Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 17

• 27 409
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
  • Дъблин
Незнам колко е истина, ноооооо това го виждам вече от 3 места

# 136
Незнам колко е истина, ноооооо това го виждам вече от 3 места

Няма официална информация за края на сезона. Това за Шериф Сезер(Хатуч) беше спекулация, излязла от инстаграм. Нищо не се знае и не е потвърдено.

# 137
"Тази битка да свърши, раздялата да свърши, тази война да свърши, да се върнем в самото начало" 💔❤️‍🩹

# 138
  • Бургас
Обаче ги признавам за песните, които вмъкват в сериите. Винаги са попадение в десятката.

Потърпи, перла моя, чакай ме

Мелодия, глас и текст в унисон с драмата на Ферит.... "скъпа моя перла, бъди търпелива и вярвай, че добрите дни ще дойдат един ден"  Разтърсващо...Cry Но и с надежда....

# 139
Момичета като ви чета тука все едно съм гледала епизода !! Благодаря ви много !!

# 140
Терко , Flowers Cherry Blossom

Боже какъв завършек с една от любимите ми турски песни.И въпреки,че знаехме затова нещо пак ме докосна.Ще коментирам по късно всичко сега оставям това за вас остатъка се пече.
Много обичам да го казвам ,но има едно нещо което е истина макар и на колене пред сумати народ на летището смазан в болката в сърцето си Ферит спечели той чу това което копнееше да чуе  чрез песента - Искам да чуя! Искам да усетя от 22-23 еп. Това не е семейство така никой да не ми иска доброто.

-----

# 141
Добро утро!
Сега като пишете какво се пее в песента, си мисля, че щеше да е по-добре това да е финала на сезона. Имам притеснения, че ще сложат още препятствия между тях в следващия епизод.

xBlackRosex 👏

След епизода снощи, този акаунт с анализите си е променил мнението, шокиращата сцена няма да е заради Нюкет и синът й.

Последна редакция: сб, 03 юни 2023, 08:34 от stasha_s

# 142
  • Бургас
Добро да е утрото, безгрижен уикенда ви, ранобудници! Simple Smile
Неспокойна нощ, след много сълзи, очаквани развръзки и красива музика - но най-вече надежда...Дори и след поредната драма ( дано пак не позная, но предчувствам, че нещо ще се случи със Сейран) нека и ние бъдем търпеливи, да посрещнем финала с надежда!

# 143

В писмото пише "направи каквото ти каже семейството ти". В епизода обаче това не го прочетоха🤦

# 144
И миналия път си беше изпуснал чантата даже Сейран го подиграваше относно това нещо.

На тази сцена биха отивали само две едната е Ти знаеш на Сезен и едната от тях беше точно тази. Хубаво се получават песните напоследък.
Какво взе Ферит от стаята? Дрехите си....
Гривната и портрета може и някой закътан лев да е прибрал.
Не знам за вас но пред мен виждам олицетворение на думата катарзис касаещо Ферит Корхан. И въпреки това което пише в писмото няма да я послуша и тук въпроса не е кой обича по силно
На Ферит му е все тая живот без нея за него не е живот. Взе някакво колие от стаята на Фуат и Асуман.
Гьозде само така да стои и да мига прави повече игра от някои други.
Баран също се доказа тази серия играе много добре аз пак казвам не го гледам за сефте.

Много съм самотен....
Познато нещо за Ферит
Виковете му дори са не мощни вече а видяхте ли как се сбогува с дядо онзи който го нарече Убиец...
Как се прощава такова нещо?
Да Ферит и това прости. 💔

# 145
Сбогуването с дядото беше .. толкова мъчително.Горкия до последно се надяваше дядо му да му каже 1 дума .. само една.Стоеше като сираче , което си няма никого.Много ме разстрои тази сцена.

# 146

Оффф разправят, че тази втори опит за самоубийство имала, този път в Босфора Grinning

Да не са решили да я изкарат като светица от дизито Smirk

# 147
Само за мен ли е невидима? Много и то безлична и невидима
Ознюр ще новата главна героиня в мюзикъла който Елчин Сангу напусна преди дни. 🌹
Марбел, че той Ферит е бетер сираче тя Шефика повече я грижа от неговите хора. 🤦‍♀️
Гюлгюн айде ама Орхан катастрофа баща. Не знам кой кого ще гръмне, но Кязъм ще стреля другата серия вижте в това съм сигурна.

# 148
  • София
Присламчвам се бързо с благодарност за новата тема.

Рейтингът е екстра.

# 149
Дано този втори опит е успешен. Дано!

Общи условия

Активация на акаунт