Звездни Компромати - Юни'23

• 265 011
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Berlin
Не е случайна значи.

# 1 531
# 1 532
Риана и Роки.
Скрит текст:

# 1 533
Риана ми беше много красива, в момента са ми адски противни и двамата.

# 1 534
  • In The Middle Of Nowhere
Толкова са ми гето вайб тия двамата, че няма накъде.

# 1 535
Пике явно харесва дълги руси коси - Шакира така си носеше косата в началото на връзката им. Не смятам, че Клара Чия заслужава публичното линчуване на което е подложена. Съчувствам й.

# 1 536
Клара от Лидъла ли се връща 😂, много неглиже

Голям праз.
Явно се чувства добре и не ѝ пука.

Не виждам да се чувства добре с вкиснала физиономия зад очилата, ама няма накъде, не може да се крият вечно.

# 1 537
  • До морето
Пике явно харесва дълги руси коси - Шакира така си носеше косата в началото на връзката им. Не смятам, че Клара Чия заслужава публичното линчуване на което е подложена. Съчувствам й.

Га яде сладко от бурканче не рева.....

# 1 538
Аз пък съчувствах на всичко, което преживя Шакира. Помня, че в популярно испанско предаване тя каза, че винаги е била емоционално зависима от мъжа до себе си. Когато си обичал силно, омразата и гневът стават някак си естествено допустими. Със сигурност не са най-разумното решение, но за сметка на това - напълно нормални. Но животът продължава. Да се тъпче на едно място със сигурност не е оптимален вариант.

Обаче.. още в клипа на песента си La la la, посветена на световното от 2014 г, където участва и Пике, си личи, че го третира някак като домашен любимец.😄

# 1 539

Га яде сладко от бурканче не рева.....

И аз не съчувствам, в крайна сметка има достатъчно хотели, частни апартаменти и курорти, където да отидеш с женен мъж.
Когато отидеш в леглото на жена му, сама си слагаш етикет.

# 1 540
Райна с роклето на цветя от всички ъгли
Скрит текст:Покажи

Не остарява тази Райна.

# 1 541
  • софия
За кое? Защото е започнала връзка с обвързан мъж? Защото не се е посвенила да се намъкне в общия креват?
Това е липса на елементарно самоуважение и морал. Заслужава.

# 1 542
Пике според мен е много хубав с тия сини очи. Плюс това е много, много, много богат и известен. Клара е трябвало да жертва шанса си за щастие и да му каже: "О, не, ти имаш две деца..." Ако поведението на Шакира е разбираемо, то и това на Клара е такова... От нейна гледна точка, не дължи нищо на никого. Пике да му е мислил. Казано е, в любовта, и на война, всичко е позволено. Обявете ме за неморална
Това за сладкото не знаем дали е истина, или е една от многото истории, които "феновете" на Шакира пуснаха за нея, като това, че била травестит, била изневерила на Пике и още какво ли не...
От гледна точка на децата, определно смятам, че това което прави Шакира в момента е далеч по-травмиращо, отколкото изневярата на баща им

# 1 543
За мен най-лошото в развилата се ситуация не е изневярата, а обстоятелствата, при които се е случила.

Защото Шакира и Пике може и да не са имали най-хармоничните отношения в последните месеци, но това някой осъзнато да ти отнеме уюта на дома ти, да е сред вещите ти, върху леглото ти и да те лиши от сейфти точка, в която да приемеш, че мъжът ти е предпочел друга жена, ами, няма прошка за мен. Нито снизхождение към новата жена.

(Аз съм се връщала в дом, от който съм си тръгвала и непосредствено след това, седмица може би, една мадама беше преспивала. Ами, Бога ми, отчитам го за най-великата грешка в живота си. Толкова е травмиращо, че няма накъде. И напълно разбирам Шакира - ноу мърси докрай)

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 18:38 от Bella Ella

# 1 544
  • София
Гнусна история. Като е била толкоз влюбена в него и той в нея, да изчакат развода и да се почват. Какво е това нетърпение да мачкаш
чужди чаршафи. Или е била способна да го “омае” само по единствения сигурен начин. И аз подкрепям Шакира.

Общи условия

Активация на акаунт