Звездни Компромати - Юни'23

• 266 097
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 380
И аз да попитам какво работи Гущеров, след като с жена си са си "по цял ден заедно у дома". Нещо хоумофис сигурно.

# 1 381
Да не би да е някакво повторение "На кафе" и това да са го снимали преди да роди?

# 1 382
Едва ли е повторение, просто е снимано преди да роди.
Да не би да е някакво повторение "На кафе" и това да са го снимали преди да роди?

# 1 383
  • на пистата
Днес е пуснала стори.Още е с корем.

# 1 384
Това се превърна в най-голямата мистерия в държавата - роди ли се или не четвърто Гущеровче.
Бебето от първо-юнската снимка ми изглежда големичко за новородено. Може да е предно издание.
Хотелите на фамилията са дадени на наематели и Гущерови работят рентиери отдавна. Сладка работа. Изглежда на Светлана и Хриси като им доскучее от (еже)дневното пижамено парти - току си направят следващо дете. Пък и пижама лесно се сваля, не ли. 😜
Горката приятелка рожденичка, може да не иска, може да не може да участва в Светланината надпревара. Ама кой ти пита...

# 1 385
Много се смях с това клипче и изстрадалите вокали на Джей Ло
https://www.youtube.com/shorts/h20Z9Sn6xqg
много е зле жената, но поне си вярва и се менажира добре

# 1 386
  • в пералнята
Е чак пък смях. Повечето от нашите певачки не могат да ги изкарат тези вокали.

# 1 387
Мен ме е яд, че своите деца не ги показва, но пък мине, не мине време, и изтипоса някое чуждо дете... Надявам се поне да иска разрешение от майките им

# 1 388
Гущеров-старши беше собственик на Дженерали и го продаде. Предполагам, че от тази продажба са осигурени и внуците на Хриси.

# 1 389
Гущеров продаде мажоритарния си дял в Орел Г на Дженерали. Орел и другите застрахователни бизнеси на Гущера бяха много тлъсти, в тях се застраховаха бившите държавни предприятия по партийна линия. Приходът беше огромен, говореше се за 60 млн евро. Естествено, може би не всичко е печалба. Но ако ги е инвестирал добре, потомството на Светла е осигурено наистина.

# 1 390
Сумата е огромна, но луксозни къщи, автопарк, стотици хиляди евро по чанти и парцалки на фолк певици, лесно се топят.

Последна редакция: ср, 21 юни 2023, 21:54 от TeoYo

# 1 391
Имала съм работа с Г.-баща преди години, не изглеждаше като човек, който ще остави да му харчат парите за глупости. Допускам, че следващите поколения са на някаква издръжка или нещо подобно, едва ли имат свободен достъп до големите пари.

# 1 392
На мен Топузакова страшно много ми прилича на една мацка, която спасява животни, имат огромна къща с нейния, как се казваха?

# 1 393
Гущеров продаде мажоритарния си дял в Орел Г на Дженерали. Орел и другите застрахователни бизнеси на Гущера бяха много тлъсти, в тях се застраховаха бившите държавни предприятия по партийна линия. Приходът беше огромен, говореше се за 60 млн евро. Естествено, може би не всичко е печалба. Но ако ги е инвестирал добре, потомството на Светла е осигурено наистина.
Точно.Мой близък работеше в Орел и когато продадоха на Дженерали бизнеса си,последните били много доволни от начина на работа в Орел и почти не са правили промени.Гущеров е правил страхотни банкети и семинари във своите хотели за служителите на застрахователната компания

# 1 394
Ами според мен наистина както Емма каза. Едва ли младият има достъп до лъвския пай от имуществото. Вероятно има някакви участия във фирми, дом, пари в брой, имоти, от които да събира рента... Поне доколкото знам, той не работи, няма бизнес, който да обгрижва.

Общи условия

Активация на акаунт