Търся електронна книга - 43

• 114 341
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Местожителство: Веларис
Здравейте, търся Дъщерята на Кралицата на сирените (Дъщерята на Kраля на пиратите 2) · Автор: Триша Левънселър Simple Smile
Благодаря предварително!

Присъединявам се към търсенето! Relaxed helphelper125@gmail.com

# 91
  • Правец
Здравейте, търся "Има живот след смъртта" на Тереза Ченг. Много бих се радвала, ако се намери от някъде. Също така бих помолила да ми препоръчате книга с истински истории и разкази за хора, преживяли смъртта или са се срещали с техни починали близки. Благодаря за вниманието Simple Smile

# 92
Здравейте,
Дали се очаква скоро да ги има в ел.вариан?
Излъжеш ли ме веднъж (Клуб „Първи съпруги“ 1)
Последният ерген милиардер

# 93
Здравейте! Търся ,,Буря" и ,,Онзи май" на Люси Елеазар. В Сторител ги има, но искам да ги чета на Kindle, а доколкото разбрах няма как да си ги прехвърля там от приложението

Дайте ми мейл да ви ги изпратя Blush

Може ли и на мен. БЛАГОДАРЯ
miliyo0yy96@abv.bg

# 94
Здравейте, търся "Има живот след смъртта" на Тереза Ченг. Много бих се радвала, ако се намери от някъде. Също така бих помолила да ми препоръчате книга с истински истории и разкази за хора, преживяли смъртта или са се срещали с техни починали близки. Благодаря за вниманието Simple Smile
"Пътят на душите", "Следите на душите" и "Спомени от отвъдното" на Майкъл Нютон се сещам на прима виста.

# 95
Здравейте! Търся ,,Буря" и ,,Онзи май" на Люси Елеазар. В Сторител ги има, но искам да ги чета на Kindle, а доколкото разбрах няма как да си ги прехвърля там от приложението

Дайте ми мейл да ви ги изпратя Blush

Може ли и на мен. БЛАГОДАРЯ
miliyo0yy96@abv.bg

Включвам се в искането и аз elis2004@abv.bg   Благодаря предварително!

# 96
  • Правец
"Пътят на душите", "Следите на душите" и "Спомени от отвъдното" на Майкъл Нютон се сещам на прима виста.

Не мога да намеря "Спомени от отвъдното" дали я има онлайн?

# 97

Открих я тук: http://212.75.0.236:8250/books%20for%20connoisseurs%20from%20Hadzapi/spomeni.pdf

# 98
  • Правец

Открих я тук: http://212.75.0.236:8250/books%20for%20connoisseurs%20from%20Hadzapi/spomeni.pdf

Много благодаря ❤️

# 99
Здравейте! Търся Кралица на бурите на Реймънд Фийст в ел. вариант.
bydimak@outlook.com

# 100
  • Правец
Здравейте, реших да ви споделя лник към личната ми онлайн библиотека. Периодично, качване новите книги, които излизат онлайн, така че може да си я запазите.

https://www.dropbox.com/scl/fo/c36jwce0i49566n2si013/h?dl=0&rlke … tb7lzb4gllwoxhqki

# 101
Здравейте,
Търся "Кажи на вълците, че съм си у дома". Рових доста из темите, защото е доста коментирана, но не я намирам.
Благодаря!

# 102
  • София
Здравейте! Търся в ел. вариант:
- Книга на нощта на Холи Блек.
- Повелителят на времето Кн.2 от "Съдбата на Светлородените" на Любомир Кючуков
email: liliapetrova@abv.bg

# 103
  • Правец
Здравейте! Търся в ел. вариант:
- Книга на нощта на Холи Блек.
- Повелителят на времето Кн.2 от "Съдбата на Светлородените" на Любомир Кючуков
email: liliapetrova@abv.bg

https://www.dropbox.com/s/fxer6cae7htx8dg/%D0%A5%D0%BE%D0%BB%D0% … 2%D0%B0.epub?dl=0
Книга на нощта- Холи Блек.

За бг авторите не съм сигурна,че има  електронни книги, особенно на скоро издадени книги.

# 104
Кажи на вълците, че съм си у дома

Последна редакция: нд, 18 юни 2023, 20:25 от Как' Сийка

Общи условия

Активация на акаунт