СЕДМИ КЛАС - часът на истината - ИЗПИТНА ТЕМА (12.06 - 18.06)

• 138 064
  • 1 587
  •   1
Отговори
# 975
  • Пловдив
Около 25-ти ли излизат резултатуте?
Близо е Smiling Imp "до 28.06."
Оммм, Омммм, Оммммммм…..
Това ми оправи деня Joy

# 976
# 977
хаххахах…Да, да, много съм спокойна и аз, ама почнах да ритам с дясното краче на равни интервали.😝

# 978
Сега е момента някой да пусне някоя задача да видим за какъв норматив ще я решим Simple Smile

# 979
Сега е момента някой да пусне някоя задача да видим за какъв норматив ще я решим Simple Smile
Госпожо, може ли до тоалетната.🙏🏻

# 980
Ахахаахах аз задачите и да ги видя, мога само да ги зяпам!
😂

# 981
Аз си взимам листЕта и молив за събранието, да си говорят, няма да ми пречат да си решавам задачки... само дайте насам и почвам Wink (ако може към 11, че да съм седнала на удобно) Satisfied

# 982
И мен ме хвана треската, а уж съм корава. Снощи бях добре, сутринта - също и преди малко така ме трясна, че ми се сви отвсякъде. На всичко отгоре съм сама и няма с кого да се заям. Обмислям дали да не звънна на ММ, или да ви питам какво смятате за бивните. 😁
Мантрите ми се изтъркаха и не помагат.

# 983
Hope, давай тук разтуха, защо ти е семеен скандал 😂.

# 984
  • София
Проверката по математика започва на 19.06.

# 985
Първият модул е към края си. Изтекоха ми очите в часовника:four_leaf_clover:Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 986
Hope, давай тук разтуха, защо ти е семеен скандал 😂.
😄
Защото е бързо, лесно и ефективно. Освен това, при вас не знам кои копчета да натисна. Едни бивни и толкоз. С ММ е отиграна работа. 😄

# 987
И мен ме хвана треската, а уж съм корава. Снощи бях добре, сутринта - също и преди малко така ме трясна, че ми се сви отвсякъде. На всичко отгоре съм сама и няма с кого да се заям. Обмислям дали да не звънна на ММ, или да ви питам какво смятате за бивните. 😁
Мантрите ми се изтъркаха и не помагат.
Няма нужда да си разваляш семейството, кАжи чес'но писАло ли ги е детето бивните!!!

Ако ви кажа какво сънувах на равни интервали цяла нощ... На всяко събуждане беше "уравненията могат да се събират и вадят, неравенствата трябва да са еднопосични и само се събират!" Scream
Сутринта казвам на детето, тя ме погледна втрещено и каза "За уравнеията занам, за неравенствата не ми обяснявай и не ме обърквай, ако обичаш! Ще си ги решавам по познатите начини!" Не, че й трябва да събира неравенства, ама какво да прави детето като майка му е хухавел!?!

# 988
или да ви питам какво смятате за бивните.
Абе вЕрно, кво се реши последно там 😂😂😂
Ох нямам търпение просто да стане обяд и да се приключи вече тоя зор!

# 989
Кога почва и приключва втори модул

Общи условия

Активация на акаунт