Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 138
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ферит няма да се откаже от Сейран! Няма и това си е!
Но тя от него да.

# 46
Сейран го направи Тарък на 5 куруша /по-малко са от 5 ст/...

Кязъм направо удари дъното, за пореден път..

# 47
Ама не я дадоха сецаната, дето щеше да я хвърля във водата.

# 48
Благодаря за новата тема !! Момичета мислете по позитивно !! 😊

# 49

Ферит и Сейран се целуват в Антеп😂

# 50
  • Бургас
Айй...много текст, много диалог, но малкия Сафет изби рибата JoyJoy как си пази крачетата на Суна, колко обгрижващ! В комбина с Кязъм създадоха трагикомична ситуация.А Кязъм - виртуозен шофьор - направо на автопилот я караше тая кола.Явно им се е сторило по-интересно, за да махнат сцените край морето...
Оооо и Тарък ще си покаже рогцата....търпелив, търпелив ама пирани за домашни любимци храни..

# 51
  • София
Скрит текст:

Ферит и Сейран се целуват в Антеп😂
Дано е за добро.

# 52
Нали ги плашеха нещо, ако я излъчат тази сцена. Срещу нея имаше най-много протести.

# 53
Рускинята преведе излиянията на Халис като успокоение на съветта. Ама Тцъ. Изпиране на съвестта е точното според мен. Rage

# 54
Сцената до морето мисля защото много се разпространи не я дадоха или промяна в плана са пореден път… Сейран го направи на 2 ст този господин Пищов. Казъм и Агата са ми без коментар там се тъпче на едно място, особенно Агата Халис знае много добре кой у виновен ама …

# 55
Започвам да мисля, че ще прострелян Ферит 😕
Няма да се откажат един от друг те.

# 56
  • София
Станало ли е нещо между Суна и Саффет?

# 57
Саффет цепи мрака 😂😂😂😂

# 58
Започвам да мисля, че ще прострелян Ферит 😕
Няма да се откажат един от друг те.
Ако прострелят Ферит , втори сезон всички ще са срещу Сейран

# 59
Суна каза, че Сафет е най-нормалния в семейството. Всички са странни, потайни а Тарък ... опасен.

---
Ферит дава уроци
1 - ако имаш да казвап на някого нещо не му пращай бележки а го заплаши директно
2 - освен от Аллах не се плашиш от никого
 3 - няма да пожелваш чужда жена. Защото  .... ако го направиш ще се простреляш в главата
Това са днешнните уроци.
---
Тарък - човек дали какво чувства като умира- страх, паника, вълнение, болка или може би спокойствие. Брат ти е ил добър човек, да почива в мир. Дано смъртта му е била спокойна. Но ако ти застанещ срещу мен - смъртта ти няма да е лека.

Общи условия

Активация на акаунт