Търся електронна книга - 43

• 114 201
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте.
Търся на Джоан Роулинг  :
Скрит текст:
"Фантастични животни и къде да ги намерим"
"Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд"
Фантастични животни: Тайните на Дъмбълдор
Приказките на барда Бийдъл
Куидичът през вековете

Благодаря ви предварително.
mimikamenska@abv.bg
Някои от тези книги май ги има в rulit (“Приказките на барда Бийдъл”, ако не се лъжа ги има, но пак погледнете, аз ги четох на хартия и по спомен е това).

Много Благодаря да има Приказките на барда Бийдъл но книгите за фантастинчите животни ги няма.
Този сайт не го знаех много благодаря наистина ще ми е доста от полза.
Хубав ден

# 556
Ако четете на чужд език, на английски вероятно е пък да ги има в libgen, може да погледнете и там.

# 557
Ако четете на чужд език, на английски вероятно е пък да ги има в libgen, може да погледнете и там.

Благодаря но на БГ ги няма, а на мен английския не ми е силен. Търся ги преведени.

# 558
Здравейте, търся "Глюкозната революция" на Джеси Инчауспе .
mger@abv.bg
Благодаря Ви!

# 559
# 560
Само аз ли започвам да се оглеждам за скрита камера, когато видя пост за Глюкозната революция ThinkingJoy

# 561
И аз я търся Глюкозата революция значи. Вече се замислям, да помоля модератор да бодне линк в първия пост. Но и това съм абсолютно сигурна, че няма да помогне. Кой пък ще тръгне там да гледа.

# 562
  • Бургас
Каква всъщност е тази революция? Тя излезе по-търсена от Вишъс и Най-сладката забрава и по-четена от Библията?

# 563
Даже е фен превод и не става много.

# 564
  • Варна/Благоевград
Здравейте ,ще съм благодарна ,ако някои има "Пациент 488" и ми я изпрати
Sisonka_@abv.bg

# 565
Здравейте! Търся на Силва Дончева - Вербална хомеопатия. Изпращана е преди година, но линка не работи вече.

# 566
lina_bs, даже две девойки я резюмираха тази прословута Революция Smiley обясниха, че не е нищо особено, едно и също нещо, написано по 4567 различни начина Rolling Eyes ноо търсенето няма да спрееее, така че дръжте сеее Sweat Smile

# 567
Здравейте ,ще съм благодарна ,ако някои има "Пациент 488" и ми я изпрати
Sisonka_@abv.bg
https://www.rulit.me/books/pacient-488-bg-download-741145.html

# 568
Купих я и я прочетох тъй желаната Революция! В която реално няма нищо революционно…
Казвам с две думи- ако ще ядете въглехидрати 20
Мин преди това изпийте чаша вода с 1 с.л. Ябълков оцет.
2. Всяко едно хранене трябва да започва със зеленчук по възможност суров. После си ядете другито.
3. След ядене 30 клека или 10-15 Мин рзходка.
4. Без междинни похапвания. по добре изяжте “сладкото за десерт, а не на празен стомах
5. Ако ядете сладолед го “облечете” да не е гол- малко ядки или кисело мялко, преди него както казах оцет с вода.
6. Винаги спазвайте редът на поемане на храна- първо зеленцуци, после протеин и мазнини, накря ориз картофи или хляб.
Всички тези хакове ви помагат да държите нивата на глюкоза без резки пикове и спадове.

Това в цялата книга.
Айде ся по революта по 2 лв ми пратете Simple Smile 😅🤣😂😂😎😎😎

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 22:31 от JACKLIN*

# 569
Купих я и я прочетох тъй желаната Революция! В която реално няма нищо революционно…
Казвам с две думи- ако ще ядете въглехидрати 20
Мин преди това изпийте чаша вода с 1 с.л. Ябълков оцет.
2. Всяко едно хранене трябва да започва със зеленчук по възможност суров. После си ядете другито.
3. След ядене 30 клека или 10-15 Мин рзходка.
4. Без междинни похапвания. по добре изяжте “сладкото за десерт, а не на празен стомах
5. Ако ядете сладолед го “облечете” да не е гол- малко ядки или кисело мялко, преди него както казах оцет с вода.
6. Винаги спазвайте редът на поемане на храна- първо зеленцуци, после протеин и мазнини, накря ориз картофи или хляб.
Всички тези хакове ви помагат да държите нивата на глюкоза без резки пикове и спадове.

Това в цялата книга.
Айде ся по революта по 2 лв ми пратете Simple Smile 😅🤣😂😂😎😎😎
Ако в следващите 24 часа няма запитвания за ЛИНКА, аз ще участвам в кампанията 😂

Общи условия

Активация на акаунт