Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 18

• 26 117
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
Акиф си е тръгнал. Вече започват коментари, че досега други турски звезди не са си позволявали такова поведение, особено на финал на сезона.
Прави са хората
Кой знае кои са
Това не е добре,даже е гадно

# 616
Ето го Мерт

На клипа журналистка му казва: Добър вечер господин Мерт, може ли да поговорим. Рибарчето завърши своя сезон, какво ще кажете по този повод?"
Господин Мерт си обърна главата на другата страна и си дъвчеше дъвка.
Неприятно впечатление ми направи. Жалко.

# 617
Може пък наистина да са се скарали нещо. Знае ли човек.
Но каквото и да е, щом феновете имат очаквания, не е добре това неуважение.

# 618
# 619
Не знам , но мисля , че правилно се скриха от този нахалник Акиф Няма как толкова силна компания да позволи да се издевателства над флагманите на най-реитинговия им сериал Знаем какви щяха да бъдат въпросите Това не е в дневния ред на сериала

# 620
Не знам. Аз лично не очаквам да направи кой знае какво, сигурна съм, че им е мега неприятно, но една усмивка, добър вечер, ще поговорим после не коства нищо.

# 621
# 622
В действителност беше редно да кажат 2 3 думи на журналистите. Заради феновете да го направят, не за тях. В крайна сметка, ако ги няма тези фенове, нямаше да е на такова ниво сериала. И този Акиф да ги беше срещнал, не са длъжни да му отговарят. Дори по отделно да влязат, все пак да не е през задния вход. Мерт наистина се изложи с тази дъвка😂

# 623
Мврт седнал до Ерсин, гледа масата. Афра гледа сцената, обърната.
Мерт в колата изглеждаше все едно му е супер досадно. За да не изпозлзвам други думи.

# 624
# 625
Значи или са скарани или са им казали да стоят на 5 метра разстояние .. егати

# 626
Другият сериал, който следях и също приключи сезона преди 2 седмици май беше е Семейство. На вечерята по повода пак имаше журналисти. Къванч и Серенай се спряха, усмихнаха се, казаха по 2-3 думи за сериала, за летните почивики, пожелаха си приятна вечер и си влезнаха.
Но все пак техният сериал не е толкова популярен и явно не са звезди от такава величина. Joy
Кой каквото и да ми разправя не мога да приема такова поведение. Елементарно е да откажат да обсъждат личните си отношения или да кажат, че са само приятели.
Както и да е. Приключих аз за сега. Вижда се, че се забавляват. Орхан прави як купон.

# 627
# 628
  • Дъблин
УУУУУУ Мерт и Афра! целият екип също!!

А защо пъй да са скарани? на снимките от последният епизод си бяха един до друг. Явно ще са разделени нарочно. Споко!

# 629
Добре де , някак ненормално ми се вижда От петък клипа и сега
Изглежда , че нито Мерт и Афра , нито Берил и Ерсин се познават и са в общ проект Има нещо не както трябва

Общи условия

Активация на акаунт