Звездни Компромати - Юни'23

• 266 223
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 870
Като говорим за децата на звездите, кажете ми едно от тях, което да е надминало по визия (айде, за талант е рано да се говори) родителите си. Не са само дъщерите на Брус Уилис. Вземете и отроците на Дейвид Бекъм. Та, ако щете и един Елвис Пресли с неговата Лиса-Мари.
Поствам снимка на сина на (любимия ми) Джуд Ло, който вече се изявявал като манекен. Може ли да се мери с баща си?

Бащата:

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 08:01 от Michone

# 871
  • София
Оливия Колман
Скрит текст:
Скарлет Йохансон и Марго Роби ... не ми харесват как изглеждат.
Скрит текст:
Мая Хоук
Скрит текст:
Безос и годеница
Скрит текст:

Клеър Дейнс
Скрит текст:
Гари Барлоу, Марк Оуен и Хауърд Доналд
Скрит текст:
Дженифър Лопес и Дейвид Ганди
Скрит текст:
Лео
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Хейли Бийбър
Скрит текст:
Хари Стайлс
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:

Като споменахте дъщерите на Деми и Брус, Румър се показва два месеца след раждането.
Скрит текст:

# 872
Това кученце дето го е гушнала Лили Колинс има интересен вид.. малко като прегазено изглежда
Може и прегазено да е и да го е осиновила от приют. На мен лично ми изглежда възрастно.

# 873
Рита Уилсън, срамува ли се от българските си корени, май повече твърди, че е с гръцки!?
Ако е така, то, не я харесвам!
Баща и ясно беше казал в интервю, че е избягал от комунистическа България, но тя, дъщерята, май казваше, че е бивш гръцки поданик.

# 874
  • София
Това кученце дето го е гушнала Лили Колинс има интересен вид.. малко като прегазено изглежда
Може и прегазено да е и да го е осиновила от приют. На мен лично ми изглежда възрастно.

Добронамерен черен хумор беше. Екстра си е кученцето.

# 875
Може и да няма харизма Лили Роуз, но не е грозна.
Красотата е субективно възприятие. Аз не виждам и едно нещо, което да кажа, че ѝ е красиво. Умрял поглед, неотличими черти, некрасиви крака. Ако не е дете на родителите си, никой нямаше да я забележи.
Същата работа са и дъщерите на Брус Уилис и Деми.

То Деми Мур преди хилядите корекции, не е нищо особенно. Та за дъщерите им какво.
Скрит текст:

# 876
  • Down south
JLo на показаните снимка по-горе, е дори по-вепечатляваща от обикновено.
На тази с очилата.

# 877
Лили била "грозна"? Лили не е красавица, но чак пък грозна...

# 878
На Безос жената да не я срещаш по мръкнало. По-добре да се боядиса в някакъв по-мек цвят, че с това черно и с това натопорчено от корекции тяло малко страшно е станало.

# 879
  • Sofia
Не е лесно да си дете на красавица,  обикновено добавените гени развалят нещата. Grinning
Смятам, че това дете е надминало и двамата си красиви родители.
Скрит текст:
Шайло Джоли Пит

# 880
По-важното е децата на известните личности, да не залитнат по някой зависимости...
Външността не е толкова важна, пък може да се променя...

# 881
  • софия
Дъщерята на Орлин Павлов също е екзотична красавица, акО да е още малка. Добре са се събрали гените.
Скрит текст:

# 882
  • Варна
И аз щях да цитирам Шайло.
Направо надминава родителите си по красота. Ама генетиката е странно нещо.

# 883
  • Glasgow
Шайло ги надминава, но като цяло Анджелина не е по хубава от нейната майка. Скоро мернах снимка на Изабела Роселини като млада с майка си, Изабела ми е една от много красивите жени, но също не е надскочила майка си

# 884
Сватбата на Тейлър Хил Nature Sparkles

Репетиционната вечеря
Скрит текст:

Церемонията и сватбеното тържество
Скрит текст:

На другия ден
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт