На море в Гърция 2023 - II

• 62 375
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,

започвам да чета темата. Търся препоръка за хотел (5* или най-много 4*), да има всичко необходимо в него, може да е и тип комплекс (по-добре даже), да е удобно за семейство с деца, да е близо до морето и да има хубав плаж + безплатен паркинг. И да е близо от София с кола, ако не- да има полети до там.

Знам, че изискванията са много, но се надявам на препоръки от първо лице, защото така по картинки и отзиви в боокинг ми е малко несигурно.

Благодаря предварително.
Аз много харесах този хотел, който е в (по-скоро до) Метаморфози.
https://www.booking.com/hotel/gr/village-mare.bg.html?aid=323176 … ype=total;ucfs=1&
Намира се до плажа, освен основната част, има едни къщички, които са сред градина и на мен там много ми хареса. Храната беше вкусна, но все пак съм ходила преди няколко години.

А този е петзвезден, в който не съм отсядала, но съм се разхождала в него и се намира до един от най-чудесните плажове, и на мен поне ми изглеждаше много хубав, включително имаше разни глезотийки като къщички с басейн пред тях
https://www.aegeanmelathron.gr/en-gb/offers-kassandra-halkidiki? … 65O3ItsP7_iotWvpZ

# 241
Здравейте! Четох в темата, но не открих това, което ми трябва. Търся къща за 6възрастни с 5 деца, близо до плажа. Реално сме три семейства и всяко семейство искаме да има две отделни стаи. Искаме приличен плаж, без камъни и таралежи. Няма значение локацията, но по-близо би било по-добре. Благодаря предварително на съдействалите!🤗

# 242
  • София
Здравейте! Четох в темата, но не открих това, което ми трябва. Търся къща за 6възрастни с 5 деца, близо до плажа. Реално сме три семейства и всяко семейство искаме да има две отделни стаи. Искаме приличен плаж, без камъни и таралежи. Няма значение локацията, но по-близо би било по-добре. Благодаря предварително на съдействалите!🤗
Едва ли тук някой може да ви препоръча толкова голяма къща. Пробвайте да потърсите в тази група във ФБ - "На море в Гърция". https://www.facebook.com/groups/387639621794044/?ref=share

# 243
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате хубави таверни във Аспровалта( по възможност с нормални цени) , както и хубави плажове наоколо? Всякаква информация за района би ми била полезна.

Благодаря!

# 244
  • 1st floor
Може ли насоки кой е най-близкият и хубав плаж, ако се излиза през Гоце Делчев от България? И да не е фраш с хора. Laughing

# 245
Здравейте,
Чух, че в Северна Гърция има много наводнения и кални свлачища. Ние имаме още месец до нашето пътуване, но като се знам какъв съм карък.....има ли някой в момента в Гърция да каже как е положението?

# 246
Тази година ще сме в Торони и мъжът ми ще има рожден ден. Някой да препоръча пекарна с торти в района, до 30-40 минути път с кола в посока?

И също някой с препоръка за таверна, където готвят добре и има детски кът/площадка? Също до 30-40 минути пътуване в посока.

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 13:13 от Макарон

# 247
  • Стара Загора
Здравейте, днес сме в Атина довечера ни е ферибота за Крит. Търсим си хубаво място за хапване с удобно място за паркиране .Надявам се комбинацията не е твърде нереалистична.

# 248
  • София
Може ли насоки кой е най-близкият и хубав плаж, ако се излиза през Гоце Делчев от България? И да не е фраш с хора. Laughing
Палио, Ираклица и Амолофи (Неа Перамос), за лудницата от хора е вече на късмет.
Плажът на Кавала в източна посока също не е лош, но няма бийч барове, а само малко чадъри от общината.

# 249
Стоя си и си ровя и не знам аз ли нещо грешно правя … чета в постове че има ферибот от Игуменица до Лефкими , но аз такъв не намирам. Имате ли представа дали този сезон оперира ферибота по тази дестинация или аз не търся в правилните сайтове. Търся билети за средата на юли 🙂 и се извинявам ако вече е коментирано

# 250
# 251
Стоя си и си ровя и не знам аз ли нещо грешно правя … чета в постове че има ферибот от Игуменица до Лефкими , но аз такъв не намирам. Имате ли представа дали този сезон оперира ферибота по тази дестинация или аз не търся в правилните сайтове. Търся билети за средата на юли 🙂 и се извинявам ако вече е коментирано
https://lefkimmilines.gr/en/timetables-lefkimmi-igoumenitsa-kerk … immi-igoumenitsa/
Има и още една компания, която обслужва маршрута, но не си спомням името й.
Търсачките от 1-ва страница също можете да използвате - gtp.gr, ferryhopper.com и т.н.

Макарон,
има вече сладкарница в Торони, Шоколенд се казва. Дали правят торти по поръчка и колко са хубави не знам.
Иначе в Сикя, Diva Gelato или пекарните, там ще имате по-голям избор. Само да не тръгнете по прекия път през вътрешността, той е черен, по крайбрежието се минава!
За таверна с детски кът не мога да помогна, отдавна минахме тази възраст. Но в Леон ако седнете, масите от страната на плажа се падат точно до общинската детска площадка с люлки, игрища за баскетбол и футбол и т.н. Сега качеството доколко ще ви задоволи, не зная, аз не съм й голям фен.

# 252
и в този сайт гледам и във ферисканер и все ми дава no routes available …

# 253
  • софия
В момента има разписание до 10.07.
Скрит текст:

# 254
ооо ясно , значи трябва да изчакам. Благодаря 🌸

Общи условия

Активация на акаунт