днес беше малко студно навън, ама и ние се забихме семейно в Южния, и хоп! съдбата събра двете адашчета - Найчето и Нанчето, макар и спящи

Дани, мила, Стамен от кой магазин взе палтото, че другата седмица и ние сме със същата мисия за Боби. Ние му бяхме харесали едно много яко от Бенетон, ама му беше малко, нямаше големи номера...
Мойто нали си е доста поспаливо, а на нас не ни се прибираше, бяхме и с две приятелки, едната се ожени миналата седмица в Париж, та седнахме в едно много приятно местенце, където имаше цяла отделна зала за непушачи, и се почнаха едни пици, едни Кромбахерчета (любимата ми бира), едни бишкотени тортички, ями-ям

За партито, Бубче, съм твърдо на линия, много ми се денси, пие, и ей такива човешки работи.
Айде цунки, и отивам да залъгвам бебока, че е време да спи!
.
!От "Капаска" е !Там има в момента 50% оф.
Утре ще пробвам и тиква за да мога да му направя схема за седмицата с тези два зарзавата

и винце за тези които не пият бира.
. Ми да ни е честита
, Бубче браво!.
, пък после ще ви чета.
.
.
.
.Мъжо не повярва даже че се връщам с повече от половината пари и ме гледа недоумяващо
,а свекито беше супер притеснена и шашната.........
Едвам сме се успокоили,то беше хълцане,въздишане-много разстроено детенцето.....На мама църкъл-пъркъла........Много ми стана мъчно...Сега си спи сладко,сладко......
една такавааа само бръмчи с уста,мрънка,лигави се,...не знам.То като започне да никне зъб за колко време изниква?Ей такава мания ми е в главата пък сега.Ще се радвам да се опозная с вас че все нещо се питам пък ниама кого да разпитам
,нищо като за нас