На море в Гърция 2023 - II

• 62 096
  • 784
  •   1
Отговори
# 705
Да се отбележа и аз сред пътуващите с едно вече гръцко пълнолуние.

# 706
Мисля че много улучихме с настаняване в Палио, близо е до хубави плажове, ресторанти
Отсега мога да кажа, че Koo ми е фаворит … по-надалеч от диджея, но пък чудесно обслужване и храна. Рива ми дойде твърде българско и спокойно, но пък там чудесно море !!

# 707
  • Sofia
Параход, с какво снимаш? Страхотен фотос!

# 708
  • София
С тази снимка гръкцото синьо стана гръцко лилаво Simple Smile много е хубава!

# 709
в Керамоти има ли нудистки плаж ?

# 710
не, ще си навлечете проблеми

# 711
Параход, с какво снимаш? Страхотен фотос!
Благодаря. С Никон D7200, с китовия обектив е това, а неочакваният ефект "цвят лилав" се получи от ненагласен баланс на бялото Simple Smile

# 712
  • Sofia
Сега ако си признаеш и къде е 😘

# 713
Здравейте, някой ходил ли е скоро на Родос? Интересуват ме хубави заведения и в коя част на острова е за предпочитане.

# 714
  • София
Здравейте.
Ние тръгваме след няколко дни.
Не сме намерили решение все още на проблема с багажника за велосипеди и това, че скрива номера и се чудим да рискуваме ли изобщо да тръгваме така и може ли в малкото оставащо време да се намери някакво решение.
Багажникът ни е от този тип:

Номерът е по-ниско долу, но пак го скрива частично или изцяло. А на самия багажник пък няма предвидено място за номер.
И да питам има ли заведения с жива музика гръцка на Скиатос или някъде по Пелион Relaxed ?
Благодаря!

# 715
Ще пътуваме за Атина другата седмица, но с колата, която е на името на мъжа ми, той няма да е с нас. Трябва ли ми пълномощно? Спомянм си, че имаше нещо...

# 716
Сега ако си признаеш и къде е 😘
Това е Глифа. Малко смотано градче (селце?), най-популярно като пристанището за Северна Евия, но ние го харесваме и попътно към юга почти винаги преспиваме там. Гледката е от терасата и може би това обяснява защо ни харесва Simple Smile Плажът е смешен, но цените са ниски. Аудиторията е почти само гърци, настроението е смесено между спокойствие и приятно оживление. Поне между Св. Дух и края на август, щото сме минавали и през април, май и септември и тогава е доста умряло.
Харесвахме много и една таверна в съседното село, Ахилио, но последните години решиха да работят само вечер и все не сколасваме да я посетим.

# 717
Здравейте на всички Simple Smile Решихме да направим едно бързо море, като репетиция за голямото море хаха.
Запазих 5 нощувки в Афитос. Моля, ако някой има препоръки за заведения, барове, кафета, забавления и плажове (не конкретно в Афитос, а в Касандра), може да сподели. Благодаря предварително.

# 718
Ще пътуваме за Атина другата седмица, но с колата, която е на името на мъжа ми, той няма да е с нас. Трябва ли ми пълномощно? Спомянм си, че имаше нещо...
Трябва ти. Не че на мен някога ми се е случвало да ми поискат документите на колата, но си направи да ти е мирна главата.

# 719
Здравейте, другата седмица пътуваме към Парга, досега не сме били там. Молбата ми е да каже някой от първо лице, ориентировъчно какви са цените по заведенията, двойни ли са например от Олимпийската ривиера, ръкавите, че ме наплашиха, че е било страшно. Благодаря предварително, весело и слънчево лято на всички!

Общи условия

Активация на акаунт