Звездни Компромати - Юни'23

• 266 198
  • 2 045
  •   2
Отговори
# 1 050
  • София
Атанас Колев и Лидия май и те са се разделили. Той обикновено й харесва всички снимки, но не й напоследък. И двамата бяха пускали намеци, че преминават през труден период.... Защо им давам храна на жълтурите, не знам
Аз вчера четох в някакъв жълтур, че този тъпак редовно пребивал Лидия, друсал се и пиел непрестанно.

# 1 051
Не ми се връзваха като двойка а и така и не се обявиха официално ...

# 1 052
Той дипломира ли се като доктор? Имам спомени, че като изгря учеше медицина, като Шопов-младши.

# 1 053
Появиха се официално като двойка в Слънчев бряг, а той е дипломиран отдавна.

# 1 054
Човека е на 83 години и изглежда на годините си. Може да му треперят ръцете. Ако са били на ресторант, може да се е накапал. Не знам как правите такива генерални изводи, че е мърляв.
Човекът на тия години, освен да се е накапал в ресторанта, щото му треперят ръцете, може и да се опикава вече...Обаче на мен друго ми е чудно - колко трябва да обичаш парите, за да се сгаджосаш с дядо си?

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 11:19 от Карла_Карла

# 1 055
Човека е на 83 години и изглежда на годините си. Може да му треперят ръцете. Ако са били на ресторант, може да се е накапал. Не знам как правите такива генерални изводи, че е мърляв.
Човекът на тия години, освен да се е накапал в ресторанта, щото му треперят ръцете, може и да се е опикава вече...Обаче на мен друго ми е чудно - колко трябва да обичаш парите, за да се сгаджосаш с дядо си?
Интересното обаче е че тя произлиза от много богато Кувейтско семейство. Пари на всеки му трябват, но не е крайно нуждаеща се. Други мухи има в лаватя тя. Преди е била гадже на друг виден младеж - Мик Джагър.

Нина Добрев може да е отслабвала с Оземпик и за това такова уморено лице. Това е един от страничните ефекти, даже му казват Оземпик фейс.

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 07:35 от so what?

# 1 056
За Атанас Колев четох,че много я ревнувал -фенове,приятелки ,колежки ,все и мърморел .

# 1 057
Галена изглежда ужасно на снимките от предната страница. Според мен е яко превъртяла играта точно тя. Има всичко - богат мъж, деца, от години прави най-скъпите проекти в жанра им, сигурно е опитвала какви ли не опиати и вече нямаше в каква посока да надгражда и да си разнообразява живота  и взе да слабее и да си пипа лицето.

# 1 058
Николета се заяжда с последователка:
Скрит текст:

# 1 059
  • Charming
Нина Добрев може да е отслабвала с Оземпик и за това такова уморено лице. Това е един от страничните ефекти, даже му казват Оземпик фейс.
[/quote]

Не помня Нина Добрев някога да е била дори и пълна… еле пък да има нужда да отслабва с лекарство. Нищо и няма според мен, беше публикувала нови снимки и си изглежда супер.

# 1 060
A коя е тази снимка на Николета? Аз не намирам в профила й ни аспержи, ни грах.

# 1 061
Беше качила сторита как готви, ориз с аспержи и кюфтета с доматен сос.
https://www.instagram.com/p/CtgKde8IXHD/?igshid=MmJiY2I4NDBkZg==

Другия сексимвол
Скрит текст:

# 1 062
Снимката е в този пост:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 063
Ами не изглежда добре манджата.

# 1 064
Аспержи с ориз и две големи листа салвия, какъв е тоя бъркоч😆

Общи условия