RYANAIR - 23

• 51 546
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте! Ще задам много тъп въпрос - Към ръчният багаж , който е  раница или куфарче от най-малките възможни 40 х 30 х 20см. , признава ли се и дамската чанта? Все пак някъде трябва документи, телефони, портмонета и др. лични вещи да се приберат? Четох из темата, но май този въпрос не е засегнат до момента.

# 496
Засяган е редовно,  не се полага втора чанта, ако искате задължително да носите такава, трябва да може да се прибере в другата.

# 497
  • София
Ако сте само с безплатен ръчен, то той е 1 бр., независимо от вида. Ако е раница или сак, дамската чанта би следвало да е вътре. Възможно е да не ви направят въпрос за малка дамска чанта отделно, но рискът си е за вас. Хубаво е да можете да я приберете при нужда.

# 498
Здравейте! Ще задам много тъп въпрос - Към ръчният багаж , който е  раница или куфарче от най-малките възможни 40 х 30 х 20см. , признава ли се и дамската чанта? Все пак някъде трябва документи, телефони, портмонета и др. лични вещи да се приберат? Четох из темата, но май този въпрос не е засегнат до момента.

Гледа се бройката, ако не доплащате имате право на един малък багаж, който естествено може да е дамска чанта за документи и лични вещи.

По принцип това е идеята на този багаж отдавна (дамска чанта, калъф за костюм, лаптоп в допълнение към обичайния ръчен багаж), само дето нискотарифките направиха обикновения ръчен багаж платен.

# 499
Аз лично винаги съм пътувала с малка дамска чанта. Никога не съм имала проблем. Но чисто теоретично, при нужда е било възможно да я сгъна някак си и прибера в другия багаж.

# 500
Че то ако изначално влиза, защо да не я държите вътре? Така не я мислите. Аз лично много мразя ръцете да са ми заети с хиляда неща, винаги нещо се забравя някъде. По летищата винаги поне през част от времето се налага да се държат документи и бордни карти, плюс поне един багаж плюс дете и това вече ми претоварва вниманието прекалено за да се изнервя да не загубя нещо.

# 501
Че то ако изначално влиза, защо да не я държите вътре?
Защото ми е по-удобно паспортите, телефона и парите да са ми в чантичка на рамото.

# 502
Друг вариант е много малка допълнителна чанта, която наистина е само за телефон и портмоне и влиза в джоба на яке/палто.

# 503
На последния ни полет чек-ина много се забави, защото една дама беше с дамска чанта и раница. Не искаше да плаща 80 евро за втората чанта, не искаше и да я изхвърли, опитваше да я натъпче в раницата и след няколко изхвърлени неща успя. Все пак беше голяма драма и отне едно 20 минути. Вземете си раница с няколко джоба и не го причинявайте на себе си и на другите пътуващи.

# 504

Black Friday пристигна по-рано, само за Вас!

Като благодарност, че сте такъв страхотен клиент, искаме да Ви дадем ранен достъп до нашата оферта за Black Friday. Грабнете най-добрите оферти преди другите днес. С нашата мащабна оферта „купете един, вземете един на половина цена“, ще спестите сега, за да разполагате с повече средства за пътуването си.

# 505
Благодаря на всички за разясненията!

# 506

Резервирайте предварително за Лято 2024 г.

Вече мечтаете за следващото лято? Сега е Вашият шанс да резервирате предварително и да получите лятното си пътуване на страхотна цена. Много скоро ще се излежавате на плажа! Резервирайте преди неделя на обяд, за да се възползвате от тази страхотна оферта.

# 507

Понеделникът Ви току-що стана много по-добър

Понеделник може да е труден ден, но току-що го направихме много по-добър за Вас. От само 19.99 евро можете да се докоснете до нови култури, изискани ястия и красиви забележителности. Не губете повече време, резервирайте сега със скоростта на светлината, защото тази оферта е достъпна само за днес

# 508
От 31 март Ryanair стартира 5 нови маршрута от Сараево до:
Брюксел Шарлероа
Гьотеборг
Бергамо
Лондон Станстед
Меминген

# 509

ПРОМОЦИЯ НА 29 НОЕМВРИ
ЗА ПОЛЕТИ ДО 31 МАРТ

ОТ СОФИЯ:

ОТ ПЛОВДИВ: