Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Прекрасна Афра ! Така се говори с пресата - отговаряш  усмихнат и почти нищо не казваш.

# 106
Този поглед ми хареса Joy

# 107
# 108
Ами, Бл@гуна, има начини да са свежи. Техният какъв е не знам.
Една от братовчедките ми някаква инжекция си бие 😂 забравих какво е точно, ама не е вредно. И махмурлук и все заминава за отрицателно време.

# 109
# 110
Сега ще ги удрят по тази линия Те са близки с Мерт , много добри приятели , но до там И се започва Защо така .Ахха значи в Мерт е грешката И после защо не искат да отговарят на журналистите Ужасници

Много красива Афра Heart

# 111
  • Яко в Матрицата...
Афра е като бял лебед Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Добре, де, тия жълтури може ли да са толкова отмъстителни Rolling Eyes Как точно сега решиха пак да извадят тази карта и да питат Афра дали Мерт е гей? И да е гей, това не им влиза в работата Triumph

# 112
  • Дъблин
Афра е като бял лебед Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Добре, де, тия жълтури може ли да са толкова отмъстителни Rolling Eyes Как точно сега решиха пак да извадят тази карта и да питат Афра дали Мерт е гей? И да е гей, това не им влиза в работата Triumph

Хахахахахахахаххахаха Мерт гей??????????? Хахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаххааххахахахахаха

Всичко в този живот бях чула и бих повярвала, ама че Мерт е гей…… Алах Арапийм!
Тези съвсем скъсаха връзката с малкото 4 неврона дето имат

# 113
В Т започнаха да защитават Мерт...
И Бурджу се включи сега пише " Що за въпрос е това? Знаят ли какво е етика" нещо такова

# 114
Обаче на Афра й личи раздразнението и напрежението.Май се връщам на версията , че са скарани с Мерт. По принцип щеше да отговори с насмешка на твърдението , че постоянно излизат заедно .. ама сега не.
Аз мисля ,че тя даже не чу хубаво въпроса дали е гей , иначе можеше да каже нещо в защита .То е ясно , че не е гей , а само пускат реплики и пишат после измислици.

# 115
# 116
Сега разбрахте ли защо са се крили вчера... от малоумните им въпроси...
😍 Рамо
https://twitter.com/AfraMert__/status/1668697297113305088?t=2CJ7 … kA9AcJMQAKIw&s=19

# 117
  • Яко в Матрицата...
Доброто ми възпитание не позволява да кажа какво мисля за този жълтур. Ясно е, че иска да я накара да каже нещо повече, но Афра не е вчерашна... Много са гадни тамошните жълтури, гадни и нетактични.

# 118
# 119
Трябваше още снощи Мерт да си изплюва дъвката върху него... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт