Изпитани сайтове за парфюми - юни 2023

• 92 027
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
chilko, аз бях, благодаря! По-рано днес го поръчах с кода за -10%, защото беше на цената от скрийншота ти. Доволна съм така или иначе!

Миналата събота беше свършил и не успях да поръчам, като пак имаше код за -15%, а в понеделник получих имейл, че е наличен отново. Забелязах обаче, че го пуснаха на редовната му цена от 250 евро. Реших, че ще продължа да чакам, защото го дебна на “цена без аналог” от близо година. Grin Може би е практика на сайта да “жонглира” с такива неустоими уикенд цени? Blush Нека всички в темата да го имат предвид и да хвърлят по едно око. Спечелиха ме като клиент, а на теб благодаря, че го сподели с нас.

# 76
мисля, че наистина правят оферти през уикендите

# 77
  • София
В parfumedreams.de CHANEL CHANCE EAU TENDRE  Edt 150мл за 133 евро, а с премиум цената е 119.74 евро. 100 мл са 116.64 евро, с премиум - 105 евро. https://www.parfumdreams.de/CHANEL/DAMENDUFT/CHANCE-EAU-TENDRE/E … /index_29712.aspx
При поръчки в Елинор да се пробват всички кодове, за да се види с кой намалението е най-голямо. STELLAOFF и DANIELA21 хващат само някои парфюми. Не действаха, когато в кошницата бяха само парфюмите на Калотинис, но когато добавих и Хержоф проработиха. Код april намаля с 18 % ако са поне 2 парфюма, но не ми отрази отстъпката за лоялен клиент. А с предните 2 кода отразява отстъпката за лоялен клиент и в крайна сметка общото намаление от всички отстъпки стана 100 лв Grinning Остава и да си получа всичко от поръчката

# 78
Намеление  - 20 % на цялата серия Bulgari Le Gemme  и  Armani Privé.

https://www.douglas.de/de/search?q=Armani%20Armani%20Priv%C3%A9

# 79
  • София
Не разбирам математиката от снимката на Vesika от сайта на Елинор. Ако сметнем внимателно от общия сбор 364 като извадим всички отстъпки -36,40 -27,90 -54,60 се получава 245,10, а не както е на снимката 263,70. И при мен го има същия проблем със сайта на Елинор. Нещо математиката куца.

[/quote]

# 80
  • София
Куца, да. Всеки път се чудя как "смятат".

# 81
notino.bg - 15%  на всичко от приложението с код: SUN02

+ две нови неща, които очакваме скоро

Carolina Herrera Good Girl Dazzling Garden - almond jasmine tuberose cocoa coffee amber

BDK Vanille Leather  - pink pepper violet accord tuberose absolute jasmine absolute orange flower absolute vanilla patchouli oakwood orris benzoin

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 08:21 от Milen™

# 82
В немският Дъглас има -20% на избрани артикули.Шанел са на добри цени.Пример:

# 83
само днес -10% с код SEASON
https://www.flaconi.de/sale/

# 84
Нотино, с код 75 лв и б.д

# 85
На имейла си получих линк с ранен достъп до разпродажба в Cult beauty. Би трябвало да е видима за регистрирани потребители. Селекция от парфюми (и не само) са включени в нея, но не всяка цена е без аналог. В скрит текст слагам снимки на парфюмите, които смятам, че са изгодни. Доставката до България е безплатна над 40 паунда и се извършва със Спиди.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 86
Здравейте, не знам дали молбата ми е за тази тема, но може ли някой от Вас, който има Dior- Rose'n roses, да ми снима дъното на флакона. Поръчах от Нотино миналата седмица и получих парфюма, но няма никакви кодове, изобщо нищо на дъното, а и  аромата не е това, което съм имала като мостра, когато го тествах, преди време. Много съм озадачена, възможно ли е да няма никакви надписи и кодове изобщо? По принцип никога с Нотино не съм имала проблеми досега, но сега съм в шах.

# 87
Скрит текст:
Не разбирам математиката от снимката на Vesika от сайта на Елинор. Ако сметнем внимателно от общия сбор 364 като извадим всички отстъпки -36,40 -27,90 -54,60 се получава 245,10, а не както е на снимката 263,70. И при мен го има същия проблем със сайта на Елинор. Нещо математиката куца.

[/quote]
На Xerjoff смята промо+код, без отстъпка за лоялност. Но Kalotinis смята код+отстъпка за лоялност. Има ли промо, не смята отстъпката за лоялност. Виждате и отстъпка за лоялност на Xerjoff в минусите, но тя реално не се калкулира

# 88
  • София
Здравейте, не знам дали молбата ми е за тази тема, но може ли някой от Вас, който има Dior- Rose'n roses, да ми снима дъното на флакона. Поръчах от Нотино миналата седмица и получих парфюма, но няма никакви кодове, изобщо нищо на дъното, а и  аромата не е това, което съм имала като мостра, когато го тествах, преди време. Много съм озадачена, възможно ли е да няма никакви надписи и кодове изобщо? По принцип никога с Нотино не съм имала проблеми досега, но сега съм в шах.
Моят също няма нищо на дъното, купуван е от дютифри.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт