Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 18

• 26 083
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Яко в Матрицата...
Рени,позволи ми да не се съглася
Това им е работата
Публични личности са и като такива ще се съобразяват с публиката
Тя може да ги издигне високо,а може и да ги приземи тежко
Те все още не знаят,млади са

И с какво точно не се съобразиха с публиката? Не се ли раздадоха цял сезон точно за тази публика? Не може ли да остане нещо лично в живота им?

Всеки има право на мнение, разбира се. Моето е такова - стига са им досаждали с лични въпроси. Като спрат жълтурите да питат гаджетата ли са, може и да си поговорят с тях.

# 661
# 662
Нещо не е наред.

# 663
И аз сега видях.  На други места пишат,че е Кязъм баба. Нещо не са на кеф.
Ако е заради коментарите,така бият още повече на очи Joy
Щеше да е хубаво да са усмихнати,да се снимат с другите дори, не един до друг. Може да са изморени Hug

# 664
# 665
Не им пречеха коментарите досега.

# 666
  • Яко в Матрицата...
На някои клипчета гледам, че Онур се е залепил за Мерт на масата. Какво да направи момчето, шефът е с предимство Joy

Оставям ви да пишете теории...

# 667
# 668
тая Мадона изби рибата с чупки 😂😂😂

Срамуват се бе 😂😂

# 669
  • Бургас
Е...не....
Не съм съгласна нито с организацията, нито с политиката на този продуцент ли, компания ли....Въобще на всичко, на което ни правят свидетели тази вечер! Един път като зрител след финалната серия, сега пък като фен ме накараха да се чувствам употребена! Имаме много хубава българска приказка за случая:
Скрит текст:
Изсраха се на метеното!
Толкова ли е трудно да принудят журналистите да се придържат към протокола.....Ако имаше кой обаче да го наложи! А турците толкова добре умеят това! Ето как унищожават два таланта, намесвайки се и в личния им живот, правейки славата непосилна за тях и в един момент, защо са прибегнали до консултации с психолог! Не виждам тези деца, как ще се справят с лавината от всеобща "любов" и любопитство, при наличието на подобни съветници...
Че не са на кеф е видно и без дроновете на Бурджу! Ама за какво - ще разберем подир дъжд качулка....Confused

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 22:36 от Аniksi

# 670
Рени,позволи ми да не се съглася
Това им е работата
Публични личности са и като такива ще се съобразяват с публиката
Тя може да ги издигне високо,а може и да ги приземи тежко
Те все още не знаят,млади са

И с какво точно не се съобразиха с публиката? Не се ли раздадоха цял сезон точно за тази публика? Не може ли да остане нещо лично в живота им?

Всеки има право на мнение, разбира се. Моето е такова - стига са им досаждали с лични въпроси. Като спрат жълтурите да питат гаджетата ли са, може и да си поговорят с тях.

Ами точно това казвам-това им е работата да снимат цял сезон.Могеха по много начини да отклонят въпросите за личния им живот,така,че да оставят добро усещане във всички,които ги чакат и гледат.Включително и ние
На мен не ми се понрави поведението на Мерт.Включвам и Афра,която си поигра на криеница

# 671
Нещо не е както трябва при тях... особенно при Мерт....
Дори Бучето се забавлява, какво им става на тях????

# 672
  • Дъблин
Сега като се напълни нета с теории за това кой как се е скарал.... 2ри сезон, искам да видя какво ще се случва.
Тя затова Афра иска почивка в чужбина. Да не е луда да ходи из Турция.
До преди 3 дена стоят един до друг днес са като Северна и Южна Корея. То ясно защо е.

Аз все още си ги обичам! Многооооооо!

# 673
И при двамата нещо не е наред. Гледали сме ги по клипчета зад кадър, изглеждат като хора, които могат и знаят как да се забавляват. А сега хората около тях се забавляват, те седят, Мерт дърпа нервно от цигарата, надига също нервно чашата, Афра “блее” нанякъде.

# 674
Ама Мерт е много хубав 😍 движенията му са същите като на Феро
Мерт и Афра на партито са ей така
https://twitter.com/serrapamela/status/1668339827245457408?t=Ii7 … IhdtWO4Ydikg&s=19

Общи условия

Активация на акаунт