СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 202
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
На 27ми ще ги изпита по физика.

# 121
При нас от средата на месец май  имат само БЕЛ и математика. Всеки ден им правят пробни изпити.
Блазе ви. При моето дете не са взели 2 произведения: “По жицата” и още едно, ама забравих кое. Кога ще ги взимат не ми е ясно.

# 122
При нашите деца пропуснаха много часове по история, все понеделници са почивни дни - покрай избори, покрай Великден, покрай първи и шести май... Та учителя е готин и е казал, че тази и следващата седмица не изпитва, но моли да присъстват, че да им преподава, че време не остана Hands V
Другите си дават домашни, все едно няма изпити следващата седмица...

# 123
  • Б
Здравейте, в пощата, където се качват разни тестове  влизате ли ? Аз не успявам, да не би да е сменена парола нещо?

# 124
Пощата е блокирана, защото някой умник се е опитвал да влезе N на брой пъти с грешна парола. Наложи се да я сменя. И ще помоля да сте по-внимателни, иначе съвсем ще изгубим достъп до пощата. Сега разбирам истински защо паролата се дава само на определени потребители.
НОВАТА ПАРОЛА Е: (ДУМИЧКАТА ОТ ПРЕДИШНАТА ПАРОЛА)_2009

Има символизъм. Смених 1999 с 2009 г. Wink

# 125
Здравейте, в пощата, където се качват разни тестове  влизате ли ? Аз не успявам, да не би да е сменена парола нещо?
И аз не успявам, не знам защо така иска някакви цифри да напиша и не ме пуска…

# 126
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дамасцена прочете ли поста преди  твоя? Ще блокирате пощата!

# 127
Нашият е-дневник е НЕИСПУО. Не виждам подобна информация там.

Не се връзвайте. Репликата беше САМО към sadlady. Децата ни са в едно училище и в дневника имаме подробна информация за дните на НВО, а и след това.

Моля ви, ще блoкирате пощата. ЧЕТЕТЕ!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 13:51 от Fancy

# 128
...презентация за Теодосий Спасов по музика. Дадена от вчера за днес. При положение, че има 6,6,5 по предмета.
Нищо против музиката и Т. Спасов, ама сега ли му е момента?!
Вчера моята с това се е занимавала следобеда.
Stuck Out Tongue Winking Eye
Ехааа! И при нас г-жата по музика нещо се амбицира. Изисква им "напълно готови" проекти за нещо си - те си знаят, които проекти да бъдат представени "по атрактивен начин" в петък. Този петък, т.е. утре. Явно вече да се изкуква е нормално.

# 129
Дамасцена прочете ли поста преди  твоя? Ще блокирате пощата!
Да, видях явно сме писали едновременно…
влязох в пощата.

# 130
  • София
Mia Rulana, трябва да се носи - на нея са написани входящия номер и ЕГН-то на детето, тези данни се попълват в идентификационната бланка.

# 131
Малко да отклоня дискусията - тъкмо ме "зарадваха", че обичайният ни летен лагер се проваля за тази година и се налага да намеря алтернатива. Някой с впечатления и препоръки за такъв, за който все още има места? Много ми се иска след истерията, ако може в края на юли да се проветри главата, преди семейното море.

# 132
Здравейте,
днес получихме бележките за НВО. Влезнах на сайта infopriem.mon.bg  и преди "вход" има класове (5,8,11 клас) и като влезнеш в меню осми клас се отварят училищата.
Направи ми впечатление, че има две отметки срещу всяка паралелка - "потвърдена" и "утвърдена". Какво би могло да означава това? Ето например за тази гимназия едното е"да", другото"не", а на други училища и двете са със статус "да":

# 133
Свързано е с предлагането, съгласуването и утвърждаването на приема и беше интересно преди ДПП да бъде утвърден със съответните заповеди. Всъщност на " Елисавета Вазова" всички паралелки са утвърдени. Явно просто не са обновили данните.

# 134
Свързано е с предлагането, съгласуването и утвърждаването на приема и беше интересно преди ДПП да бъде утвърден със съответните заповеди. Всъщност на " Елисавета Вазова" всички паралелки са утвърдени. Явно просто не са обновили данните.

Благодаря.  Тогава предполагам, че и за професионалната гимназия по екология и биотехнологии" проф Асен Златаров" - София  паралелките са "утвърдени"? Много неприятно, ако на официалните страници на МОН информацията не е актуална

Общи условия

Активация на акаунт