Звездни Компромати - Юни'23

• 266 216
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 915
  • София
Бъррррр Кание и гадже са ми адски гнусни, особено тя! Вече няма да отварям снимките им!

Къци Въпцаров и сие - "Спасението", което мъжът заслужава .....Joy Joy Joy

Скрит текст:
Мацките Гала, Ива Екимова и жената на Вергов ли са? Къци е бил много сексав през 1993г. Прилича на готвача от Перник, който спечели Хелс Китчън, който го раздаваше много секси. През 1993 май даже не е бил роден😂

# 916
Мацките Гала, Ива Екимова и жената на Вергов ли са?

Баш те.
А за другите "момичета на късмета" нещо чува ли се към днешно време?

# 917
  • София
Силвия, която държеше картите, я дават чат-пат по телевизията във връзка с миналото ѝ като момиче на късмета. Има семейство, обича да пътува. Другото момиче, което държеше картите, Ива - по - рядко. Доста е напълняла. Друго не се сещам.

# 918
  • Враца
Силвия си изглежда чудесно, снима се в реклами чат-пат. Преди няколко години, когато потъна круизния кораб Коста Конкордия до остров Джилио (Италия) точно по Коледа, тя е била на него и даваха интервюта. Бяха загинали над 30 души. Капитанът бил виновен и го осъдиха. Корабът много трудно го преместиха. Имаше специален документален филм по Нешънъл Джеографик за това преместване, като много ме впечатлиха едни огромни черни миди, прилични на нашите черноморски, само че колкото шапка големи, които ги местеха водолазите на ръка една по една, защото местообитанието им било само на това място, и и трябваше да ги съхранят.

Eто го филмът за премахването на кораба, има и други за историята относно потъването.
https://www.youtube.com/watch?v=Dm6afx5MgFc

# 919
Лили Роуз беше обявила, че е бисексуална преди доста години. Помня, че беше още на 15- 16 тогава и тук доста си я дъвкахме по онова време.

Не е точно така. Тогава един от приятелите на Амбър, който е транс мъж, използва Лили, която тогава беше малолетна, за промотиране на LGBT кампанията си, без позволението на родителите й. След това Джони го изгони от един от имотите си, където онзи живееше без наем.
После Лили каза в интервю, че не иска да се етикира нито като би, нито като някаква друга.
Никога не е обявявала “бисексуална съм”.

# 920
За Рита Уилсън - в онзи филм за Терминал-а, или както там се казваше, Том говори на български. От къде да го научил, освен от нея. Сега тя може се пише гъркиня, защото това може да и се струва по-престижно, но човек вкъщи обикновено си говори на майчиния език.

За латинките да кажа, че ми се отщяват вече - изскачат отвсякъде - Лопес, Лонгория, Камила...Scream
Колкото по-посредствени са, толкова повече се напъват да са медийното пространство! Аман!

# 921
  • софия
Ал Пачино искам да го запомня такъв (със Симона Стефанели)
Скрит текст:

# 922
  • Бургас
Малина с внучката

# 923
  • София
Скрит текст:
Силвия си изглежда чудесно, снима се в реклами чат-пат. Преди няколко години, когато потъна круизния кораб Коста Конкордия до остров Джилио (Италия) точно по Коледа, тя е била на него и даваха интервюта. Бяха загинали над 30 души. Капитанът бил виновен и го осъдиха. Корабът много трудно го преместиха. Имаше специален документален филм по Нешънъл Джеографик за това преместване, като много ме впечатлиха едни огромни черни миди, прилични на нашите черноморски, само че колкото шапка големи, които ги местеха водолазите на ръка една по една, защото местообитанието им било само на това място, и и трябваше да ги съхранят.

Eто го филмът за премахването на кораба, има и други за историята относно потъването.
https://www.youtube.com/watch?v=Dm6afx5MgFc

Не е Коста Конкордия, а е Коста Алерга-круизния кораб на който е била Силвия със семейството си

# 924
  • Враца
Не знам защо така, аз си спомням, че говореше за катастрофата от първо лице.

# 925
Пак от първо лице,но в друг инцидент.

# 926
Какво става с Роналдо и Джорджина, слухове има. Някой чете ли нещо из чуждата преса?

# 927
Тъкмо прочетох статия, че нямало да се разделят, но уредили с договор какво ще се случи, ако се стигне до раздяла.
Джорджина получавала къщата в Испания, както и издръжка от 100 хиляди евро до живот.
Обикновено, като се заговори за раздяла, то много скоро след това се и случва.

# 928
Джорджина получавала къщата в Испания, както и издръжка от 100 хиляди евро до живот.
Обикновено, като се заговори за раздяла, то много скоро след това се и случва.

Издръжката на каква база ще е- месечна, седмична?
Относно слуховете за раздяла и следваща такава- напълно съгласна.

# 929
В статията пише по 100к на месец.

Общи условия

Активация на акаунт