Лидл 176 - юнска леко скучна

• 56 739
  • 592
  •   1
Отговори
# 495
при нас имаше доста намалени от лидълското. беше 3 и нещо със срок 29.06. маслото издържа мееци след срока, така че за мен няма драма. но поне да го намалят на 50 процента, а не на 30

# 496
  • до най-прекрасния мъж
Имате предвид по-големи опаковки или по-големи размери? Ако е за размери, имаше от 08.06 някои мъжки и дамски неща, но сутринта в 8.50 ч едва изрових по един размер от цвят за ММ. Бяха заредили смешни количества от тениските с яка. Дали имаше и 15 бр общо.

# 497
Вчера купих намалено маслиново дръвче. Първо беше 15 лева, намалиха на 9 и нещо, а в понеделник беше 6.80 лв. Днес останалите бройки пак са вдигнати на 9 и нещо. Къде да търся логиката?

# 498
  • In transit
Вчера купих намалено маслиново дръвче. Първо беше 15 лева, намалиха на 9 и нещо, а в понеделник беше 6.80 лв. Днес останалите бройки пак са вдигнати на 9 и нещо. Къде да търся логиката?
Не я търси. Simple Smile Какво стана с предни две, които взе да съживяваш?

# 499
Добре са, Мики. Чакам ММ да се прибере от чужбина и да му ги подаря. Надявам се и тази да е ок и да му подаря 3 за щастие. Simple Smile

# 500
Подарявам+седмичните(Сусамките са дадени)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 09:20 от lenak

# 501
  • София
И аз подарявам
Скрит текст:

Както и всички седмични купони.

# 502
Пазарувах днес. Исках и се надявах да има от сьомгата с купон - беше пълно, но цвета и беше сиво - кафяв и не купих. Няма да им купувам боклуците, ако ще и безплатно да ми ги дават.Взех боровинки, сладки са, а дъщеря ми много ги харесва. Бяло грозде без семки също, но не ми харесва, не е чак кисело, но далеч от сладко е. Исках и киви, но като видях страна на произход Нова Зеландия се отказах. Дрехи и нехранителни изобщо не гледах.

# 503
  • shumen
Масло веднъж взех от Лидл без да гледам срока на годност и се оказа гадно.От тогава не смея да взема вече.

# 504
В неделя имаше намалено масло "Пилос", 250гр. Купих, метнах във фризера. Ползвала съм и след срока на годност, не съм имала проблеми.
В коша с намаления си изрових дълъг клин на 8 и нещо (с 30%намаление).
От предишното зареждане си купих тениски, хубави са (стегната материя, добре ушити).

# 505
  • In transit
Вчера се ядосах в магазина. Откога шунките е на такава цена? Сигурна съм, че края на зимата - пролетта беше поевтиняла. Търговците си правят каквото искат вече. Sad

Исках да си купя замразени боровинки от шведската седмица, в неделя имаше половин фризер, ама тогава не взех. Вчера нямаше помен от тях, както и от други шведски продукти, с които беше пълен фризера. Попитах една служителка къде са ги преместили? Беше ми отговорено, че били прибрани, защото били до изчерпване на количествата. Нямало място във фризерите.

# 506
  • Пловдив
Момичета, кога пускаха от ония хубавите печ.чушки в буркан, без оцет?

# 507
  • Sofia
От есента

# 508
Момичета, някой пробвал ли е да прави замразените гръцки питки на тиган? Досега винаги на скарата съм ги правила , после обилно мажа с масло и чесън и стават страхотни, но ми изгърмя скарата и се чудя дали на тиган или на фурна да пробвам Rolling Eyes

# 509
  • София
На сух тиган си стават идеални.

Общи условия

Активация на акаунт