С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 129
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Шери верно с бан ли е? Или сама си е изтрила профила, защото такъв потребител не съществува?

# 631
И аз го забелязах. Ще ми липсва ако не се върне, симпатична ми беше много.

# 632
Като написахте за изтрит профил, та проверих в тази тема и забелязах, че постове, които със сигурност са на Шери излизат с анотация -Анонимен.
Та излиза, че си е изтрила профила.
Жалко и аз я харесвах.

# 633
Явно тя вас не!😂

П.П. - Знаете, че се шегувам! 😘

# 634
Шери писа последно другаде по имотни въпроси и   я оплюха както винаги правим тук, явно е ранима душа  и  изчезна още тогава.
 Острите съждения   за себе си пазим,  защото не знаем кой стои зад някой ник, друго е живото общуване.

# 635
Бях се притеснила за лошите свекърви, но вие наваксахте.

# 636
Бях се притеснила за лошите свекърви, но вие наваксахте.
Е , Трещи ся свекито на Шери все пак не е от рода на Медичите. Joy

# 637
Пак ми предстоят близки срещи от третия вид. Grinning
Нали не сме ходили отдавна, най-вече заради детето, което изобщо не обича на пътува и реве през повечето време, но най-накрая се наканихме.
Пита ме свеки онзи ден какво правя и казах, че чистя кухнята и банята, при което тя ми отговаря - „аз нямам никакво време за хигиена”. Започвам да си мисля и да се настройвам как ще заваря същите неподредени и за моите представи мръсни стаи, като направо ми става лошо. Обяснявам, че няма как да не се чисти, понеже детето лапа всичко, което е на пода, при което от нейна страна никаква реакция. Винаги, когато ходим, се знае от две седмици предварително, но никога не е оправила чаршафи, сложила одеало или калъфки на възглавниците.
Досега не се бях замисляла, но ми стана любопитно - вие като посрещате гости, които очаквате с нетърпение (по техни думи, понеже ходим рядко), оправяте ли им кревата или ги оставяте те да ровят в гардероба и да търсят чаршафи и калъфки?
Аз винаги оправям леглото, като знам, че ще имам гости, та започнах да се чудя аз ли грешно правя или към снахи отношението е различно.

Последна редакция: пн, 14 авг 2023, 16:38 от Rimmona

# 638
Аз не бих се напрегнала, че не ми е сложила чаршафи. В твоя случай бих била благодарна, ако изобщо има чисти такква Grinning

# 639
  • София
Темата за посрещането на гости с нощуване май не е за тук. Освен ако въпросът не е конкретно за свекърви.

# 640
То това оставаше - да няма. 😀
За свекърви е, питам как ги посрещат в това отношение.

# 641
Пак ми предстоят близки срещи от третия вид. Grinning
Нали не сме ходили отдавна, най-вече заради детето, което изобщо не обича на пътува и реве през повечето време, но най-накрая се наканихме.
Пита ме свеки онзи ден какво правя и казах, че чистя кухнята и банята, при което тя ми отговаря - „аз нямам никакво време за хигиена”. Започвам да си мисля и да се настройвам как ще заваря същите неподредени и за моите представи мръсни стаи, като направо ми става лошо. Обяснявам, че няма как да не се чисти, понеже детето лапа всичко, което е на пода, при което от нейна страна никаква реакция. Винаги, когато ходим, се знае от две седмици предварително, но никога не е оправила чаршафи, сложила одеало или калъфки на възглавниците.
Досега не се бях замисляла, но ми стана любопитно - вие като посрещате гости, които очаквате с нетърпение (по техни думи, понеже ходим рядко), оправяте ли им кревата или ги оставяте те да ровят в гардероба и да търсят чаршафи и калъфки?
Аз винаги оправям леглото, като знам, че ще имам гости, та започнах да се чудя аз ли грешно правя.

Естествено, че оправям легна, оставям хавлии, чаши, кошче. Бани и кухни са излъскани. Ако са мои приятелки, казвам къде има дамски принадлежности и тн. Ако са с деца, питам нещо друго дали ще е нужно, за което няма да се сетя.

# 642
Karina-88, а конкретно твоята свекърва по същия начин ли те посреща?

# 643
  • Най-красивата страна
Аз не бих отишла с детето да нощувам в такава къща.

И не заради чаршафите-чаршафи мога и да си нося.

Иначе да-когато посрещам гости ,винаги оставям чисти чаршафи,хавлии.
Къщата и вилата ми винаги са чисти,независимо дали ще имам гости или не.

# 644
  • Варна
Абе, няма се впрегна, но щом е за пореден път, няма как да не го отбележа поне наум. И да, щом знам, чакам гости, естествено ще подготвя предварително.

Общи условия

Активация на акаунт