Звездни Компромати - Юни'23

• 265 002
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 515
Костнър има ли толкова пари🤯3млн годишно само за тази жена и деца

Много често това което движи подобни жени не е логичното мислене, а просто мисълта за отмъщение.

# 1 516
Пике и Клара Чиа на сватбата на брат му. Шакира за тази церемония не е позволила децата им да присъстват.

Скрит текст:

# 1 517
С на Клара тоалетчето извеждам малката на детска площадка.
Направо съм сащисана...

# 1 518
  • Glasgow
и тази коса не можа ли да я пооправи малко, или да прилича на Шакира с нейните косища

# 1 519
Щели да обявят на сватбата на брата, че след месец и те ще се женят.
Да видим.

# 1 520
Клара от Лидъла ли се връща 😂, много неглиже

# 1 521
Клара от Лидъла ли се връща 😂, много неглиже

Голям праз.
Явно се чувства добре и не ѝ пука.

# 1 522
Много е грозно поведението на Шакира. Омразата й към Пике не трябва да лишава децата им от възможността те да присъстват на сватбата на чичо им. В началото събираше симпатиите на хората заради изневярата му, а сега изглежда като една злобна женичка, решена да наказва бившия използвайки децата.

# 1 523
Ами и Пике можеше да настоява да заведе децата, а не новата шав…ия на семейното събитие. Току виж Шакира се съгласила.

# 1 524
Мда съвсем не е сигурно как е работата. Ако беше отишъл само с децата, сигурно нямаше да има проблем.
Може децата да не се чувстват комфортно с новата кака:) Повечето тинейджъри и претийн не горят от желание да си общуват с любовниците на родителите, сконфузно им е някакси. Нито са на 20 да не им пука, нито са на 3 да не разбират.
Аз да ви кажа хич няма да съм ентусиаст да се запознават и сближават децата ми с всяко гадже на бившия. Клара като нищо да е от ден до пладне и после с новата. Тя наистина прилича на Шакира:) много е странно, може да е заради косата.

# 1 525
  • София
Киану Рийвс
Скрит текст:
Брендън Фрейзър преди и сега
Скрит текст:
Райна с роклето на цветя от всички ъгли
Скрит текст:

Симоне Джонсън най-голямата дъщеря на Скалата и първата съпруга Дани Гарсия
Скрит текст:
Дженифър Гарднър и Марк Руфало
Скрит текст:

# 1 526
Тя очевидно му е приятелка, а не някаква "еднодневка", а ако слуховете излязат верни може скоро да му е и съпруга. Тогава Шакира нищо няма да може да направи, но децата няма да са присъствали на важно семейно тържество, защото мама е бясна, че тати още е с Клара. 🙄

# 1 527
Преди да му стане съпруга може всякак да се нарича. А и развода с Шакира май още не е приключил.

# 1 528
Когато една жена все още не е омъжена за мъжът с когото има връзка се води негова приятелка, а не нещо друго. 😄Особено когато мъжът я води на семейни тържества.

# 1 529
Във въпросната статия пишеше, че Клара е присъствала сред гостите не просто като “приятелката на брата на младоженеца“. Клара е била изключително близка с жената на брат му, а впоследствие се сприятелява и с младоженеца. Извинявам се, но ми е трудно да намеря въпросната статия и да цитирам имената на младоженците. Но статията определя присъствието й като “оправдано“.

Общи условия

Активация на акаунт