RYANAIR - 23

• 52 172
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, по невнимание съм закупила 10 кг. Куфар чекиран багаж, а не кабинен. Гледам, че размерите на куфара са еднакви. Дали е възможно да не се чекира, а да се внесе в кабината, за да не чакаме после багаж?

Категорично НЕ.

И мен така ме измамиха Райън лятото🤣
Гледам, чекираният е по-евтин от приорити, взимам, но после не проверявам тотала, като ми го добавя и за връщането. Оказа се доста по-скъпо от отиването и крайната ми калкулация беше по-висока, отколкото две приорити.

# 466
  • София
Ами то си е написано "ОТ......лв.". Правите няколко опита до етапа на плащане и тогава ще видите какво ще ви излезе.
Чак пък измама

# 467
Здравейте! Искаме да подарим на колежка ваучер за пътуване на Райън еър, но вече с три карти не мога да осъществя заплащането. Попълвам всичко и след финалното натискане за потвърждаване ми дава надпис "Оп, нещо се обърка". Има ли някаква тънкост, която да пропускам?

# 468
Да смените браузъра евентуално?

# 469
Здравейте, по невнимание съм закупила 10 кг. Куфар чекиран багаж, а не кабинен. Гледам, че размерите на куфара са еднакви. Дали е възможно да не се чекира,

Категорично НЕ.

И мен така ме измамиха Райън лятото🤣
Гледам, чекираният е по-евтин от приорити, взимам, но после не проверявам тотала, като ми го добавя и за връщането. Оказа се доста по-скъпо от отиването и крайната ми калкулация беше по-висока, отколкото две приорити.
[/quote]
Благодаря! На мен ми направи впечатление, че ми иска повече пари от обикновено, но нещо не съм внимавала и се поведох по размерите😊

# 470
Какво означава "ранен достъп"? Не е ли оферта за всички, които имат регистрация в ryanair.com ? Или е според профила, броя пътувания и т.н.?

# 471
Early bird е на английски, което май не значи точно 'ранен достъп'

# 472
  • София
Не виждам това ранно пиле, влизам от компютър

# 473
Този банер го получих на мейла.  Въпросът е... всички ли го получават  този мейл?

# 474
  • София
Аз не съм, но при 2 полета едва ли ме броят за редовен клиент

# 475
И аз имам мейл
https://www.ryanair.com/gb/en/lp/promotion/early-bird
Това е линкът, мисля че е достъпно за всеки

# 476
  • Milano
Моят мейл не води към този линк. Периода също е различен.
Предварителна продажба до полунощ с 15% намаление по определени дестинации.

Има го обяснено всичко, в т.ч. и условията.

Последна редакция: чт, 02 ное 2023, 16:01 от regina di cuori

# 477
  • София
Здравейте!
Предстои ни пътуване и съм заплатила приоритет за две чанти.
Интересува ме тази  чанта, която е с максимален размер 55 см на 40 на 20 см и 10 кг мерят ли сантиметрите им или само килограмите, както има ли възможност да ми предложат при чекиране, да го оставя в багажното отделение вместо на борда?

# 478
  • София
Стандартно не мерят. Ако видимо надвишава - тогава биха.
В условията им някъде имаше, че по такива и такива причини, кабинен багаж може да се наложи да се транспортира като чекиран.
По-скоро е стандартна клауза и не се случва обичайно.

# 479
Те килограмите на ръчния багаж пък изобщо не ги проверяват, аз не съм виждала кантар на гейта. За размерите поне има там едни…касетки ли, не знам как се казват😀

Общи условия

Активация на акаунт