RYANAIR - 23

• 52 176
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хмм, без места, втори имейл. Това буди тревога. За къде пътувате?
Никаква тревога не буди, местата им са в бордните карти.

# 451
  • София
За Рим. Но всъщност бордните карти си имат места, просто не сме плащали за тях. Освен това сме 60ти поред чекирани, не като да сме последни. А не е и втори мейл, първи е за напомняне за чекиране, преди това не са ни пращали.
Но ми се видя странно да го получим след чекирането и то само за едната резервация . Предполагам, че си ги пращат профилактично, може би да юркат хората да си купят места, не знам. Освен това гледах схемата на самолета, все още има доста свободни места.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 14:12 от kali_kat

# 452
За Рим. Но всъщност бордните карти си имат места, просто не сме плащали за тях. Освен това сме 60ти поред чекирани, не като да сме последни. А не е и втори мейл, първи е за напомняне за чекиране, преди това не са ни пращали.
Но ми се видя странно да го получим след чекирането и то само за едната резервация . Предполагам, че си ги пращат профилактично, може би да юркат хората да си купят места, не знам. Освен това гледах схемата на самолета, все още има доста свободни места.
Всичко си дойде на мястото след това обяснение. НЯМА нищо притеснително тогава.

# 453
  • София
Да, така както съм го написала май не е много ясно, звучи все едно нямаме места. Разбрахме се. Simple Smile

# 454
От къде се разбира кой номер поред сте чекирани? 😊

# 455
на бордната карта има пореден номер, различен от номера на мястото

# 456

Това е пореден номер на чекиране

# 457
Здравейте, по невнимание съм закупила 10 кг. Куфар чекиран багаж, а не кабинен. Гледам, че размерите на куфара са еднакви. Дали е възможно да не се чекира, а да се внесе в кабината, за да не чакаме после багаж?

# 458
  • София

Това е пореден номер на чекиране

Това не е пореден номер на чекиране. А реда в самолета, тоест 3 ред в самолета от първа врата броено.

# 459
Анна, бъркате. Точно това е поредността на чекиране.
Редът е 8-ми.

# 460
  • София
Това не е пореден номер на чекиране. А реда в самолета, тоест 3 ред в самолета от първа врата броено.
В грешка си.

# 461
  • Milano
Явно не им е добър превода.

Последна редакция: сб, 28 окт 2023, 09:37 от regina di cuori

# 462
  • София
Възможно е и в превода да е проблема. Но аз го разбирам като ред в самолета, не ред на чекиране. Както и да е няма никакво значение, не целя да правя спорове Simple Smile Хубав ден.

# 463
  • Milano
Само разяснение е Анна.
Напр.моят пореден н. е 50.
Редовете в самолета са 33.

# 464
  • София
Да. Тъпо са го направили малко...поне научих нещо ново Wink

Общи условия

Активация на акаунт