До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 103 376
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 620
Ян, Heart. Прегръщам те силно. Heart

# 1 621
  • София
Много интересна тема!
Аз сънувам един и същи сън, но изключително реалистичен всеки път, дори съм успявала да го контролирам на моменти. Свързан е с това, че има море близо до дома ми. И усещането е все едно съм си вкъщи, а съм от София и съм доста далеч от морето. И винаги въпросът е един е същ - как не съм знаела, че до нас има море. Създанията там също са доста различни от хората, но никога не съм се осмелявала да комуникирам с тях.
Наскоро се рових и попаднах на темата за регресията. Изчетох доста неща, слушах реални истории на хора и реших да отида при Петър Петров, в солната стая. Абсолютно нищо не се получи. Опитах и доста пъти сама, с водена регресия от ютуб и отново нищо не се получава. Не мога да си обясня защо, тъй като мисля, че този сън с морето е спомен от минал живот. И аз не съм сегашното си аз в съня, а усещането е толкова приятно на това място и толкова реално, че чак се е случвало да рева, че се будя и да не искам.

# 1 622
Споделяла ли съм ви, че преди години започнах да сънувам сън с човек, с който се запознах. Преди 3г. го сънувах за пръв път. Тогава само  си говорехме, но не го виждах и разбирах, защото говореше чужд език за мен. Усещах само, че  този човек ми е близък. Дълго време не забравях съня, мина половин година и сънувах, че вече го разбирам и знам на какъв език говори и исках да го видя как изглежда, но се събудих. Мина много време и 3тия път сунувах, че вървим по зелени поляни, беше много топло и приятно. Говорехме си и го погледнах и видях очите му, тогава осъзнах, че че сънувам,а  не исках дя се будя. След време забравих съня. Преди 10м. се запознах с този човек. Имаше тълпа от хора, видях го чух, че говори, но не разбрах на какъв език. Дойде втори път на другия ден и разбрах какъв е, но отново не го видях добре, защото бях затрупана от работа. На третия ден вече си говорехме и когато го погледнах в очите си спомних сънищата си Казами, че мисли, че ме познава цял живот, а аз му казах с усмивка и уж на шега, че се познаваме от предишен живот, тогава ми хвана ръката и ме попит "вярваш ли ми, че съм те сънувал, познавам те от сън". Минаха 7 месеца от както го видях за последно, а аз имам чувството, че това запознанство се е случило вчера. Всичко ми е запаметено като на филмова лента. Дори пробвах да го върна на забавен кадър и отзад на пред. Всичко ми е пред очите, погледи, думи, светлина, аромат на въздуха. Понякога имам странно чувство, че си мисли за мен, понякога се замислям за него и не знам дали си втълпявам, но имам чувството, че се опитва да комуникира телепатично с мен.

# 1 623
  • Тра-ла-ла
Не разменихте ли контакти?! Странно при такава силна връзка и сънища...нещата да останат просто така.

# 1 624
Красива история! Много хубаво ми стана...😍
Ще се видите пак..сигурна съм..!🌹

# 1 625
Не разменихте ли контакти?! Странно при такава силна връзка и сънища...нещата да останат просто така.
Разменихме, като се запознахме 3 месеца говорихме много. Оказа се, че и двамата сме с Ковид 2020г на Коледа, а 2022 на 18.03 сме минали през операция. Имаме и двамата алергия към мляко и млечни. Успех от дипломи еднакъв и много други дребни съвпадения. Детство идентично и т.н.т.

# 1 626
Сега поддържате ли връзка.?

# 1 627
Аз искам малко помощ.. Виждам го в астрала или в друга реалност..
Не мога да си обясня, защо "виждам" духа на жив човек? Обикаля къщата и накрая се спира в детската стая ,където спя . Седи и гледа . След това се насочва към гардероба и изчезва . След това се връщам в тялото си и ставам . Несъзнателно съм "излезнала" , но съзнателно усещам и виждам ставащото .
Ако се опитам да попитам нещо или някаква информация веднага се връщам в тялото си .

# 1 628
Не мисля, че е дух, а човек от съседната реалност.

# 1 629
Не мисля, че е дух, а човек от съседната реалност.
Да ,не е дух , просто аз така се изразих неправилно .
И защо какво ще иска ? Или какво прави тук ?

Може ли да ти пиша на лични ?

# 1 630
От личните ми преживявания със сънищата съм направила за себе си извода, че има сънища, които са такива, каквито ги описват в статистиката, тоест начин съзнанието да преработи случилото се през деня. Те са обикновени, бързо избледняват и се забравят скоро. Има обаче и други, те са ярки, силни като послания и не се забравят никога, защото са начинът, по който свръх съзнанието ни се опитва да разговаря с нас. Свръх съзнание наричам безсмърната част от нас, някои я наричат душа, няма значение всъщност.
Случвало ми е рядко да имам такива ярки сънища, които съм успяла да разкодирам напълно или частично след много години. Трудно е да се пребори човек със символите, на съзнателно ниво сме твърде рационални и най-често прагматични и скептични. поне за себе си правя такъв извод.
Имах преди много години сън с много символно значение, за който ми трябваха почти 10 години, за да разбера какво иска да ми каже свръх съзнанието с него. Подейства ми направо стресово. След малко ще изтрия скрития текст.

ПП В астрала винаги се знае дали някой е жив, или не. Там са и мъртвите. Те обаче не ни виждат. Ние тях - да.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 11:33 от Ън

# 1 631
Сега поддържате ли връзка.?
Не, изведнъж въпросния човек спря комуникация, но не е като да не го очаквах. Също като в съня, който знаех, че е сън и не исках да се будя. За мен беше очаквано.
Ън, направо поразяващо. И какво разкри?

# 1 632
Ън, ти май беше някъде по морето.
Във Фейсбук ми попадна една дама, която изследва сънищата и като символи и с ЕЕГ.  Ако те интересува ще ти пратя линк.
Аз моите важни ги забравям. Поне повечето  подробности.

# 1 633
Толкова много сънувам, че чак не мога да се наспя. И естествено страхотни глупости, някои кошмари ги помня от дете. Обаче някакви пророчески сънища никога не съм имала. Или пък ме съм разбрала, че имам.
Ън, ако не е твърде лично, ще е интересно да споделиш как разтълкува твоя сън.

# 1 634
  • София
На мен на няколко пъти ми се е случвало да сънувам дадено нещо и част от него да се случи наистина, но като цяло не вярвам, че имам някакви способности. Дори в регресия не успявам да вляза и ме е изключително яд. Правих обикновени медитации, прилагах техники за дишане и пак не става. Чудя се дали да не пробвам и с индивидуална сесия при Петър, но и цената е доста солена и ако не се получи ще пръсна не малко пари на вятъра.
Вие имате ли опит с регресията?

Общи условия

Активация на акаунт