Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Юнска вещерска и спортна

• 95 258
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 040
  • sf
Беше за година и нещо, но си се върна във Франция.

# 2 041
  • Пловдив
Кви работи помня начи Grinning

Ренко, днес ли чакате резултат от матурите? Малкото как е?

Синкото е почти оформен...май само по Бел няма оценка. Снощи ми вика, че трябва да го черпя що щял за завърши Joy това по повод г-жата по Икономика, която щеше да оставя класа на изпит Wink
А класната ще ги води на дискотека 🤪

# 2 042
  • France
ДобрЮтро. Монстърчето ми надува главата с акордеона. Хайде, днес го връщаме и няма повече. Yes!

# 2 043
  • София
Монстърчето, или акордеона 🤣🤣🤣🤣. Да му подарил барабани освен

# 2 044
Мисте,днес най-късно трябва да излезнат.Пък аз от понеделник още ги разцъквам.Дребното,бива го,предвид обстоятелствата.След седмица сме на преглед,да проследяват зъбите.

# 2 045
  • София
Бърди, теб съседката те е събудила с пеене, а в кварталния супер рано-рано с пълно гърло се беше разпяла една от служителките докато подрежда стоката. То лошо няма - нали който пее, зло не мисли. Пък и с песен на уста работи жената. Ама фалшиво пее, бреееее! Scream И никой не й казва! Първо си помислих, че има повреда в уредбата, по която пускат музика и съобщения и самата уредба вие на умрЕло, а то каква била работата.

В същият този магазин вчера една касиерка само дето не наби млад татко, че не иска да купи на отрочето сладолед. Човекът тихо и кротко си плащаше покупките на касата, а детето до него мрънка, че иска сладолед. Той обясни, че не може, но касиерката се почувства длъжна да се включи в подкрепа на детето и дори когато човекът вече беше платил покупките и вървеше към изхода с мрънкащото дете, тя продължи да вика след него " е поне нещо му вземи на това дете, де".
Значи, може да съм сравнително толерантен човек, но ако някоя особа вземе да ми дава наклон да купувам на детето си нещо, когато аз самата съм преценила, че това няма да го купя, ще ми паднат задръжките. То и вчера почти ми паднаха. Сигурно приличах на парен локомотив в лицето и аха да се включа пък аз в подкрепа на таткото и да я питам тази касиерка що се вре където не й е работа, но прецених, че щом той самият я подмина с мълчание, то няма нужда аз да й слизам на нивото.

Явно набират персонал със специален конкурс в този супер.

# 2 046
Излязоха резултати на седми и десети  клас, дано силата е била с децата!

# 2 047
Панде,веднъж едвам си задържах езика зад зъбите,когато в кварталния магазин,едната продавачка каза на Шефа нещо от рода,че съм лоша.Щот отказах да му купя поредната глупост,при положение,че вече беше маркирала няколко подобни 🙄
И за друго ме подсети.Онзи ден,на прибиране от работа,един,ъъъ,чичко,най-невъзмутимо си се разкарваше чисто гол,че даже и наблягаше с движение към някои атрибути 🤐,по един много оживен надлез.Сега,видимо не беше добре човекът,но дали под въздействието на алкохол,или заболяване.Амааа,малко ту мач ми дойде.Малко преди въпросното място,има светофар.Та вчера пък,докато си чаках зелено,в същото време една жена чакаше,да пресече.Моето си светна,даже поизчаках колите,решили да минат на чисто червено,но жената още си чакаше.Яко беше зомбирана от нещо в телефона,и се наложи шофьор да ѝ подвикне и свирне,че може да пресече необезпокоявано.
От това пък друго се сетих 🤣🤣🤣
Миналата седмица с Шефа чакахме на пешеходна пътека.Една руса кака бая се почуди,дали да ни спре.Но в крайна сметка се отказа.Подминавайки ни видях,че с едната ръка държеше волана,с другата два телефона 😡🤬
Излязоха,да.По български мнооого добре се е справил.Математиката бива.Даже в сравнение със средните оценки е доста добър.Браво на него!И без един частен урок.В желаното училище ще е от първенците по бал.

# 2 048
  • София
Рен, браво на баткото!

# 2 049
Панде, в нашия случай поговорката "който пее, зло не мисли" не важи. Много често въпросната дама използва песните си, за да изпраща "благопожелания" на съседите Joy Днес нямахме тази "чест".

Еха, Ренко, браво на младежа! Дано му хареса новото училище и все с такава лекота да се справя с ученето.

# 2 050
Донси, да е здрави много щастлив младежът ти! Да има много късмет!
  Да питам само, какво значи съкращението БНД?
  Рен, брависимо на баткото!А дано повлече крак и за баткото Марул!

КОЙТО ЩЕ ПЪТУВА ЗА ВРАЦА,МОНТАНА, ВИДИН ,КОЗЛОДУЙ ОТ СОФИЯ, ВИЖТЕ АЛТЕРНАТИВНИТЕ МАРШРУТИ.
   Не се карам, ама да ме забележите. София -ВРаца пътят е в ремонт, има обход през някакви села, но е ужасТно. Синът ми пътува за София през Петрохан.Зет ми за Враца пак от там.

# 2 051
  • София
Браво, Ренко! На детето, де. Joy
Марул, а вашите резултати кога?

# 2 052
Бър , 11.07. е първо класиране.

# 2 053
  • София

Да питам само, какво значи съкращението БНД?

Бащата на детето ( използваме го обикновено когато сме разделени с таткото ).

# 2 054
  • sf
Аз утре хващам за Козлодуй, ама не ми се рискува с алтернативните маршрути, че ще се загубя като стой, та гледай. Надявам се на обхода да има табели, че нищо чудно и там да се загубя 😆

Общи условия

Активация на акаунт