Мъжът ми е плащал за сексуални услуги

• 15 950
  • 310
  •   1
Отговори
# 180
Те при тази порода хора няма много значение от коя страна на х...я са, вие сте тръгнали да се палите, че чек**та не се брояла, за пари не се брояло и не знам си още кво
Аз и до 3 пъти секс пак не ги броя. Ако станат  3, броя 1.

# 181
Малко ми звучи като от 3 пъти пе****раст не се става.

# 182
Малко ми звучи като от 3 пъти пе****раст не се става.
И к***а

# 183
Поне авторката получи съвети как да процедира ако го обича истински - да не забелязва такива дребни детайли и да се усъвършенства в масажа и ч***киите. Очаквам в следващите страници да се появи и масаж на простатата.

# 184
Поне авторката получи съвети как да процедира ако го обича истински - да не забелязва такива дребни детайли и да се усъвършенства в масажа и ч***киите. Очаквам в следващите страници да се появи и масаж на простатата.

Подобни идиотски писанки, кому са нужни?

# 185
Коментирам каквото сте коментирали на предните страници. Като не ви харесва, не пишете тъпотии.

# 186
  • София
По принцип започването на едно семейство е много тегаво и стресов период за двете страни. От една страна има радост, от друга - огромен страх. Все си търсиш поводи и вратички за бягство. Като говоря и за мъжете, но и за бременни жени. Много е изкусителна идеята "мога да си го гледам сама пък".

# 187
Ако той търси едно, а тя предлага друго, естествено че ще си го намират на различни места. Мъжът е ясно, че няма да си промени навиците. Значи ако искат да са щастливи заедно изходът е тя да се преквалифицира, пък ако на него му е фетиш да плаща за услугата тамън ще има повече пари за домакинството 😁Дори той да е лъгал за масажа, ако тя специализира такъв, няма начин да не го  задържи в ръце.

# 188
То е естествено, но е напълно естествено другата страна да не ( може да) го приеме. Дали е платено, дали е само чек***"и или нещо друго- няма значение.
Но едно от нещата дето най много са ме вбесявали в този форум е твърдението, че като обичаш истински трябва да приемеш всичко, всякакви издевателства и подигравки върху себе си. Не знам какъв трябва да си да го твърдиш това и най вече очакваш, всъщност знам, ама не е политкоректно да го напиша Simple Smile

# 189
Съжителството между двама е в основата си НАПАСВАНЕ. Всеки бил в дългогодишна възка знае, че тя те променя - дали сам се променяш, дали съобразяването с другия, дали някой го изисква от теб, дали свикваш - все тая.
Най-важното е когато нещо във връзката не е ок да имаш реален поглед и над собствените си граници, и преценка на състоянието в което се намираш и да си дадеш шанс да се самоизясниш. Щото отстрани да говориш "аз НИКОГА не бих търпял ..." е само повод да накарате съдбата да ви пробва колко точно няма да търпите. И за себе си хич няма толкова лесно да хуквате, а бая търпеливи ще се окажете, но съвети лесно се дават.

Не една двойка е продължила и след изневери и след раздели. Важното е не толкова какво е станало, а как се променят чувствата и отношенията между хората.

Аз не бих се разделила с мъжа си ако разбера, че е ходил на масаж с освобождаване. Голям праз! 

# 190

Но едно от нещата дето най много са ме вбесявали в този форум е твърдението, че като обичаш истински трябва да приемеш всичко, всякакви издевателства и подигравки върху себе си. Не знам какъв трябва да си да го твърдиш това и най вече очакваш, всъщност знам, ама не е политкоректно да го напиша Simple Smile

Не е до обич, а до пресметливост и изгода. Не можеш да отгледаш сам/сама детето, оставаш с партньора/ката. Можеш - разкарваш неверника. Не знам защо, винаги ги гледате нещата през любовните очила.

# 191
  • СИ
Коментирам каквото сте коментирали на предните страници. Като не ви харесва, не пишете тъпотии.

Е-е-е-е-е... Какво неясно има? Авторка с първа тема. Стандартните измишльотини за кариера и връзка от разстояние. Това с херпеса е нов момент. Как му проверявала и телефона и разбрала това-онова е изтъркано.           Smile

# 192

Да, мъка, мъка. Той шава насам-натам и не се пази, не го е грижа какво може да лепне на бременната си годеница, но тя да толерира и да се усъвършенства в тантра практики. Логично! Ако нямаше бременност, много лесно се процедира с такъв тип серийни кръшкачи, обръщаш играта и стой та гледай как те започват да тичат след теб, защото са леко на принципа “моето вкъщи си е само мое”, много добър урок може да им се даде,  но уви, с дете напът е трудно.

# 193

Е-е-е-е-е... Какво неясно има? Авторка с първа тема. Стандартните измишльотини за кариера и връзка от разстояние. Това с херпеса е нов момент. Как му проверявала и телефона и разбрала това-онова е изтъркано.           Smile

Напротив. Аз никога не бих се сетил да ровя в апликацията на Юбер и да следя от кой до кой адрес и кога е пътувано, и после да търся какво има на този адрес, аджеба. Да върна хронологията на нашия чат и да проверя на 22.05 в 18:37:54 къде е казал, че е.

Не съм си и представял че жена, бременна и планираща сватба, ще има време и за такива неща. Иначе времето не им стига да сготвят и изчистят.

# 194
  • София
И да правят секс няма време!

Общи условия

Активация на акаунт