💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Моето слънце / Gün Işığım ☀️ /Тема 18/

• 40 358
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Прекрасен

# 121
Поздравите продължават:

Тази вечер ще има парти, може и да официализират "Снахата"  Sunglasses

# 122
Още честитки

# 123
# 124

И в тренда се справяме страхотно Simple Smile

# 125
Моделът е лошо подбран,  иначе тоалетът не е лош 😎
Искам да видите само рекламните снимки за този тоалет. Има ли и 1% желание у вас да си купите този тоалет, гледайки снимката вдясно? Joy

# 126
Керем в Туитър:

Wink

Скрит текст:

Скрит текст:
Вълнувам се да видя това видео 😭my
@KeremBursin ти си вълшебна любов #TheBursinHappyBirthday
К.Б.: НЕВЕРОЯТНО!

Скрит текст:
К.Б.:Страхотни сте момчета!!! обичам го толкова много

Последна редакция: нд, 04 юни 2023, 21:20 от mi_si

# 127
Извинявайте, ама какъв професионалист си в сфера свързана със себепоказване и да публикуваш подобна снимка 🤔🙄 Тая Гюнфер или е невероятна връзкарка или невероятно умна, за да й се разминават подобни постове.
Аз, като един съвсем обикновен човек, откакто изглеждам като въпросната мениджърка просто не позволявам да ме снимат, какво остана да се изтипосам пред цял свят по гуша, прическа и поло на черти.
И не, не критикувам външния й вид. А че се е изтипосала по този начин.

# 128
Керем в Туитър:

Wink

Скрит текст:

Невероятен Керем,  добронамерен , истински, харизматичев и  космополитен! Gift Heart

Затова е в музея на мадам Тюсо в Истанбул!

# 129
Отговор на Керем за поздрава на Бандерас:
Много благодаря, приятелю. В очакване скоро отново да бъдем заедно.

# 130
  • София
Балдъзата не забравя зетя. Лайкнала си го е.

# 131
Дари, според мен Гюнфер е виновна за почти всичките провали на Керем. Ужасно нахална и неприятна жена, гледа само собственото си благополучие. Затова и актьори като Акън се махнаха от нея.

Като каква обикаляше страната, като турските авиолинии са сключили договор с продуцентската къща на Керем и Кемал- Braveborn,  не с Гюнфер.

И тя сигурно беше един от малкото мениджъри, да не пиша единствения, който присъства на партито в петък вечерта и не се отдели от подопечния си. Залепила се е за Керем като пиявица и му съсипва живота. Според доста хора тя е съсипала връзките на Керем първо със Серенай, а после и с Ханде. Има Керем си е виновен, като му е толкова акъла и иска някой да го дундурка , ще си носи последствията.

# 132
  • София
Заради споменаване на Гюнфер в последните дни ми стана любопитно и потърсих инфо за нея. Няма много, но все пак открих едно интервю с нея в Esquire от 2018 г.

https://www.esquire.com.tr/ilginc/bu-ay-dergide/2018/07/10/gunfe … amdan-ne-ogrendim

Съвсем накратко: родена 1977 г , дъщеря на Ерол Гюнайдин (16 април 1933 г. – 15 октомври 2012 г.)  турски театрален и филмов актьор, както и известен шоумен, известен особено с портрета си на Насреддин Ходжа и изпълненията му в традиционния турски медда (шоу за един човек). От малка се движи в артистичните среди, придружавала е  баща си в турнетата му, имала е и малки роли. Не съм открила информация какво образование има и кога, защо и как е решила да създаде агенцията си и "тежестта" й в бранша. Sunglasses

# 133

Sunglasses

преди 20 години .....

# 134
Дилеми, доколкото съм чела е била служител в ID (агенцията на Ханде) преди години. Това от фенски коментари ми е попадало, не знам дали е вярно.

Общи условия

Активация на акаунт