Алп Навруз - Сърдечна болка.Проекти и колеги.Тема 8

• 51 674
  • 725
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро,момичета!🤗
Тези дни няма нищо ново....няма новини...само жега ...и то голяма...🌞🌞🌞
И все пак малко снимчици от фейса и инста ...от фенове...😀

# 91
Снимчици от инста....нищо ново няма....🤔😳😂😂😂

# 92
Пак съм аз...🤭😂😂😂

Алпите във Франсето....дали е сам???🤔

# 93
Свееет , редувам те да ти е по спокойно.
Алпи е по работа във Франция за Ив Роше. Може и севгилито да е с него или йок да не го разсейва.

Свет , видях в редакция че си писала за Терзито.
След като не е твоя сериал не се насилвай. Може и след време да го почнеш пак и да ти хареса.
И аз съм така с някой сериали. Харесвам Киво , Айлето не мога да го загледам и не ме  привличат със Серенай.
Втори сезон на Терзи  ще е различен наситен с обрати и екшън и съм нетърпелива.

Навън е такава жега, че не мога да си свърша работата.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 15:48 от femmi2

# 94
  • София
Привет, момичета!
Свет и при нас е много горещо. На вилата в Панчарево съм, но и там през деня е жешко, но поне през нощта се спи, а и въздуха не е така нажежен както в София. Представям си какво е и при вас, но няма да се даваме, ще издържим.
Ох и Алп сякаш е слънчасал, но наистина е в Париж, а дали е сам ще се разбере.
Вчера не можах да пиша и съм пропуснала да поздравя Дилара Аксюек - нашето Фериде за раждения и ден.

На 24.07 е навършила 36 години. Пожелавам и само най-хубави неща и много любов в живота и  успехи в професията.

Хубав ден и до скоро.

Последна редакция: вт, 25 юли 2023, 15:37 от Nina NN

# 95
Добра вечер ,момичета...то май вече е нощ... Thinking Joy Hug
Нинкааа...и аз вчера пропуснах....мислех по някое време да пиша ,защото видях във фейса ,че наша Феридетка има рожден ден.... опс...Дилара...Blush...ама .... после забравих. Close

И....на патерица....Да е Честит рожденния ден на Дилара! ! !                                  

Да е здрава и много щастлива!!!

Феми...сори...помъчих се ,но....виж ако беше нещо като Ичерде....да бях го изгледала досега триста пъти.... Blush
М/у другото и аз харесвам Киво ,ама убий МА ,Серенайката не я понасям.... цъ....RageJoyJoyJoy...и затова и не съм погледнала Семейство....

# 96
Аз го гледах Семейството, хареса ми. Актрисата не ми допада и на мен, не я знам, но пък играе добре. Единствено не ми харесваше облеклото на главния герой. 😂 Уж мафиот, богаташ, а с едни загащени блузки, гигантски сака и широки гащи. 🤪 Тц, не.

# 97
Уж мафиот, богаташ, а с едни загащени блузки, гигантски сака и широки гащи. 🤪 Тц, не.

JoyJoyJoy Тооооо...по принцип на Киво всичко му ходи..хубавец си е....но може и малко да е отпуснал края....и м/у другото не му ли е  Башак  стилист??? /съпругата му/

# 98
  • София
Момичета, привет !
Алп много пътешества, но  май е сам. Сега видях, че е в La Gacilly, Бретан - Франция

Има и снимка
Под която е написано: /Превода е на Гугъл/
"В люлката на марката Yves Rocher, в ботаническата градина, основана във френското село La Gacilly, има над хиляда вида растения и се използват за опазване, наблюдение и изследвания на Yves Rocher Herbal Cosmetics.
Хубава вечер.

Редактирам, защото току що видях това:

и :
Под снимката е написано: " Oh mon dieu, mademoiselle Sıla Türkoğlu elle est pas à Paris avec Alp 🫣🤩🤩🤩🤩  Je suis désolée ".
Превода : "О боже, госпожица Sıla Türkoğlu тя не е в Париж с Алп 🐚🤩🤩🤩🤩  Съжалявам "
Ясно Алп е сам!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:36 от Nina NN

# 99
И аз да се разпишааааааааа....Здравейте! HugHeart

Още по обяд копнах едни снимчици от инста,но са в тела ми....но,идват.... People RunnerPeople EyesJoyJoyJoy

Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

И понеже вече е 27 юли,а утре...пардон ха ха ха ...днес съм работна и надали ще имам време.... ThinkingStuck Out Tongue Winking Eye
Пийнете кафенце ...с парченце тортичка за мое здраве,дружки мои.... HugHeartKissing Heart ....малко пораствам... Open MouthJoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 00:24 от Svet_sz

# 100
  • София
Привет!
Свет, миличка сега влизам и виждам, че ти рано, рано си ни почерпила за рождения си ден. Благодаря ти!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН
Пожелавам ти много здраве, радост, щастие. Всички мечти сбъднати.  Бъди обичана и благословена.

Току що видях и още снимки на Алп от  La Gacilly.

Снимките са от тези прекрасни места на френското селце- La Gacilly, Бретан  

И тук е надникнало нашето мимче:

Хубав ден ви желая, а на Свет прекрасен празник и НАЗДРАВЕ!

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:49 от Nina NN

# 101
Благодаря,Нинка!🤗😘
Ето и снимчици от инста...😍

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 23:35 от Svet_sz

# 102
Честит Рожден Ден, Свет! Желая ти здраве, късмет и много успехи! 🍸🍀

# 103

Свет , честит празник.Birthday Здраве това е най важното и Алпи да те зарадва якънда с нов проект.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 20:05 от femmi2

# 104
Алп

Бившата възлюбената както и бивша партньорка  на Алп,  Айча ще участва в новия проект с актьора Серкан.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 20:24 от azisiq

Общи условия

Активация на акаунт