На море в Гърция 2023 - II

• 62 131
  • 784
  •   1
Отговори
# 675
FlameV, не знам кой период сте си набелязали, но Ви съветвам о́време да резервирате, защото толкова ширещото се мнение, че в Гърция навсякъде кучетата са добре дошли, се оказа голяма не, а огромна заблуда. Докато не го изпита на гърба си, човек няма как да го разбере, явно, но съвсем не е лесно да се намери място за настаняване, в което приемат с домашни любимци. През последния месец, че и повече, доста нерви похабих и доста часове изкарах в търсене.

за средата на август ще търсим, май май баш в най-силния период, ще търся през буукинг места, на които е обозначено, че допускат животинки, но се чудя кои градчета да подхвана, където да не свръх пренасенено с туристи

# 676
  • Стара Загора
Може ли препоръка кои плажове да посетим в близост до Ираклион. Днес бяхме на нашия плаж там където сме настанени Амудара бийч- не е нашето. Търсим си нещо по-интересно и спокойно.

# 677
  • Велико Търново
rady_plovdiv, за влизането на кучетата в морето и за присъствието им по плажовете поне има информация бол, че са ограничени. Но за местата за настаняване и за заведенията широко разпространеното мнение е, че няма никакви проблеми и едва ли не навсякъде ги приемат с разтворени обятия. Е, да, ама не - проблеми си има, и то съвсем не малко. Вероятно е имало години, когато наистина е било безпроблемно, но сега вече това е много дълбока заблуда.   Не знам защо толкова ревностно се поддържа, но жената, при която ще отседнем (българка е), ми каза, че всъщност в Гърция масово хората НЕ обичат кучета.

# 678
Хей момичета 🙂
Някой със скорошни отзиви за Тасос,има ли смисъл да се отседне на острова за около седмица или просто да се посети за един ден 🙂
Има, прекрасен е. За един ден на кой плаж по-напред ще отидете Simple Smile
Да,да 🤣
Вече доразбрах 🙂

# 679
  • София
В интерес на истината е малко нонсенс да е хубаво място, близо до България и да е спокойно и непренаселено. Особено в сезон. Вижте Неа Карвали, плажът е леко компромисен, с камъчета на влизане, но пък селцето е по-спокойно.

# 680
В интерес на истината е малко нонсенс да е хубаво място, близо до България и да е спокойно и непренаселено. Особено в сезон. Вижте Неа Карвали, плажът е леко компромисен, с камъчета на влизане, но пък селцето е по-спокойно.

Благодаря! Иначе кой знае, то има толкова много места в Гърция Simple Smile)

# 681
  • Sofia
Момичета, препоръчайте градче/село в Северна Гърция, където да отидем с куче, нека не е халкидики,а някъде по-близичко. Гледам известните тип Апровалта и Ставрос, но се чудих дали знаете някое скрито съкровище? Търсим си спокойно място, с хубав плаж и храна, да не е тъпканица
Утре тръгваме към Неа Каликратия, по-точно Аегиас Къмпинг. Пише, че приемат домашни любимци. Август не вярвам да е спокойно където и да е в Гърция, но къмпинга е малко извън населеното място, има и мобилни къщи в него. Повече ще пиша като стигнем.

# 682
  • София

Утре тръгваме към Неа Каликратия, по-точно Аегиас Къмпинг. Пише, че приемат домашни любимци. Август не вярвам да е спокойно където и да е в Гърция, но къмпинга е малко извън населеното място, има и мобилни къщи в него. Повече ще пиша като стигнем.
Аз лично ще очаквам отзивите ви, защото и на нас ни хареса този къмпинг, но само от снимките от Букинг.
Приятна почивка!

# 683
  • гр.София
Кой от бийч баровете ви хареса най- много и всички ли искат консумация от 5 евро на човек да ползвате сянката ?! Simple Smile
[/quote] Всички бийч барове са хубави, ако харесвате от този тип плажове. Няма определена цена на човек за консумация. Фрапетата са по 5 евро, носят безплатна вода, към тях. Но ако седите цял ден на плажа едва ли ще изкарате на едно фрапе, храната започва от 10 евро нагоре. Излиза скъпо да пиеш и хапваш цял ден там, но си заслужава, поне според нашите изисквания. На мен най-много ми хареса Рива, защото няма хора там. По другите си е пълно и трябва да се отиде рано, за първа линия. Ще прикача снимки от Рива, там има и безплатен детски басейн с пързалки.

# 684
  • София
Може ли препоръка кои плажове да посетим в близост до Ираклион. Днес бяхме на нашия плаж там където сме настанени Амудара бийч- не е нашето. Търсим си нещо по-интересно и спокойно.

Ние посетихме този, беше доста спокоен, и на нас ни допадна.

https://goo.gl/maps/jMua3mxJ2h3Lz1G39

# 685
Момичета,
Харесах си апартамент на Санторини, писах през сайта на хотела, направиха ми оферта за студиото, което искам.
След един ден я приех, но ми писаха че вече същия е зает като предложиха алтернативен, дори по-голям, без промяна в цената
Както и да е, съгласих се, уж се разбрахме.
Проблема е, че в букинг и двата апартамента за моите дати излизат свободни и мога да си направя резервация. За първи път ми се случва.
Какво ще стане, ако някой резервира, аз ще изгоря? 🤔 Не искат депозит, а плащане на място. Случва ми се вече за втори път, на Крит също не искаха да изпратя пари.. въпроса е, че тук ме притеснявя че не са дръпнали апартаментите от сайта на букинг. Рейтинга е над 9,  не е ново място за настаняване без отзиви..🙄

# 686
milena12345, а цената, която ви дават по-ниска ли е отколкото в Букинг?
Може би имат и други помещения освен тези 2, които рекламират в платформата.

# 687
Да, по-ниска е при директна резервация при тях, все пак не плащат комисион на букинг.
Общо са 5 различни апартамента, всеки със собствен стил. Няма как да има още едни като тях. 🙄
Ще изчакам още някои и друг ден да видя дали ще ги махнат. За първи път ми се случва такова нещо. Подготвям изненада за годишнина, да не остана аз изненаданата накрая..😅😅😅

# 688
  • София
Моите спомени са от прекалено далечни времена, но последния следобед бяхме на плаж до летището. Гледам на картата, че са два - Картерос и Амнисос. Не знам кой от двата е бил. Стояхме до залез и гледахме кацащите над главите ни самолети. Беше много красиво! Но самият плаж като пясък (май беше фин) и бистротата на водата не помня как са били. Simple Smile

# 689
На Пепони фрапето и фреша бяха по 5.50Е, безплатна вода нямаше 😃 (поръчваш си срещу 0,50Е) и консумация със сядането беше задължителна.

На плажа в Керамоти има ли water park и какви са условията за ползване? Имаме резервация в Sunset Luxury от 3 август и дъщерята живо се интересува...😊

Общи условия

Активация на акаунт