АВГУСТовски майки хайманосват - бебетата май ще си сватосват!!!:)

• 9 359
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
Привет дами,

днес беше малко студно навън, ама и ние се забихме семейно в Южния, и хоп! съдбата събра двете адашчета - Найчето и Нанчето, макар и спящи  txtloves
Дани, мила, Стамен от кой магазин взе палтото, че другата седмица и ние сме със същата мисия за Боби. Ние му бяхме харесали едно много яко от Бенетон, ама му беше малко, нямаше големи номера...
Мойто нали си е доста поспаливо, а на нас не ни се прибираше, бяхме и с две приятелки, едната се ожени миналата седмица в Париж, та седнахме в едно много приятно местенце, където имаше цяла отделна зала за непушачи, и се почнаха едни пици, едни Кромбахерчета (любимата ми бира), едни бишкотени тортички, ями-ям Crazy
За партито, Бубче, съм твърдо на линия, много ми се денси, пие, и ей такива човешки работи.

Айде цунки, и отивам да залъгвам бебока, че е време да спи!

# 76
  • софия
Бубе,аз си мълча,като н...кана,щото таткото,нещо днес започна да ми разправя,че можело да му се наложи да ходи до Гърция да освобождава едни контейнери и евентуално да тръгне или в събота или в неделя,НО не знаел точно кога  Twisted Evil и за това и аз още се кротувам за партито....,а иначе как ми се вихри  dance dance dance!
Ох,столчето,което сме взели не е тази дамаска,която ми се искаше,ама не съм видяла,а не ми се занимава да го връщам...и сега направо не ми се сглобява,толко ме е яд  Tired.

# 77
  • софия
Душе,то не е баш палто,ами и аз не знам как да го обясня,като някаква шуба ми изглежда  Rolling Eyes,много е яко-с качулка е ,дълго до коленете,като от бризентов плат ми изглежда не че съм в час с платовете,де  Embarassed ,черно,има като друго яке от долу,което се маха,с много джобове,ципове и такива разни копчетий,абе мноооо е файско  Peace!От "Капаска" е !Там има в момента 50% оф.

# 78
Какво виждат очите ми? Готвите женско парти??? Отварям си ЛСтата и НЕ ВИЖДАМ официална покана? Кой е виновен???Или пък случайно не ме искате в редиците си? ааа да не се караме! Чакам покана с подробности за дата час и място Simple Smile

# 79
Момичета, щом сте решили да правите женско нощно парти на 20-ти значи съм с вас.  superuu cheers dance Само за инфо да ви кажа, че Детски парти клуб "Моето гардже" е много подходящ за малки бебета като нашите и евентуално, ако не ви е много удобно да се срещаме вечер мога да се ангажирам с организация на партито там, пак на 20-ти, но след 13 часа.
Ние днес се захранихме с оризовата каша и, да се похваля, мероприятието мина много добре. Почти не плюхме smile3501 Утре ще пробвам и тиква за да мога да му направя схема за седмицата с тези два зарзавата Laughing
Свалихме вече и ортопедичните гащи.
Гушки и спокойна нощ Heart Eyes

Последна редакция: сб, 13 яну 2007, 22:15 от Kabiv

# 80
Ха здравейте и от нас,ама много сте писали бре хора,ще ми трябва гарнизон с преспиване във форума за да наваксам Mr. Green
Ние днес хайманосвахме в Борисовата градина,но този гаден вятър ни обрули ушите и бързо бързо се прибрахме.
аз тези дни само се помайвам,а имам да уча по френски....Ще се засисвам в курс за НАЗАДнали скоро.

Бравос на Обърквация за 6-цата,на Кайли за успешно взетите изпити,все така да я карате,а ако сипете и по бира по тоя повод няма да е зле Wink
Дани направих "грешката" да покажа страшно готиното фото на мъжа ми и сега и той се интересува от форума ни  Mr. Green и каза че следващия път ще ме докара на срещата Wink
Nana77 вие с тези темпове скоро ще напълните устичката!Дано по бързо се покажат! Hug
Blueeyeмерси за инфото около консутлтацията ,винаги ми е много полезно!  bouquet
Бубче аз така се изкушавам за женското парти, ама не знам дали ще ме пуснат ,защото Еличка заспива само на гърда и то доста късно и си мисля че аз докато дойда вие ще сте си тръгнали отдавана Sad
Ние ще изчакаме консултацията и тогава ще видя кога ще започна захранването. newsm78
Иначе ние от една седмица се храним много интензивно нощем и сенките под очите са ми лилави вече,ама като гледам всички сме така ,тъй че ша чакам тоз гаден период да мине! Close
Айде лека,че ревем!

# 81
MamaMargo веднага сипвам по бира  beer2 cheers Wine Glass и винце за тези които не пият бира.  Wink
Обърквация как го правиш този номер с изпита. Стигаш за 10 мин. и за още толкова си вземаш изпита и пак при Дари. Честито и на теб! На мен ми отне цяла сутрин и накрая се наложи да се прибера до нас, да взема Тони и да ходя да си чакам резултата,че таткото трябваше да ходи на работа.

Днес обаче Тони ме побърка. Събуди се още в 6 часа, спа за кратко и за капак като ревна към 18,30-19,00 едвам се успокоихме с къпането.Но после пак започна. Намазах му венците с Калгел, принудих се да дам и Калпол / да не го боли нещо/. Давам цица,мляко в шише и не иска. Накрая се поуспокои и захапа цицата и така успяхме да се приспим.Надявам се да спи цяла нощ че едва гледам. Сега отивам да взема един душ и в леглото.
Сладки сънища на всички! smile3524

# 82
  • варненка от София
Eeeeee, аз пак съм пропуснала новата тема smile3538. Ми да ни е честита  Hands Clap, Бубче браво!.
Аз ще понапиша това онова smile3523, пък после ще ви чета.
Бързам да се похваля, че днес водихме за първи път Стефаначето да плува, ама то голям цирк бе. Ша кажеш, че във вода сме го правили това дете, а доколкото си спомням не е направена в някой гьол, ама хайде да не изпадам в подробности  smile3549.
10 минутки се плицика нашата смешка, направо голяма комедийка беше, пък и с бански я бях спретнала и беше едно малко топче цапуркащо в басейна. В басейна беше с гаджето, ама то голям рев му дръпна и не можаха да си поплуват на воля, но следващия уикенд пак ще ги водим, та надявам се вече да поплуват дружно  kiss
Иначе киселеенето около зъбите продължава, но един ден е по-кисела, друг е по-весела, чиста проба неврастения я гони нашта шушка, а на мен нервите ми вече са така поизпънатички, че не знам до къде ще я докараме.

Иначе се захранваме с бавни темпове, днес хапнахме 60 мл оризова каша и обратно на очакванията, тази каша не ни е запекла, дори напротив, акаме по 2 пъти на ден, което си е направо събитие..... отиде ми икономията от памперси  Mr. Green
За сега ще спра и ще почета какво сте сътворили до тук  smile3529.
Лека вечер и после ще пиша отново, ако имам какво да споделя още с вас  Hug.

# 83
  • у нас
Здравейте Hug
ето ме и мен пак по късните доби.Днес и утре сме без бабата(пуснах я в домашен отпуск) и се гледкаме с принцесите.Едната хич не слуша,а другата е кисела от зъбките ooooh!.
Ние също сглобихме проходилката и нашата мома виси вътре,ама и по-добре Mr. Green.Каката я вози из къщата,пуска и мелодиите и лудницата е пълна.
dani777k, и ние тага полягваме напред,но то в началото всичките са така.Помня че и каката си пускаше лигите върху предната табла,но после се усети как трябва да стои вътре,че да вижда и около себе си.
Ако щете вярвайте на мен нищо не си купих от чужбинско hahaha.Мъжо не повярва даже че се връщам с повече от половината пари и ме гледа недоумяващо Rolling Eyes Shocked.То така стана,защото решихме да се ограничим само до Одрин този път,а то там няма кой знае какво за купуване.Пазарих си разни работи да вкъщи и за децата.Една позната ме светна,че 30км. по-към Истамбул има един град Чорлу.Та там имало голяма борса за тези дрешки с рязаните етикети-ишлеметата.Следващия път ще отскочим до там и ще пазарим.Решили сме с моята приятелка всеки месец да отскачаме до Гърция или Турция ей така--гъз път да види.Щото иначе скука и ако не си го направим сами,няма кой друг да се сети.Следващия месец сме в Одрин да пием фрапе и да гледаме морето Peace
Хайде лека нощ от мен,че мъжо се сърди Confused

# 84
Ето ни и нас по нощите....Тази вечер бяхме в "Скай Плаза"-бях ви писала преди 2-3 дни, на коктейл по случай завършването на сградата в която си взехме апартамент.Беше направо страхотно-видяха ми се доста симпатични бъдещите ни съседи.Повечето бяха млади хора включително и Гена Трайкова ще ни е съседка. .Много яко се бяха приготвили-печено агне,печено прасенце,сьомги,скари,пилешки рула абе с две думи богато.Имаше томбола с подаръци за всички и на нас ни се падна много симпатично ,модерно "ретро" радио.Ще дават репортаж утре (вече днес) от 22.30 по Нова телевизия.
За да присъстваме обаче,оставихме Марти на свекито и горкото се беше съдрало от рев newsm47,а свекито беше супер притеснена и шашната......... Sick Едвам сме се успокоили,то беше хълцане,въздишане-много разстроено детенцето.....На мама църкъл-пъркъла........Много ми стана мъчно...Сега си спи сладко,сладко......

Хайде отивам да лягам....
Лека и спокойна на всички ...

# 85
Нещо ми се объркаха имотиконите...този  newsm47 да се чете  newsm45
Дани777 Какво вкарва в тези контейнери мъжът ти? Има ли нещо интересно за купуване от първа ръка??? WinkОбзавеждане за къща,примерно-настилки,бани?

# 86
 Как сте мацки?
Вече редовно ще се включвам във форумите,затова мисля че е редно да се представя с няколко думи.Живуркам си в Ловеч,но до скоро бях в София.Сега точно по Коледа се местихме на квартира с беболина и мъжа ми ,защото майка ми при която бяхме ни поизгони.Тя има един любовник да не ви говоря...та той я настройва срещу нас...Абе то аз изкарах една бременност и един гаден период след раждането.. Sad За щастие сега сме добре.Макар че сигурно заради тия нерви малката Йоана е много неспокойна..От няколо дни пък си мисля дали не и никне съб? Thinking една такавааа само бръмчи с уста,мрънка,лигави се,...не знам.То като започне да никне зъб за колко време изниква?Ей такава мания ми е в главата пък сега.Ще се радвам да се опозная с вас че все нещо се питам пък ниама кого да разпитам Simple Smile

# 87
  • софия
Добро утро,мацунки!
Преди малко станахме и седнах да ви видя,снощи до кога сте се веселили без мен,доволна съм  Mr. Green-явно всички  сте били изморени след разходките през вчерашния слънчев ден!
Миленка,мъжо ми внася АТВ-та ,това са от тези четри колесните мотори,където се карат по планини,плажове и скутери внася,и разни такива  Grinning,нищо като за нас  Wink!
Още нещо щях да пиша,ама к'во?

# 88
  • софия
Здрасти,Цвета !Ние още не сме се обзавели със зъбче,но до колкото знам при всяко детенце е строго индивидуално:за колко време,ще пробие,дали ще е много мъчително за детенцето или ще е по-безболезнено  Wink.Не се притеснявай.Явно трябва да се заредим с търпение и от най-здравите ни нерви  Mr. Green!

# 89
Здравйте и от нас!

Аз влизам набързо да ви се пооплача: вчера Гого вдигна 38 градуса температура, свалих я с ПАнадол и през нощта пак същото, съчетано със страхотна хрема. Но тази нощ поне поспах, защото с татито се сменяхме на 3 ч. Сега отиваме при бабата и дядото ни и мисля да му взема вит С за хремата и помпичка, защото ние още си нямаме. Embarassed

....и хоп! съдбата събра двете адашчета - Найчето и Нанчето, макар и спящи  txtloves

Каква съдба...това на конспирация ми намирисва.... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт