Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 92

• 23 044
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Не,не,не е той. Познавам го. Някакво като леко течение е, но с бели лепкави парченца.

# 316
  • Замък сред облаците
Гъби, увеличена секреция, ефект пт прогестерона… Само можем да гадаем.

# 317
  • На изток от Ада
А други симптоми да имаш Ян ?

Аз последната Б имах и розово и оранжево течение и кафяво пълна гама ... че и жълто . Жълто без утрогестан

# 318
Ами преди МЦ ми се е случвало да има същото. Явно нещо от хормоните някакво течение...

# 319
  • Замък сред облаците
По принцип вагиналният секрет е хормонозависим. След О преди МЦ и моят е по-гъст и белезникав (баш сополовиден, ще прощавате), това е от прогестерона. Но парцали конкретно само при гъби съм имала.

# 320
  • На изток от Ада
Аз имах веднъж гъби бел парцали топчета . Но и сърбеж имах ....
Ами микробиология пускала лиси ЯН  ? Знам , че май след 12 гс я пускат , но на мен една Б ми п пуснаха по - рано в 9 може би и излезе ешерия коли която лекувах и уж излекувах .....

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 23:37 от nasito8988

# 321
По- скоро са като лепило,но да същпто е като преди МЦ. Други симптоми няма, само два три пъти това... Сигурно не е нищо..

# 322
Здравейте момичета не съм писала отдавна, но ви следя и чета редовно. Аз няма какво ново да кажа през 3-4 дни съм в спешния кабинет с кървене, изписват ми дицинон и вит. К пия го 2 3 дни спира кървенето и след 4 5 6 пак започва. Последно в спешния бех в сряда вечерта след тоалетна видят отново червена кръв хайде бързо в спешното, но там май попаднах на специализанти, нищо прегледаха ме отново дицинон и вит. К. В петък следобед бях при моя АГ, прегледа ме с бебчо всичко  е наред, но хематома си е все оше там има и леко отлепване 17 мм, каза че е възможно да прокървявам, спря ми дицинона и ка-то, сега съм само на циклогест 2х1. Ето преди малко в тоалетната при забърсване пак имам лекооо розово. Вече не знам какво да правя и до кога ще е така, просто ще откача от притеснение. В четвъртък съм пак на преглед при моя АГ.

# 323
  • На изток от Ада
а полип нямаше ли ? Мн жени кървят стряскащо е

# 324
  • Варна
Аз пък днес зверски се пребих. Излязох с кучето и тя тръгна да се радва, гледам я как лети щастлива с всичките си близо 30 кила към мен, инстинктивно се обърнах настрани да предпазя корема и тя се блъсна в сгъвките на краката ми, подсече ме и направо полетях назад и се приземих на дупе и гръб. Ходих до спешното, всичко е наред уж, направиха ми и запис на тонове. Обаче зверски ме боли целия таз отзад и отпред. Като сменям от седящо в изправено положение и обратно направо ми се реве. Като постоя или поседя е ок... То не стига че скоро ще ме боли така или иначе, ами и отсега болка 🙄

# 325
Аз пък днес зверски се пребих. Излязох с кучето и тя тръгна да се радва, гледам я как лети щастлива с всичките си близо 30 кила към мен, инстинктивно се обърнах настрани да предпазя корема и тя се блъсна в сгъвките на краката ми, подсече ме и направо полетях назад и се приземих на дупе и гръб. Ходих до спешното, всичко е наред уж, направиха ми и запис на тонове. Обаче зверски ме боли целия таз отзад и отпред. Като сменям от седящо в изправено положение и обратно направо ми се реве. Като постоя или поседя е ок... То не стига че скоро ще ме боли така или иначе, ами и отсега болка 🙄
Пак добре, че си успяла да се завъртиш. Дано бързо те отпусне.

# 326
  • София
Ох Дидиии,помня вуйна ми преди 23 години,бременна в деветия  месец как по същия начин я блъсна нейното куче,била съм на 9 години ,много се стреснахме,за щастие на нея нищо й нямаше.Известно време след това ,същото куче се блъсна по същия начин в мен със засилка.Тотално некоординирано куче ...
Малкия дявол е бил,Диди.
Ще мине,ако имаш синки,мажи с Хепароид.

# 327
Момичетата ,коите сте минали през кюретаж- колко дни беше престоя в болницата ?

# 328
  • Sofia
Аз си тръгнах още същата вечер. Но имах опция да остана за две нощувки.

# 329
  • Замък сред облаците
По ЗК е две нощувки, на частно може и без.

Общи условия

Активация на акаунт