Мъжът ми е плащал за сексуални услуги

• 15 977
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
За да бъде изведено едно дете където и да е, е необходим паспорт. Ако в акта за раждане има записан баща, то майката не може сама да извади документите. И да успее да го прилъже да извадят паспорт и да заведе детето в България, оттам насетне то няма да може да напусне страната без декларация на другия родител. Това е според Хагската конвенция.

Не е така лесно - раждаш и оттам насетне детето е само твое.

# 121
Разбирам как се чувстваш и се надявам, чеотрицателните тестове са те поуспокоили. Добре е, че инфекцията не е херпес, но не е добре, че непрекъснато имаш нови кризи. За диабет или повишена кръвна глюкоза изследва ли се? След като теста от течността, която пъпките отделят е негативна за херпес, дерматологът би трябвало да изследва и други вируси, бактерии и автоимунни маркери.

На мене за пъпки като акне по дланите ми даваха антибиотик и пъпките минаваха. След изследване при дерматолог се оказа, че имам автоимунно заболяване и бактерии няма. Тези пъпки минават и без антибиотик за няколко дена. Като намалиха наситените мазнини, спряха да излизат пъпките. Важно е да разбереш какво точно ти има за да го излекуваш.

Черна станция и други ти обясниха защо мъжът ти ходи по масажи и не вижда изневяра. Аз също не виждам и не бих се развела и останала сама с бебе само защото мъжът ми ходел да му правя чикии другаде. Тъкмо да не ме заболява ръката мене. Повечето ми познати мъже правят същото и повече.

В днешно време мъжете живеят дълго сами, гледат супер направени и секси жени в интернет, най-различни и свикват да живеят на чикии пред екрана и епизодични срещи с жреци на любовта. Там не се изисква голямо вложение, постоянство, развиване на връзки. Много се женят по инерция, но не държат силно ма жената и не търсят чест секс с нея. Повечето момчета ма възрастта на сина ми, около 20-25г живеят така и като станат на 35г вече така са свикнали и не им се занимава с жени.

Благодаря много за съвета, имам час за лекар другата седмица и ще ми назначат още изследвания.
Някой по-рано се беше възмутил как не съм обърнала повече внимание на обрива през тази една година, всъщност съм била на няколко прегледа и са ми казвали, че е станало инфекция от ухапването от насекомото и още не е минала напълно, а само повърхностно. Чак сега накрая лекарка се усъмни за херпес, което породи разговорите с него и всичко което излезе наяве за тези няколко дни.
А защо си е признал за масажа миналата седмица, защото проверих телефона му и видях Убер, че е ходил там!

# 122
Намираме се във Франция, естествено че има самотни майки!
Е така кажи, страната на любовта във всичките й форми 😁Кажи му да си мие ръцете като се прибере и си общувайте през презерватив, другото си е по местните традиции.

# 123
Тоя мъж вони повече от септична яма.
Авторката трябва да се изследва всяка седмица.

# 124
  • Paris, France
Какво те притеснява моралната страна? Не е неморално да напуснеш партньор, който не отговаря на разбиранията ти.

Спи да го мислиш херпеса! Щом са взели натривка от раната и не е херпес, значи не е херпес. От инфектирани рани на насекоми не разбирам.

И аз живея във Франция. Много мъже ходят по такива места и изобщо не го крият. Могат да го разкажат на масата пред тъщата и още 5 жени. Такова ходене даже не е причина за развод. Тук проституиране на майката не е причина децата да идат да живеят с бащата. Тялото си било нейно според съдийката. Съсед се видя в чудо, като майката оставяше децата и сами!!!!!!!!!!! Времена, нрави......

Сега ще ида да разгледам Uber сметките на сина и ММ 🥳🤩🌞

# 125
Тази тема явно не е от компетенциите на български форум.
Други са нравите във Франция. Авторката трябва да пита във френски форум и ще се почувства спокойна.
Ний сме консерви явно.

# 126
Nevena,
Моля ти се. Нека не се следим, за да не се хванем. 🥳

Авторката е в ужасна ситуация. Хем е бременна и с разбъркани хормони, хем мъжът й изневерява. Надявала се е на сватба, романтика, бебе, а получава - съмнения за болести, признания в изневяра и несигурност.

# 127

Че синът, пък, защо?! Остави го момчето да живее!

# 128
Невена го проверява дали парите за закуската не отиват за каки, а детето да гладува.
Е, какво се чудим на францизите, наш Ганьо в същото се упражнява. Конкретно се коментира във форумите, че по-евтино им излиза на компаньонка/ не знам защо избягват другата дума/ вместо да преследват недостъпните българки с големи претенции.

# 129
И аз дойдох да го оправдавам мъжа, ама твърде нахален е станал. Ако беше само докато сте били далеч, иди-дойди, не ми се струва твърде страшно. Но фактът, че не задоволява теб, не е ок. Също и този последен "масаж" - това след разкритията ли е било? Защото ако да, показва, че въобще не му пука и не иска да се постарае ей така за малко да се кротне и да пробва да замаже нещата.

# 130
  • Paris, France

Че синът, пък, защо?! Остави го момчето да живее!

А мъжът защо да не живее, завалията? 🤩🥳 Да си живеят и двамата, ама да ходят малко и пеша, че с тоя Юбер ще им атрофират крайниците, а и не е екологично! А има и градски транспорт хубав тук.

Закуска синът не яде. Пестелив е 🌞. Да има за Uber.

Сега на дъщерята да видим Uber сметката. 😇

# 131
Авторке, ако продължаваш да ровиш, най-вероятно още по-гадни неща ще намериш. Имай предвид, ще мъжът в случая дори не ти е казал истината, защото така е поискал, а защото си го хванала.

# 132
Авторке, ако продължаваш да ровиш, най-вероятно още по-гадни неща ще намериш. Имай предвид, ще мъжът в случая дори не ти е казал истината, защото така е поискал, а защото си го хванала.

Да, с корем пред нея ходи наляво-надясно и преджобва панталони, якета... рови се из телефони...

# 133
  • София
Няма да я бъде тая връзка, ако ще се надцаквате и дебнете.

# 134
Ами той явно работи и я издържа, а тя какво друго да прави по цял ден, за планиране на бъдещето е малко късно, остава да се ровичка в настоящето, неговото явно е по-интересно.

Общи условия

Активация на акаунт