ЮЛИ 2023 щастие ще ни дари, бебчета сладки чакаме да се родят!

• 46 914
  • 710
  •   1
Отговори
# 330
Лекари. Принципно по-големият риск е в ранните етапи от бременността, така казват, сега вече като е оформено бебето не било проблем... Не знам, не съм медицинско лице и не разсъждавам, но при все, че оатана 1 седмица, просто искам вече да се ражда и всяка сутрин се будя с разочарование, че още не е започнало раждането... просто целият мерак ми се изпари, пропуснах последните 20 дни и съм крайно изтощена емоционално... 
Кой ви навива да правите рентгенова снимка?

Аз в 4тия месец трябваше да заведа кучето си на рентген. И ветеринарите ми препоръчаха да изляза, защото съм бременна и е противопоказно, камо ли мен да ме снимат...

# 331
И това ще мине - със сигурност ще ви е голям зор. Но най-важното е в крайна сметка здрави мама и бебе. Опитайте се да се отпуснете и да не мислите затова (доколкото е възможно), защото понякога и на психическа основа не тръгва раждснето (когато сте под стрес се отделя друг хормон, а не окситоцин, който е необходим, за да започне раждането). Пуснете си релаксираща музика, правете неща, които ви успокояват и ви отвличат вниманието та да не мислите само затова. И успех!

# 332
Много благодаря за подкрепата. Да, със сигурност не си помагам, а с това обездвижване вероятно става още по-зле. На мен и това много ми влияе - цялата бременност бях супер активна - между 7 и 10 км на ден, а от 20 дни разходката ми е до банята, с изключение на тоновете, за които мъжът ми ме вози и гледам като животинче живота от прозореца на колата ... За физически активен човек вече ми идва много... но ще се постарая да последвам съвета Ви, благодаря!  
И това ще мине - със сигурност ще ви е голям зор. Но най-важното е в крайна сметка здрави мама и бебе. Опитайте се да се отпуснете и да не мислите затова (доколкото е възможно), защото понякога и на психическа основа не тръгва раждснето (когато сте под стрес се отделя друг хормон, а не окситоцин, който е необходим, за да започне раждането). Пуснете си релаксираща музика, правете неща, които ви успокояват и ви отвличат вниманието та да не мислите само затова. И успех!

# 333
  • Варна
За рентгена и аз знам, че е опасен в началните етапи на бременността. А и глезенът е далеч от корема, със сигурност ще ви сложат и оловна жилетка нагоре. Щом не минава за 3 седмици,  може наистина да има нещо по-сериозно. Confused Въпросът е ако е счупване или пукване, какво друго може да се направи сега докато сте бременна? Ако пак трябва да се чака, докато родите, по-добре изчакайте и с рентгена.

# 334
Именно, точно така разсъждавам и аз... ако има нужда от оперативна намеса, никой няма да ме пипне преди раждането,  ако ли не, освен лежане и мазане едва ли нещо кой знае колко по-различно ще ми кажат.. Проблемът е, че този глезен просто вече е леко съсипан - това му е 4-та травма, при предните три даже не съм размишлявала какво точно е състоянието му, изкълчен и толкова, което сега отчитам като голяма грешка, но ...
За рентгена и аз знам, че е опасен в началните етапи на бременността. А и глезенът е далеч от корема, със сигурност ще ви сложат и оловна жилетка нагоре. Щом не минава за 3 седмици,  може наистина да има нещо по-сериозно. Confused Въпросът е ако е счупване или пукване, какво друго може да се направи сега докато сте бременна? Ако пак трябва да се чака, докато родите, по-добре изчакайте и с рентгена.

# 335
  • София
Бащата има право на 2 седмици бащинство от което се възползвайте докато видите какво става с глезена.
Иначе за помощта аз бих казала, че ако кърмите даже по-добре да няма около вас много навалица, бебенцето в началото не изисква нищо друго освен спокойствие гушкане , успех с раждането !💕

# 336
И аз да се оплача малко....реших снощи да ощастливя моя мъж, като за последно Joy, на 1 юли ми е термина, но явно малко сме прекалили. Събудих се през ноща, течеше ми кръв, хукнахме към болницата, но лекарката която ме прегледа не успя да установи от къде е кървенето. Нямала съм разкритие, нямало контракции, предполага че е от секса. Иначе всичко е наред с бебката и с мен, в смисъл нищо по-различно не усещам. Искаше да ме остави в болницата, но аз отказах засега. Мисля да видя как ще съм днес и ако продължава кървенето, утре да ходя да ме приемат. На някой да му се е случвало нещо подобно?

# 337
Може някой кръвоносен съд да се е пукнал или да е станало разкъсване. Чела съм, че е възможно.

Аз съм ден 2ри с ПМС болки и мега изнервен тодлър вкъщи защото иска вън, а аз искам на легло,че ме е шубе да не тръгнат нещата докато сме сами вкъщи. Даже до магазина не смея, поръчвам онлайн да дойде каквото ми трябва.

# 338
Момичета тази сутрин в 7:53 с планово секцио се роди моя син Николай❤️🥳🩵 3170 кг и 50 см щастие!

# 339
  • Варна
Мими, честит син! Да ви е много здрав и безгрижен! Heart Eyes

Мохито, ти не искаше ли да се случват нещата вече ли се бъркам?  Grin

Малина къпина, не ми звучи добре това кървене. Днес има ли още? Ние преди 10-тина дена май правихме за последно и не ми беше комфортно вече. Постоянно усещах, че ме опира в нещо вътре, въпреки че той каза, че не усещал разлика. Може да е защото при мен главата на бебето е по-ниско долу вече и това ми създава дискомфорт.

# 340
Честито бебче и от мен! Да сте много здрави да се радвате взаимно! 😊

# 341
Честито бебе!

Благородно завиждам на всички правещи секс. Аз от както съм забременяла почти  не съм правила, мъжът ми горният вече се чуства девствен🤣🤣 все ми има нещо,все някакво течение нещо излиза на микробиологията непрекъснато съм с някакви глоболи и вече ми писна. Предната бременост не беше така всичко си беше ок и си правихме секс,а сега само мисли и фантазии.

# 342
Мими, честит син! Да ви е много здрав и безгрижен! Heart Eyes

Мохито, ти не искаше ли да се случват нещата вече ли се бъркам?  Grin

Малина къпина, не ми звучи добре това кървене. Днес има ли още? Ние преди 10-тина дена май правихме за последно и не ми беше комфортно вече. Постоянно усещах, че ме опира в нещо вътре, въпреки че той каза, че не усещал разлика. Може да е защото при мен главата на бебето е по-ниско долу вече и това ми създава дискомфорт.
Не съм имала проблеми досега, моята бебка още е доста нагоре и не съм усещала нещо неприятно в такива моменти. Няма кървене постоянно, само като ходя до тоалетната и е малко като зацапване вече, не толкова течение. Нямам никакви болки или нещо друго и мисля на секса да го отдам.

# 343
  • Варна
mim4eto, не си сама. И ние сме въздържатели откакто съм забременяла. Просто от предишната загуба сме наплашени и то и сега в началото имах кървене, после скъсена шийка, лежане... Сега вече може, ама аз се чувствам като тюлен и не ми е удобно да седя, да лежа, камоли секс... Пък след като вчера се и пребих - съвсем. ММ и на него му е криндж в такова положение и предпочита да си изчакаме.

# 344
  • Wonderland
Честито бебе!

Благородно завиждам на всички правещи секс. Аз от както съм забременяла почти  не съм правила, мъжът ми горният вече се чуства девствен🤣🤣 все ми има нещо,все някакво течение нещо излиза на микробиологията непрекъснато съм с някакви глоболи и вече ми писна. Предната бременост не беше така всичко си беше ок и си правихме секс,а сега само мисли и фантазии.

Аз след лекарски гаф при последно взимане на микробиология се сдобих с малка раничка на входа и две инфекции - вагинална и пикочна, а бях "планирала" (колко тъжно звучи в тоя контекст) един път като за последно... Grinning Уви, ще си чакаме до след 40-те дни явно. :Д

Общи условия

Активация на акаунт