Звездни Компромати - Юни'23

• 264 989
  • 2 045
  •   1
Отговори
# 1 560
Някъде пише ли, че Пике е искал децата, а му е било отказано.
Може би е искал да иде с гаджето без деца Thinking

# 1 561
Бояна Шарлопова с майка си

# 1 562
Шарлопова безапелационно печели първо място в категория “Веселата вдовица”.

# 1 563
Шарлопова ми е страшна чалга в последните години. Бобокова, която много харесвах преди и тя се опитва да се изкара на  20г.в инстаграм и откакто стана тази история с ББ, не спира с демонстрациите.

# 1 564
Бившият на Гани-Илиан Найденов.
Скрит текст:

# 1 565
Бившият на Гани-Илиан Найденов.
Скрит текст:

Какво демонстрира с тази препаска ?!

# 1 566
Хубав мъж е.

# 1 567
На деца от току-що разпаднало се семейство, изобщо не им трябва да им се навира в носа новият партньор на някой от родителите. Не само животът на майка им се е обърнал с хастара навън, но и техния. Даже още по-зле. Затова и обикновено съветите на психолозите са в такава ситуация са да се изчака с представянето на новия партньор някакво разумно време. Например 9-12 месеца. Ако беше наистина важно да са на въпросното семейно събитие, баща им щеше да ги заведе, без да ги поставя в ситуация да се чувстват неловко покрай жената до него.

# 1 568
Джуганин бивш е на морето ( както се вижда 😊), и вероятно затова така се е запасал. Имаше и снимки на малкия сладур. Много е хубаво, че прекарва много време с него. И на мен ми е симпатичен, а и доста по-интелигентно звучи от новият.

# 1 569
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Шакира и Пике са се разделили точно преди 1г ,а той е с Клара от няколко месеца преди това(според гугъл).
Колко време трябва да мине,за да се възприеме,че Клара не е просто някаква си там бройка,а сериозен партньор и евентуална бъдеща съпруга(ако е вярна новината)...
Откъде знаеш,че децата вече не я познават,не я харесват и ще се чувстват неловко покрай нея?! Аз пък си мисля,с оглед сериозноста на връзката й с Пеке,децата отдавна знаят коя е Клара и прекарват време с нея също.
И така е редно.
Децата искат да виждат родителите си щастливи,независимо дали са заедно или разделени. И точно те мисля,че са най-флексибъл откъм разводи и ново начало,стига да има разбирателство и уважение между родителите.

# 1 570
Децата никога няма да приемат любовницата, разделила родителите им. Друга жена, появила се след време, може, но директната причина за раздялата - нивгаж.

# 1 571
  • София
То щото голям кеф да ти изневерят не с поредната бройка, ами с “бъдеща съпруга” Шакира да стои там в ъгъла и да не смее да развали и помрачи семейното щастие на младите, щото нали… в любовта всичко е позволено.
Адоралова, не знам защо с такъв плам защитаваш изневярата и се опитваш да убедиш някой, че да си любовница е достойно. Децата искат те да са щастливи, а не родителите им. Глупост е да приписваш такава вселенска мъдрост на деца. Децата по дефолт са егоисти спрямо родителите си и не са длъжни да прощават на баща си, нито да се радват за неговото щастие.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 21:51 от vondito

# 1 572
Абе да бе, виждали ли сте някога изобщо тинейджъри да разглеждат албум със снимки на...чичо си? И да въздишат, че не са били на това огромно семейно събиране Sweat Smile  Та след години тези деца да съжаляват.
То ние хич и не знаем де, как е било наситина, но по-реалистично ми е на тях изобщо да не им се е ходило. Да ги снимат там папараците до кака им Клара и да скучаят. Не познавам нито едно момче на 7-10-12-15 да му се ходи на чиято и да било сватба.
Аз някой път си мисля даже, че Шакира и Пике може и да нямат конфликт:) и просто да се решили да изстискат максимум от раздялата и са се договорили Simple Smile)) Ама едва ли

Стискам всички палци на Райна, за семейство и деца, ако ги иска. Силно казано харесвам, но ми допада, че няма грандиозни скандали, напивания, драми, секс клипчета и т.н. Или поне не съм чула, не я следя.

# 1 573
  • Варна
Аз се учудвам на коментара, че момчетата след време щели да обвиняват и нямало да простят на майка си, че не ги е пуснала ма такова важно събитие, сватбата на вуйчо им или там чичо ли им се пада.

Ти да видиш!

То голяма веселба пада на сватбите точно за децата и то момчетата. Те всичките момчетии си умират да ходят по сватбите на възрастните щото там е такъв голям невероятен купон за децата.
Увеселителният парк пасти да яде пред сватбите на възрастните, а за сватбите на чичовците да не говорим...

# 1 574
  • При семейството си
Майката на Шарлопова е с много “естествени” скули.
Шакира, така преценила, така процедирала. Иначе тиквен медал едва ли биха и’ дали- Пике и новата.

Общи условия

Активация на акаунт