Звездни Компромати - Юни'23

• 266 231
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 855
Лили Роуз не беше ли гадже с Тимъти Шаламе по едно време.

# 856
  • Враца
Ами сега нали започна сериалът The Idol, нямаше ли някакакви PR снимки, да се помисли, че с The weeknd са гаджета? Да не й дърпат ушите сега, че се показва с други персони и се попипва с тях по улиците?

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 15:50 от Трън в Очите

# 857
Лили си сменява гаджетата на всеки три месеца. Няма лошо да опита нещо ново, щом я влече. Казала е, че първият човек с когото е споделила, бил баща й. Той явно е доброто ченге в семейството.
След три месеца ще е с някой друг. Аз вече не ги броя, но до сега все с мъже е била.

# 858
  • Glasgow
Ама точно нашият проектант бъркаше така под панталона на гаджето 🤭какво стана с тях

# 859
  • софия
Проектантът си живее с госпожата. Тя е хитра. Рускиня е. Гледам от време на време снимки на щастливо разширено семейство на семейни празници.

# 860
Коя е госпожата? Съпругата му или проектантката от снимките?

# 861
Жена му коя. Той си рови, тя си трае, керванът си вЪри🤣😅😂😂

# 862
  • Mediterraneo
Много рядко виждам деца, които са по-грозни от родителите си, и за мен тя е точно такъв пример.

Аз пък често виждам такъв пример, даже и във форума. Но си права, за Лили, за мен няма абсолютно никаква харизма, като вяла скумрия ми е. имам чувството, че и като натюрел е такава мудна и едва мърдаща. МърдА ли им викат Simple Smile

# 863
Джесика Алба
Скрит текст:
Емилия Кларк
Скрит текст:

Ана де Армас
Скрит текст:

Марго Роби
Скрит текст:

Скарлет
Скрит текст:

Том Ханкс и Рита Уилсън
Скрит текст:
Ейдриън Броуди
Скрит текст:

Мишел Пфайфър
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

Деми Мур и Лили Колинс
Скрит текст:

Елизабет Дебики
Скрит текст:

Камила Кабейо
Скрит текст:

Алиса Милано
Скрит текст:

Дакота и Ел Фанинг
Скрит текст:

Елизабет Олсън
Скрит текст:

Натали Портман и съпруг
Скрит текст:

Салма Хайек
Скрит текст:
Дженифър Кулидж на корицата на GQ
Скрит текст:

# 864
Може и да няма харизма Лили Роуз, но не е грозна.

# 865
  • София
Това кученце дето го е гушнала Лили Колинс има интересен вид.. малко като прегазено изглежда

# 866
Лили Роуз си е екстра. Виж, на Брус Уилис големите дъщери са изтеглили късата клечка...

# 867
  • софия
Може и да няма харизма Лили Роуз, но не е грозна.
Красотата е субективно възприятие. Аз не виждам и едно нещо, което да кажа, че ѝ е красиво. Умрял поглед, неотличими черти, некрасиви крака. Ако не е дете на родителите си, никой нямаше да я забележи.
Същата работа са и дъщерите на Брус Уилис и Деми.

# 868
Дъщерите на Деми и Брус наистина не са се получили добре. Но Лили  не е истински грозна, просто не е красавица като майка си.

# 869
Дъщерите на Брус и Деми са някаква странна смесица между чертите на двамата. А и Деми, и Брус не са грозни.

Общи условия

Активация на акаунт