Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 776
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Този дето пита навит ли му е, какво 😂😂😂

# 166
За мен беше шокиращо, че някога се е коментирало, че е гей. Афра трябваше да се засмее и да го попита само това ли е измислил. То е ясно, че е провокация и го зададоха в гръб и изненадващо. Гей, не гей, на никой не му влиза нито в работата, нито в леглото. Те да си питат. Премина ми на мен шока. Сега ми е смешно. Те Мерт с Люк Евънс го сравнявали. И той като него бил гей, но имал невероятно привличине с партньорките си на екран. Да си призная и за Люк Евънс не знаех Joy колко се ограмотих тази вечер.
ДГД (да го д@хат) както казват възпитаните хора Simple Smile

Много се радвам за Афра. Да се наслади сега на почивката и на наградата. Заслужи ги отвсякъде.
Много красива. Буче споделила и стори и снимка. Хареса ми, така се прави.
Серенай и тя изби рибата с тоалет, че и награда спечели, но аз и нея много я харесвам. Та съм доволна.

А някой гледа ли? С кого е била в конкуренция за наградата?

# 167
# 168
Сташ, а тази Еда каква награда е спечелила?
И кажи братчедката, с какво се съживява след тежка вечер, че да пробвам и аз да съм свежа на следващия ден Joy

# 169
Не са писали още точно каква е спечелила. Просто я следя Еда и видях снимката. Ще допълня в този пост като пишат. Стилистът й я бъзика нещо за туит.

Не помня какво казваше, че е, но е лекарство.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 00:53 от stasha_s

# 170
Карлос се жени Simple Smile

Кой е този с Буче, ще я лапне направо

Бирсен не ми е особено симпатична, но веднага е реагирала на простотията с въпроса. Така се прави. Всички да реагират.

И още един журналист е реагирал. До колкото знам и той е много популярен

Този с въпроса вместо да направи мръсно на Мерт се застреля в крака

# 171
  • Бургас
Сташ, а тази Еда каква награда е спечелила?
И кажи братчедката, с какво се съживява след тежка вечер, че да пробвам и аз да съм свежа на следващия ден Joy
ELLE Style Awards 2023 Жена на годината: Eda Ece!

# 172
Абе те в Т обвиняват Бирсен нещо за този въпрос за Мерт.

За Еда пише, че наградата е за момиче от корицата. Пак много смях прави.

Акиф и той реагирал. Съжалявал бил

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 00:35 от stasha_s

# 173
  • Дъблин
Полунощ е а аз още се чудя как е възможно да хрумне на човек такива глупости за Мерт!

# 174
Честито за наградата на Афра! ❤ Афра е чиста като сълза, прекрасна!

А останалите глупости, които са се случвали, няма да ги коментирам!  Без думи съм!

Иначе ви нося среднощни новини, Мерт се е върна в Мула, при приятелите си.

# 175
  • Дъблин
Като видя това винаги си мисля, лирическият герой Ферит или Мерт искат да извършат тези действия......... Ох много са ми сладички!!!! Purple HeartRevolving HeartsSparkling HeartTwo Hearts

# 176
Защо не подхвърлят това за Баран? При него е доста по - видимо с аксесоарите му.

# 177
Прекрасна Афра.

# 178
Е,той Акиф си е известен с наглостта си
Има си любимци,които не закача,но има и такива,върху които изсипва цялата си злост
Нищожество,което се оправдава,че това му е работата,а в същност е едно нещастно джудже,пълно със завист и злоба
Какво ли не съм чела от него,колко плюнки е изплюл....
Прекрасна Афра на тези награди

# 179
Добро утро.
Въпросът е дошъл от журналист, дето бил приятел на другия Мерт.

Общи условия

Активация на акаунт