RYANAIR - 23

• 52 181
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
кажи кои дестинации, може да са сезонни
Малага, Палма?

Имаше съобщения за необходима поддръжка за двигателите заради новооткрит проблем или подобни извънредни неща и е възможно за това да са поорязани

# 421
  • София
И сезонността е различна - има както април - октомври, така и юни - септември, примерно.

# 422
Не са сезонни - само април и май няма билети. За другите месеци има. Например Рим, Болоня, Бари, Катания...

# 423
Здравейте имам въпрос . Налага ми се да отскоча до Лондон . Искам сутрешния полет и да се върна с вечерния . Като цъкна за отиване и връщане не ми дава да избера връщане в същия ден . Ако си ги резервирам по отделно билетите дали ще има проблем ?

# 424
Здравейте имам въпрос . Налага ми се да отскоча до Лондон . Искам сутрешния полет и да се върна с вечерния . Като цъкна за отиване и връщане не ми дава да избера връщане в същия ден . Ако си ги резервирам по отделно билетите дали ще има проблем ?
Няма проблем.

# 425
Няма проблем по отделно, но ако отменят или променят единия от полетите, няма как да си анулирате другия, понеже не са вързани

# 426
Някой получил ли е код за 10 процента отстъпка при регистриране в сайта? Регистрирах се вчера, до момента нямам получен код. Има ли смисъл да чакам?

# 427
За пръв път чувам за такъв код, аз със сигурност не съм получавала.

# 428
  • СОФИЯ
Аз много отдавна се регистрирах и нищо не съм получила.

# 429
Никога не съм получавала код и аз. Някой писа напред за бебешката храна, че трябвало да е в количество за консумация на борда. Вчера на Т2 в София не само, че ме пуснаха с шише вода и 8 бурканчета по 250 г пюрета, ами отказаха да вадя и течностите от моя багаж, коментарът на жената беше, "за бебенцето всичко може". Полетът до Кьолн закъсня с около час при излитане, но след кацането беше пълен хаос. 30 минути стояхме в самолета, без въздух (изгасен двигател), защото било пиков час и нямало служители и оборудване да ни обслужат. Часът беше след 1 сутринта, час пик отвсякъде, мда. В същото време гледахме как самолет, който кацна след нас, беше обслужен, защото е кацнал навреме. Чакането на опашката на паспортен контрол  отне 1 ч., работеха 2 гишета. Като излязохме, нито една лента за багаж не показваше нашия полет. Слава Богу, бяха разтоварили количката и нямахме чекиран багаж, но хората сигурно са чакали до 3 сутринта. Пълен ад, след пандемията обслужването по летищата масово е станало под всякаква критика.

Последна редакция: сб, 21 окт 2023, 23:39 от Melusine

# 430
  • Берлин
А в Германия е ад. Книги мога да напиша...
Гледам полети до Бг и много странно липсват през април. Има март и май 🙄 след ковид летенето стана приключение.

# 431
Здравейте,
И аз от никъде с бебешки въпрос. Пътуваме с бебе, което обаче е на 2г и 8м. За него важи ли бебешката количка до стълбите или на чек-ин я взимат с багажите и ако вземем количка, позволен ли е и ръчния багаж,който се му се полага като пътник?

# 432
  • София
Ариел, не пътувате с бебе, а с малко дете.
Количката си върви с него до стълбичката. Само трябва да я чекирате на гишето за багаж - слагат и лепенка с № на полета.
Какъв багаж ще има за детето - зависи какъв сте купили. Ръчния, безплатен, кабинен си важи за него. Размерите са в първия пост на темата.

# 433
Никога не съм получавала код и аз. Някой писа напред за бебешката храна, че трябвало да е в количество за консумация на борда. Вчера на Т2 в София не само, че ме пуснаха с шише вода и 8 бурканчета по 250 г пюрета, ами отказаха да вадя и течностите от моя багаж, коментарът на жената беше, "за бебенцето всичко може". Полетът до Кьолн закъсня с около час при излитане, но след кацането беше пълен хаос. 30 минути стояхме в самолета, без въздух (изгасен двигател), защото било пиков час и нямало служители и оборудване да ни обслужат. Часът беше след 1 сутринта, час пик отвсякъде, мда. В същото време гледахме как самолет, който кацна след нас, беше обслужен, защото е кацнал навреме. Чакането на опашката на паспортен контрол  отне 1 ч., работеха 2 гишета. Като излязохме, нито една лента за багаж не показваше нашия полет. Слава Богу, бяха разтоварили количката и нямахме чекиран багаж, но хората сигурно са чакали до 3 сутринта. Пълен ад, след пандемията обслужването по летищата масово е станало под всякаква критика.

Както се вижда от прикачените снимки - наистина е било час пик на летището в Кьолн (горният час е часът на кацане по разписание, долният е реалният час на кацане в българско време, а не местно). Вие сте кацнали в 00:51 българско време, тоест 23:51 местно време. В рамките на половин час (15мин преди Вас и 15мин след Вас) аз преброих още 11 кацащи самолета.
Не знам дали сте наясно, но на летищата има различни наземни оператори, като всеки от тях има сключени договори с различни авиолинии. На летище Кьолн има 6 такива наземни оператора. Вие знаете ли дали самолетът, който е кацнал след Вашия, се обслужва от същия наземен оператор на летище Кьолн, който обслужва и Ryanair?
За всичко останало надолу се съгласявам, но за тези неща исках да Ви дам повече информация от отсрещната страна. Wink

# 434
  • София
ztztt, Всичко казано е вярно, но на тези скрийншотове аз почти не виждам пътнически самолети. Би било обяснимо, ако товарните се обслужват от същия персонал, който отговаря и за пътническите. Така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт