Звездни Компромати - Юни'23

• 265 124
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 545
Кейт
Скрит текст:

# 1 546
  • Glasgow
То нали и имаше версия, че и у "майкини" му са били. Не съм фен на Шакира, но тия двамата са толкова жалки. Даже мисля, че стоят заедно, защото никой друг не би ги взел оттук нататък

# 1 547
Има ли някакви доказателства, че Пике е мачкал чаршафите с любовницата в дома им ? Защото в пресата излезе абсурдното доказателство - бурканчето със сладко на Шакира от което някой бил ял. Сигурно имат чистачки, детегледачки, градинар...всички те може да са яли. Въобще много подробно е това с бурканчето със сладко, та чак не ми се вярва...

# 1 548
  • Glasgow
Нали я имаше на някакво видео дето той е правил видеовръзка с фенове, докато Шакира е била някъде децата и тази се появява в кадър...

# 1 549
Личното ми мнение е че няма как Шакира да забрани някъде си да идат децата с баща си. Възможно е евентуално децата да имат режим и на въпросната дата да са били по график с майка си. А тя да не му е направила жеста да ги пусне на сватбата. Аз никога не съм въртяла такъв номер, понеже съм най-ларж възможната бивша, но Шакира я разбирам донякъде.

А за какво да съчувстваме на Клара? Едва ли е примирала синчетата на Пике да й се врат в краката на тържествено събитие.

# 1 550
Нали я имаше на някакво видео дето той е правил видеовръзка с фенове, докато Шакира е била някъде децата и тази се появява в кадър...
Това беше за друг спортист, не за Пике ако не ме лъже паметта.

# 1 551
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Клара Чия заслужава публичното линчуване на което е подложена. Съчувствам й.

Aбсолютно.Толкова ненужни обиди (дори тук - махленско ниво) за това,че едно младо момиче дръзнало да се влюби в един млад мъж,който явно не е бил щастлив в брака си.
Уау,чудо невиждано.
И озлобената бивша сега ползва децата,за да си избива болката на подритнатата съпруга.Класика.
То не бяха песни,то не бяха платени статии колко черен и лош човек е,че и майка му.

Аз пък много им се радвам и ми изглеждат щастливи заедно.
Тя можеше повече да се старае на ниво дрехи наистина,но явно такъв й е стила.

# 1 552
Дръзнало да се влюби Simple Smile Момичето е било служителка във фирма за реклама на Пике. На мен ми намирисва на секс тормоз на работното място даже. Голяма дръзка любов едва ли Simple Smile

# 1 553
... един млад мъж, който явно не е бил щастлив в брака си.

Той не е бил женен за Шакира,
винаги през годините е имало коментари, че хойка здраво, от самото начало,
даже бе отишъл на почивка с друга жена за една седмица
 и се бяха разделили преди няколко години ...
Сега е влюбен обаче, не иска да се крие и изневерява,
вероятно ще се ожени ....

# 1 554
Дръзналите "млади" явно са оправдани, щото нали, млади са. Само дето Пике не е толкоз млад, на 36 години е. Липсата на зрялост как е комуникирана новата любов с майката на децата ти не подлежи на коментар и за това оправдание няма.

Както някой може да подритва Шакира както си иска, тя има пълното право да откаже и да си избере съвсем друга роля.

Доколкото се вижда, събра си жената живота, напусна Испания, радва се на мъжко внимание. Поне, доколкото знам, не е дала безброй интервюта, не е заела ролята на жертва, не е казала, че ще напише книга, в която подробно да разкаже детайли. Изпя си разочарованието и приключи.

# 1 555
Шакира не е извънземна и няма как да забранява на таткото да си води децата където иска. Той решава къде да ги води, та не виждам поне за това какво я обвиняват. Клара е много млада и любовта може да й е оправдание за всякакви простотии може би.

# 1 556
В испанските медии се твърдеше, че Шакира и Пике имали отворена връзка, но в един момент Шакира спряла да бъде съгласна с това.
Пуска се много фалшива информация, за да се създава интереса, отделно и фенчетата си доукрасяват и известните личности яхват вълната. За Майли и Лиам също имаше страшни нелепици, за които не можах да намеря нито официален източник, нито дори информация от адекватен сайт - само фен коментари в социалните мрежи.

Иначе това за бурканчетата сладко Шакира го беше намекнала в песента си. Дори и да не е вярно, все пак е част от нейната версия.

# 1 557
  • Glasgow
Това беше за друг спортист, не за Пике ако не ме лъже паметта.
Скрит текст:

# 1 558
Нека чуем новата песен на Шакира и тогава ще видим дали е приключила. Според мен още дълго няма да може да го преживее

# 1 559
ОМГ! Киану в продължението на Барби ли е? В ролята на Барби JoyJoyCry

Общи условия

Активация на акаунт