Звездни Компромати - Юни'23

• 266 266
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 810
  • До морето
Направо й се е свлякло лицето на Нина. Защо така?

# 811
Това новата приятелка на Лиам ли е?

Нина Добрев няколко пъти я коментирахме, че имала някакви несполучливи корекции, но отделно от това може просто да ѝ е такъв гена и да не иска да си пълни лицето с филъри, подобно на други слаби, но в лицето състарени и съсухрени жени, които изведнъж заприличват на питки.

# 812
Познахте ли коя е тази българска съпруга ?
Скрит текст:

Май доста фейс ап е играл.

# 813
Домусчиева ,на мен ми е симпатична.

# 814
А какво й има на очите, вроден дефект ли е или?

# 815
Домусчиева ,на мен ми е симпатична.
Симатична, ама много замазана със шпакловката.....

# 816
Харесвах я Кремена ама вече наподобява слаба Маринела Арабаджиева в лице.

# 817
Неуспешни интервенции ли имаше и тя?

# 818
И на мен ми прилича на слаба Маринела и малко на възрастна Светлана Гущер. Твърди напомпани устни, шпакловано лице, уморена коса. Иначе като цяло е симпатична според мен.

# 819
Много ме е яд. Такива нежни и красиви момичета, а зорлем се загрозиха. Нина Добрев в желанието си да избяга от Елена Гилбърт, Селена Гомес - вчера я гледах, направила си е скули, брадичка и си е изпилила носа...

# 820
  • Бургас
Трийт Уилямс е починал, катастрофа с мотор

https://twitter.com/THR/status/1668446753396326401

Прочетох и аз сутринта.Много тъжно!Отиде си знаков и любим актьор!

# 821
Валерия от Ергенът много ми напомня на Нина Добрев.
А Нина е доста отслабнала, затова изглежда така в лицето. След 35 е руска ролетка, ако не искаш филъри - или слаба със свлечено лице, или пухкава и младолика. Не при всички, но при жени със структура на лицето като нейната, със сигурност се отразява.
Да забрави за диетите малко, да тренира повече и ще възстанови предишната свежест.

Последна редакция: вт, 13 юни 2023, 10:15 от Lana Gatto

# 822
При някои жени с много слабо лице се получава доста добре с филъри. Но не при всички.

# 823
Тамара и семейство. 10 годишнина са имали вчера.
Скрит текст:

Малките са много сладки, само на тези еспадрили не знам как вървят толкова малки.

# 824
  • София
Тамара и семейство. 10 годишнина са имали вчера.
Малките са много сладки, само на тези еспадрили не знам как вървят толкова малки.
По-високото момиче е племенницата й, не че има кой знае какво значение.
На мен от богаташките съпруги много ми харесва как изглежда жената на Стария гущер. Сигурно е много гадно свекърва ти да е по-красива от теб. Joy (Да, знам, че не е истинска свекърва, но е жена на свекъра.)

Общи условия

Активация на акаунт