Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 779
  • 592
  •   1
Отговори
# 240
То е за калмарите от кауфланд НА ПРОМОЦИЯ 😀😀
Здравейте, някой да има електрическата пила за педикюр? Купувала съм на велвет и освен лек масаж, друго не прави. Бих помолила за мнения така като се замислям за тази
Днес бях в лидъл и купих от мохитото, но за мен е захар с вода изобщо не ми хареса. Взех и от сладкото Чили.
имаш пари - позволяваш си да купиш цяла държава Smiley

# 241
Ако някой няма да си ползва купона за италианските вафлички, би ли ми го споделил на лично?

# 242
  • In transit
Да бе, ще се занимавам с глупости. Видях го още след каса, но няма да ходя да се разправям. Днес ми взеха +3 лв. и загубиха утре да оставя 100.
Това е поредна причина, поради която все по-рядко ходя там. Днес умрях от смях на част от етикетите "Топ цена" - намаление с 10 ст.
В понеделник купих две опаковки, х 1.99лв, но не бяха с купон...такава им беше цената по етикет. Не бяха много читави, но така или иначе ми трябваха няколко за по-бърза употреба. Като цяло имам усещането, че био лимоните за България за трето качество, нищо, че ги продават за първо. От Румъния съм купувала доста по-добре изглеждащи.

# 243
  • Sofia
Ако някой няма да си ползва купона за италианските вафлички, би ли ми го споделил на лично?
Пратих

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 22:47 от Monadirs

# 244
  • Буркина Фасо
видях, видях ...rotfImbo 
и гугъл се затрудни с превода

# 245
  • до най-прекрасния мъж
Идвам да измрънкам. Не че ми е за 3 лв., но е тъпо така да мамиш.
Днес намалена цена 2.99 лв.

утре - регулярна 2.49 лв.

Това са селски тарикатлъци.
Някой обясняваше преди време, че цената, от която намаляват, трябва да е най-ниската цена, на която се е продавал артикулът за последния един месец или нещо подобно. Иначе ги грозят глоби за налоялна практика. Съвсем наскоро го четох някъде. Иначе, излиза, че вдигат цената, за да я намалят уж впоследствие, а реално да няма намаление.
Например, ако лимоните миналата седмица са били 2.49, а тази са 2.99, няма как да напишат, че ги намаляват от 2.99, защото тази цена не се е задържала достатъчно дълго и може да се предположи, че намалението е фиктивно.

# 246
  • Буркина Фасо
как да се задържи цена от 2.99 за лимони в продължение на 1 месец за да се спази изискването?
след месец освен лимоните ще трябва да ми дадат и пари за да ги взема Smiley

# 247
# 248
И аз съм доволна от комплекта - точно за махане на гел лак го ползвам( но аз го настъргвам и после слагам с ацетон във фолио и седя така 15-20 мин).
Според мен върши работа Wink
А, за остъргване и после накисване с ацетон може и да става.😃 Но мен ме хващат нервите да се занимавам с накисване...

# 249
  • софия
Скрит текст:

Скрит текст:

Някой обясняваше преди време, че цената, от която намаляват, трябва да е най-ниската цена, на която се е продавал артикулът за последния един месец или нещо подобно. Иначе ги грозят глоби за налоялна практика. Съвсем наскоро го четох някъде. Иначе, излиза, че вдигат цената, за да я намалят уж впоследствие, а реално да няма намаление.
Например, ако лимоните миналата седмица са били 2.49, а тази са 2.99, няма как да напишат, че ги намаляват от 2.99, защото тази цена не се е задържала достатъчно дълго и може да се предположи, че намалението е фиктивно.
Тези, които купих, бяха "намалени" от 3-и-нещо.
Очевидно не е много ясно каква точно е цената. Така или иначе био лимоните и още 2-3 продукта остават тези, заради които ходя там чат-пат. Да правят каквото знаят. Големи ежеседмични сметки в Лидл вече отдавна не правя. Нямам време и желание да се превръщам в ценови следовател, но щом на мен ми правят впечатление селските тарикатлъци с цените, не ще да не се стараят в тази посока.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 08:38 от zvаnchе

# 250
Подарявам
Скрит текст:

# 251
  • София
Здравейте! Simple Smile От утре ще има комплект за маникюр и педикюр, който мисля, че са пускали и преди. Някой може ли да сподели мнение дали си заслужава? Правя си гел лак в домашни условия и се надявах да ми спести време при свалянето.

Майка ми го има, ползва го за естествени нокти и е доволна. Аз съм пробвала да си сваля гел лака с него и изобщо не останах очарована - много бавно, трябваше да кисна с ацетон след това. Ако искате пила за гел лак, по-добре си купете друга (аз "се родих" след като взех хубава електрическа пила - ноктите ми се чупят, свалям лака за 5 минути).

# 252
Аз с такъв пиля естествени нокти, но да кажа и моето мнение - тромавичък е за работа и вероятно по-трудно ще се работи достатъчно прецизно за сваляне на гел. Моите само ги скъсявам с него, приставките ми идват големи за по-различно от това. Нямам опит с по-висок клас такава техника де, може и моите очаквания да са много високи за това колко удобно да се работи с пилата.

# 253
Здравейте! Търся отзиви за антицелулитния масажор!
Ако някой  го има ще се радвам да споделя.

# 254

Мисля така е по закон, но както винаги в закона има написани неща дето никой не ги чете. Става дума за изключенията. Не съм проверявал, но според мен за някой ПиЗ изискването  в закона на важи.

Общи условия

Активация на акаунт