RYANAIR - 23

• 52 194
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте. Интересуват ме полети от Варна до Виена с Ryanair. Виждам, че към момента има такива обявени до 06.11.2023 и след това чак от 15.03.2024. Това означава ли, че в този промеждутък няма да има полети до Виена или още не са ги обявили и кога евентуално биха, ако е така? Благодаря.

# 361
Ако смятаха да летят, щяха отдавна да са в продажба. Така че най-вероятно няма да има полети.

# 362
  • София
През зимните месеци всички авиокомпании намаляват или спират полетите от Варна и Бургас. Може да има около коледните ваканции на децата.
Щом го няма в разписанието - ясна е работата. За всеки случай може да провериш в сайта на летището във Виена. Ако и там няма полети през периода - значи няма.

# 363
А кога пускат от април полетите? Виждам, че конкуренцията не спи, но там цените са умопомрачителни...

# 364
  • СОФИЯ
https://www.ryanair.com/bg/bg/lp/promotion/flash-sale намаления до края на ноември

# 365
Здравейте отново ,искам да попитам,мога ли да взема уиз еър в едната посока и райън в другата или трябва отиването и връщането да са с една и съща авио компания ?

# 366
Да, без проблем

# 367
  • Пловдив
Само дето ако отменят/променят отиването и не може да се пътува, увисва връщането. Ще осребрят само първия полет, вторият губите на ваш риск. Или обратно. Ако сте купили от една АК с връщане и променят/отменят нещо по коя да е посока, ви възстановяват за двете посоки.

# 368
  • София
Вариантът е при Уиз да си вземете Флекс, за да можете да го промените, ако Райън отменят техния полет. При Райън възможността за промяна е доста солена.

# 369
# 370
Ок благодаря ви
А с уиз когато се купуват билети за двама примерно как става да вземеш багаж -10/20кг примерно само за единия човек и също евентуално само за единия но за връщането примерно,нещо не се оправям в сайта им?

# 371
Здравейте! И аз искам да задам един въпрос. Купих си билети за пътуване с Ryanair до Италия за 20.10. следобед. На тази дата обаче в Италия щяло да има национална транспортна стачка и не знам, дали полетът няма да бъде отменен. Случвало ли ви се е да летите до Италия по време на стачки и какъв е опитът ви?

# 372
  • София
Предвид горната статия, на мен вече сумарно седем пъти ми променят полетите София - Кьолн - София през ноември. Не бях изпадал в такава ситуация досега.

# 373
Предвид горната статия, на мен вече сумарно седем пъти ми променят полетите София - Кьолн - София през ноември. Не бях изпадал в такава ситуация досега.
За райън ли става въпрос?

# 374
Ок благодаря ви
А с уиз когато се купуват билети за двама примерно как става да вземеш багаж -10/20кг примерно само за единия човек и също евентуално само за единия но за връщането примерно,нещо не се оправям в сайта им?

Взимаш Бейсик за двамата и после нататък като попита добавяш само един багаж.

Здравейте! И аз искам да задам един въпрос. Купих си билети за пътуване с Ryanair до Италия за 20.10. следобед. На тази дата обаче в Италия щяло да има национална транспортна стачка и не знам, дали полетът няма да бъде отменен. Случвало ли ви се е да летите до Италия по време на стачки и какъв е опитът ви?

Зависи от стачката, понякога се лети с големи забавяния, понякога пренасочват след 2-3 дена, понякога отменят стачката и всичко нормално... следи авиокомпанията какво съобщава, провери кои точно ще стачкуват, за да имаш по-ясна представа.

Общи условия

Активация на акаунт