Хотел в цинтъра на София

• 783
  • 6
  •   1
Отговори
  • Бургас
Здравейте,
Търся хубав хотел в София, който да е най-много на 30мин пеш от стадион Васил Левски и да има закуска и задължително паркинг. Някакъв среден клас. Да не е от най скъпите, но и да не е някой евтин бърдак, все пак ще съм със дете.
Благодаля.

# 1
  • София
В центъра на София, на 30 минути пеш от Стадиона, с паркинг... добре... Кръстъл палас срещу Докторската градинка (паркинг не знам да има), Интерконтинентал (срещу Нарадното събрание) и  Sense - пак там. Близо е и Hayatt, там мисля, че има подземен паркинг, но цените са други ... ползвайте booking

# 2
  • Бургас
Проверих в Букинг и в Гугъл макс, на повечето не пише дали има паркинг, а за някои от тях ми излязоха такива цени, че ми стана лошо Grinning

# 3
Хотел Downtown мисля, че ще ви устрои. На минути пеша е от стадион "Васил Левски". Не съм шофьор, но ми се струва, че имаха паркинг. Закуска има, в стаята можеш да си правиш и кафе, чай и пр.

# 4
  • Melmak
Сещам се за този https://maps.app.goo.gl/oXsQgnwa7MWY2Vuf9?g_st=ic
Не знам дали има паркинг.

# 5
  • Бургас
Благодаря, ще ги разгледам.
А някакви отзиви имате ли за Art'Otel?

# 6
  • 2860 км северно от Екватора
Здравейте,
Търся хубав хотел в София, който да е най-много на 30мин пеш от стадион Васил Левски и да има закуска и задължително паркинг. Някакъв среден клас. Да не е от най скъпите, но и да не е някой евтин бърдак, все пак ще съм със дете.
Благодаля.
Аз бих ползвала паркинга на стадиона и airbnb близо до него. На подлеза до Старбъкс има и закуски и малко по надолу към университета Била, ДМ, Макдоналдс и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт