Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 754
  • 592
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте, отново да попитам има ли някой отзиви за блендера, който е в брошурата за тази седмица

# 361
adream, ,супер,  ще проверя,  дано да има:)
elakis89, ако е розовият от 79.99лв_ имам го повече от година и половина. Справя се добре. Харесва ми, че каната е стъклена (може да се мие в миялна)
 Сравнително скоро открих, че частта с резците е на винт :р преди като го миех на ръка ми беше мн неудобно. Умна съм знам :р
 Ако си го вземеш трябва да внимаваш защото лесно се вади уплътнението и може да се търкулне нанякъде.
 Ако имаш някакви конкретни въпроси - питай смело. Wink
Ако се чудиш дали смила добре_ врътнах и една метална лъжица в него и сега трябва да търся нови резци :р въобще спирам с излагациите

# 362
Lola92, усмя да ме усмихнеш.🙂🤗
Може ли снимка на блендера или на коя страница от брошурата е?🙂 Аз ли нещо не ги гледам напоследък както трябва тези брошури, та някои неща изобщо не ги и забелязвам?😆
И аз имам блендер от Лидъл със стъклена кана и се чудя дали може да му се маха частта с остриетата...🤔

# 363
adream, ,проверих под руски, но нямаше нито един чифт... съжалявам, дано да се намерят ♡
 dolce miele, ще ти пусна снимка налично понеже не знам как да я публикувам в скрит текст. Радвам се, че те усмихнах Simple Smile)

# 364
Отзиви за гроздето без семки?!
Това е страхотно!

Това също!

# 365
Цитат на: ]
И аз имам блендер от Лидъл със стъклена кана и се чудя дали може да му се маха частта с остриетата...🤔
[/quote

Частта с остриетата се развърта и остава само каната без дъно.

# 366
# 367
Супер. Много тъпа брошура. Само за овесеното мляко ще отида в понеделник рано сутрин, че после няма да има.
А тези дезодоранти какви цени им нафраскаха направооо. В друга верига гонят 10 лв...

# 368
Гръцкото сирене над 20 лв, но имаче с трайно ниска цена, българското и то към 20.

# 369
  • София
*Sisi_91*, благодаря за брошурата!

Е, най-после ще има офис материали!
Отзиви за спрей мопа? Ако си заслужава, ще го куоя.
Никога не съм купувала мляко Белииса. Добро ли е?
 Диня и авокадо ще взема.

# 370
Здравейте,някой да си е купил парочистачката silver crest?

# 371
  • Варна
Дали някоя от вас е вземала от тези камиончета? Много ли са малки и стават ли за нещо?

# 372
Момичета, спрели ли са браунито, което е опаковано поединично? Не успях да го намеря преди малко, а исках да взема за почерпка към други неща. Говоря за това:

# 373
Това брауни преди месец,, два и аз го търсих, помислих че е моментна липса, но явно е спряно.

# 374
Обиколих целия магазин, нямаше кой да питам, но на мястото, където стои по принцип беше празно, нямаше и етикет. Жалко ако са го спрял, много хубаво беше.
п.п. Сега се сещам, че е седмица на американски продукти, а те пускат подобно май, ама в магазина не се сетих да проверя.

Общи условия

Активация на акаунт