Звездни Компромати - Юни'23

• 266 168
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 260
  • гр.София
На Хайди Клум мъжът и го помня от едно време като ученичка защото му бях фен. Той свиреше, а брат му близнак Бил беше вокал в немската банда Tokio Hotel. Бяха много известни и подлудиха голяма част от дечурлята в Европа, после пораснаха и отидоха в САЩ уж да преследват голямата кариера. Как са се запознали с Хайди не знам, но сега покрай нея Том Каулиц стана известен. А преди брат му Бил обираше всички светлини на прожекторите. Предшественика на Хари Стайлс, по едно време приличаше на японски аниме образ. Доста нестандартни бяха за времето си и най-важното правеха хубава музика.
Даа! Всеки път, като видя написано “ Хайди Клум и мъжът й” се дразня. Бях огромна фенка на Токио Хотел, наистина бяха на върха тогава и сега някак да се пише “мъжът й “ все едно е никой… ми е тъпо. Това е Том Каулиц!

# 1 261
  • Стара Загора
Лелее, доста фенове имало във форума на Tokio Hotel. Grinning И аз им бях голяма фенка, най--вече на Том. Grinning Бандата все още си я има, правят си световни турнета.

# 1 262
Божинката си е симпатяга .
Гледах Гала днес,не бях гледала предаването от много време години.
Хареса ми Дара , как говори.
Само стила й нещо не ми допада ,а има потенциал да изглежда наистина зашеметяващо.

# 1 263
  • София
Взимам си забележка за Том Каулиц. Вече ще му изписвам името. На мен изобщо не ми е познат, изглежда ми някакъв мърляч. То и Хайди не ми е любимка. Иначе съм голяма фенка на Сийл.

Хари Сайлс
Скрит текст:
Парис Джексън
Скрит текст:
Криси Тейгън
Скрит текст:
Джоди Фостър със сина си
Скрит текст:
Ема Робъртс
Скрит текст:
Крис Пайн
Скрит текст:

# 1 264
Ехх… Крис Пайн. И що така, що 😔😔😔

# 1 265
Какво се е зашортил, милият!

# 1 266
А какъв мъж беше! И все още е, под всичките глупости, които е облякъл.

# 1 267
Аз го харесвам бг мъжа. Жалко, че в действителност масовата българка си пада по друг тип. Гологлав, без врат, с бицепси, които ще пръснат ръкавите на тениската, с празен поглед и с тесни дънки.

# 1 268
  • Варна
Пише, че Крис Пайн е на 42 години?!?!

Защо прилича на дядо.........

# 1 269
Аз не харесвам мъжа от изкуствения интелект, но не си падам и по нацепени батки. Те сигурно също не ме харесват Joy, не съм кифла. Не съм съгласна с твърдението, че българката масово харесва питекантропи тип братя Галеви. Има и много нормални мъже и жени в България Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 22:35 от *Сладкодъвка*

# 1 270
Аз не харесвам мъжа от изкуствения интелект, но не си падам и по нацепени батки. Те сигурно също не ме харесват Joy, не съм кифла. Не съм съгласна с твърдението, че българката масово харесва питекантропи тип братя Галеви. Има и много нормални мъже и жени в България Simple Smile
Всичко в диапазона Орлин Павлов- Орлин Горанов става. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 271
Крис Пайн ми е един от най-противните мъже-селебритита.

# 1 272
Ох, Орльовците ги харесвам много и двамата. Само Горанов ми опротивя малко покрай ролята му на водещ на Последният печели. Много се излага там. Преди това го харесвах във всяко отношение и беше перфектен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 273
  • Балчик
Ох, Орльовците ги харесвам много и двамата. Само Горанов ми опротивя малко покрай ролята му на водещ на Последният печели. Много се излага там. Преди това го харесвах във всяко отношение и беше перфектен Stuck Out Tongue Winking Eye
Много точно за Горанов, харесвам го само когато пее, иначе 100% лигльо и като пренавит...

# 1 274
Бе и като водещ е файн, не чете от екран, научил си е допълнителната информация по въпросите, спретнат, в кондиция, с правилна интонация. Едва ли хонорарът от бнт е кой знае какво, но ги разбирам звездите ни на възраст.

Аз Катето Евро харесвам как на 66 години не спира да е активна и да има ангажименти, снима реклами, поддържа си активни социалните медии и струи живот от нея. Не знам колко е талантлива, ама не се дава на живота.

Общи условия

Активация на акаунт