Ечемик

• 1 663
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте!
Преди 2 месеца ми излезе ечемик или по-скоро халацион, слагах компреси, Тобрадекс, но така и не мина. Вчера ми правиха операция и лекарката каза, че са изчистили всичко. Днес, когато махнаха превръзката, разбира се, има съвсем леко подуване, но това, което ме притеснява, е, че това нещо продължава да стои като бучица там. Разбирам, че е минало твърде малко време от операцията, но очаквах това образувание да го няма след процедурата. Притеснявам се да не започне да расте отново. Има ли някой с подобно преживяване?

# 1
Бъдете по търпелива,всичко ще се оправи.

# 2
Това е възможно най-новата тема,която открих за ечемик на окото и затова я повдигам.
Започнах капки с антибиотик за новопоявилия ми се ечемик,обаче топчето,което ми е на клепача е толкова голямо и с връх,че изобщо не съм убедена,че ще ми мине с тях.
Не знам да правя ли компреси с варен белтък също,може пък да помогнат случайно или със смрадлика мога да опитам също.
Четох разни стари теми тук във форума,че понякога тези образувания не минават с месеци и доста взех да се притеснявам.
Прегледа ми беше в спешен кабинет,в чужбина и дори не от очен лекар,а тук се чака доста за специалист и не знам какво да предприема в момента.

# 3
ММ си излекува ечемик с топли сухи компреси и промивки със сребърна вода. В рамките на няколко дни се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт