Пазаруване от aboutyou.bg TEMA 21

• 75 179
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Редовно върнати заедно артикули ми отбелязват със закъснение. Явно обработват по някакви техни категории, които нямат общо със съдържанието на пратката. Ще излезе и вторият, ще ти пишат.

# 496
  • София
Да, по принцип се обработват отделно и не се отбелязват едновременно като върнати. Но съм забелязала, че до ден-два обработват и другите продукти. В момента съм в същата ситуация. За единия продукт дори получих парите си, а при другия няма развитие. Казаха да изчакам до 24-ти. Днес, 25-ти,  им писах. Изпратиха ми декларация, която да попълня, подпиша, да снимам с телефон и да им я изпратя.

# 497
Много ще съм благодарна, ако някой ми подари  код за колани на About you. Харесах си един, но размер 70 не е намален. Благодаря предварително!

# 498
  • Пловдив
Преди малко получих кецовете Mjus, които бяха показани тук

https://www.aboutyou.bg/p/mjus/niski-maratonki-tech-7665116

Този път съм много доволна - отговарят си и много ми харесват

Но май ще трябва да се разправям за първи път с тях за невърната сума - на 8-ми пратих 2 пакета към тях с оригиналните документи, за единия ми върнаха парите още на 18ти, а за другия - нищо. И сега ако ме питат за товарителница - не зная коя за кой пакет е...

# 499
  • Бургас
Змейче, значи са хубави кецовете? Simple Smile
Аз моите още не съм ги получила, а с нетърпение ги чакам вече.

# 500
  • Пловдив
Да, много ми харесват - не са прекалено груби, мека, хубава кожа, стелката е също естествена кожа - ако искаш ще ги снимам Simple Smile Само велура при пръстите ще трябва повечко да се чисти Smiley

# 501
  • Бургас
Само, ако ти се занивама ги снимай. Simple Smile

# 502
Може ли да препоръчате обувки или боти за широк крак с висок свод, от естествена кожа? До 100-120 лв.

# 503
След драмите с връщането на сумите, започнах на листа, който остава за мен да си пиша номера на товарителниците. Така знам коя пратка коя е и лесно мога да дам номера.

Змейковица Давай им и двата номера да видят, че каквото си пратила това е и получено.

# 504
  • Пловдив

Пратиха ми декларация да попълвам за невърнатите пари. В профила ми е отбелязано,  че уж е възстановена сумата,  а я няма...

# 505
Много ми харесват, стоят ти чудесно.

# 506
  • Бургас
О, чудни са! Още повече ми харесаха. Дано да дойдат до петък, че съм на рожден ден, да ги разходя малко. Simple Smile

# 507
Брей, не бях залепяла скоро очи по кецове толкова 💜 жалко, че са изчерпани

# 508
  • София
Но май ще трябва да се разправям за първи път с тях за невърната сума - на 8-ми пратих 2 пакета към тях с оригиналните документи, за единия ми върнаха парите още на 18ти, а за другия - нищо. И сега ако ме питат за товарителница - не зная коя за кой пакет е...
Имаш ли профил в Еконт? Товарителниците за получаване и връщане са създадени в един ден. Датата на тази за получаване я видях в поръчката си, а другата я има в "Изпратени от мен" в Еконт. Пише кога е създадена. Simple Smile

# 509
  • Пловдив
Имаш ли профил в Еконт? Товарителниците за получаване и връщане са създадени в един ден. Датата на тази за получаване я видях в поръчката си, а другата я има в "Изпратени от мен" в Еконт. Пише кога е създадена. Simple Smile

Аз имам номерата на товарителниците, но не съм сигурна коя е за проблемната пратка. Явно задействаха нещо след като им изпратих декларацията, защото в профила ми в поръчката се промениха върнатите артикули и вече е написана сумата, която чакам. Били дали случая на финансовия отдел.

Общи условия

Активация на акаунт