Звездни Компромати - Юни'23

• 266 114
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София
Бен Афлек
Скрит текст:
Бекъмови
Скрит текст:
Джон Траволта с децата му
Скрит текст:
Емили Р.
Скрит текст:
Брус Уилис и жена му
Скрит текст:
Лурдес
Скрит текст:
Бионсе
Скрит текст:
Бийбърови
Скрит текст:
Дженифър Гарнър с гаджето
Скрит текст:
Карди Би с мъжа си
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Роналдо и Джорджина
Скрит текст:

# 1 186
Снимката е качена от него: ,, Моята звезда,,
Скрит текст:

# 1 187
Джорджина като кекс труженичка малко

Мъжът на Галена наистина изглежда добре и улегнал, пък и явно си се обичат въпреки всички слухове.

# 1 188
Дъщеря Бекъмова добре, че не живее в Бг, че не искам да си помислям как щяхаме да обсъждаме маникюра и, килограмите и, целувките с тати по устата и т.н, и т.н
А дъщерята на Мадона е тотал щета! Аз нямам толкова отвратителни крака, а мога да съм и майка

Алекса кога се оженил? Само тук видях снимки

# 1 189
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14720404
 Лечков е станал втори Ценко Чоков. Вероятно не забелязал, че живее в 2023 г.

# 1 190
Весела Топузакова нали уж махна силикона?! Явно пак е пълнила пазвата.
На живо въобще не изглежда така
Топузакова в едно интервю пред НиЛо с жалостив вид обясняваше как се е примирила, че мъжът й ще й изневерява, защото "не й било важно, то всички били така, пък можело и тя да изневери, пък то тя и детето били най-важни".... сама себе си убеждаваше с клишетата. https://www.youtube.com/watch?v=bFMif2NojNo от 3:00 мин.
И хиляда пъти бяха пред развод. Той май си има дългогодишна любовница, която живее в чужбина. Накрая разведоха ли се? Или тя горката още си го търпи "заради децата"?

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 09:32 от Linda*kiss

# 1 191
  • Враца
На мен пък дъщерята на Бекъм много ми харесва! Сладко, нежно детенце!
И не виждам нищо лошо в целувките. И аз моите дечица си ги мляскам. Едва ли ще ви променя мнението, но като прочета някой колко се възмущава от гушкане и целуване между родител и дете- много ми е странно.
Шантави са ми снимки с "муцунки" и фокус върху дупетата- такива си правят момичетата на същата възраст като дъщерята на Бекъм, даже конкретно ще кажа- дъщерите на Биляна Йотовска и на Мара дамата. Деца бързащи да пораснат.

# 1 192
  • София
Безос и гадже .... позапуснала се е госпожата.
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Виктория Силвстед
Скрит текст:
Киану
Скрит текст:
Том Ханкс и Боно
Скрит текст:
Риана .... напоследък е все облечена.... притесних се.
Скрит текст:
Лизо
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:

# 1 193
Ау Мегън Фокс с червена коса. Нали знаете теорията за червения цвят на млади дами - проблеми.
Много е отслабнала. За роля ли е?

Преди изобщо не харесвах жената до Безос, но като се замисля, тя е кариерно реализирана, смела и доста добре води разговор. Прилича на ламя, в това спор няма. Но тя и предната му не беше красавица, въпреки че поне беше естествена. Тя пък веднага след развода се омъжи и след 2 години се разведе.

Последна редакция: пн, 19 юни 2023, 09:59 от Linda*kiss

# 1 194
  • Sofia
Като гледам външния вид на бъдещата г-жа Безос, сигурна съм , че притежава изключителни личностни качества, с които е пленила сърцето (което тупти в панталона) на този милиардер.

# 1 195
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Туй девойче Лурдес е с потресаващ аутфит, нито има фигурата, нито и отива да се носи така. Втората снимка казва всичко Grin.

# 1 196
А кое е заведението?
Да, аутфита е повече от ужасен… ама важно е да се види логото на скъпата марка, де.
Заведението е Klubovna Residency
Адрес Кракра 15, 3 етаж

Това не е ли на Божана Кацарова заведението?

# 1 197
  • София
На Божана е да.

# 1 198
Безоската не ми изглежда запусната, напротив, изглежда яко да тренира, стегната е със спорт. Безос и той натам залита. Четох, че сега това е модата сред тек-бротата (младите айти милиардери), Зукито печелил награди в жиу-житцуто. А най-голямата им мания била да търсят безсмъртието, толкова много пари, толкова малко време да ги изхарчиш. Един от по-малко известните карал само на пюрета и си правел трансфузии от плазма, взета от сина му. Сам се хвали, не е клюка. Милионери, милиардери, най-големият страх е същият.

# 1 199
  • Пловдив
Позор след срама: Националите оставили кочина в Литва

Цитат
Срамът след равенството 1:1 срещу десет футболисти на Литва явно не е достатъчен за българските национали. За капак те оставили кочина в съблекалнята си на стадиона в Каунас.

Местното електронното издание 15min.lt публикува снимка от позорната гледка. "Явно гостите не очакваха изхода от мача в петък. В съблекалнята им не липсваха скандали и разправии. В крайна сметка те напуснаха ето така чисто новия стадион", се посочва в материала.

По пода се виждат всевъзможни боклуци - пластмасови бутилки от минерална вода, кутии от пица, банан, използвани хавлии.

https://btvsport.bg/bgfootball/pozor-sled-srama-nacionalite-osta … ina-v-litva.html#

Общи условия

Активация на акаунт