Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче 2/Yali capkini/Проекти и Колеги/Тема 19

• 33 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Преди и аз не я харесвах, но след причи полет/ помитай всичко по пътя си я признах.
Да са здрави гълъбчетата да видим още един сезон, пък после ще са ми интересни с всички нови партньори. 
На мен не ми е от любимките Мирай Данер, но ми харесва с Буран Кузум.
Кубилай с никоя не го харесвам. Аааааа, освен да се прехвърли на Дилан след Мерт 😀.
Този следващия Афра ми харесва - висок, усмихнат, спортен тип.

# 316
  • Яко в Матрицата...
Аз скоро няма да ги харесам с друг партньор... Пък и нали дизито ще е поне 3 сезона... Има време Wink

Я Мерт как слуша, ходи по забави и вечеринки, аферин! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 317
  • Дъблин
@Reni 3 сезона ли ще има ? още 2 сезона ли ще ни мъчат да не са заедно Сейфер? ЕЕЕЕЕЕЕ това ще стане като "Дързост и красота". Ще им се радвам да ги гледам и 100000 сезона,ноооооо да не стане боза....
Каквото покажат това. Аз съм щастлива на всичко Simple Smile

Аз сега си мисля от къде ли ще ни преведат за началото на 2ри сезон.
Аз сега като гледам сезон 1 - тази тема за бебето е във всеки епизод... все нещо трянва да има за това бебе....

# 318
Рени, викаш, всичко е под контрол Grinning

# 319
  • Яко в Матрицата...
Еве, всичко е така, както трябва да бъде Wink

Сценарий за филм може да се напише по тази картинка Heart

# 320
  • Дъблин
MMMM като заговорихте за филм Simple Smile Revolving HeartsSparkling HeartRevolving Hearts

# 321
  • Дубай
АфРам Movie 😉

# 322
Прочетох(на руски ез)  най-после интервюто на Мерт за Вог
Интересно представено е Задълбочено му е мисленето доста Хареса ми много Вече не се чудя защо Мерт играе така Ферит и така му вярваме Мислите  и желанията му са на съвсем друго ниво  , а е само на 25 г  Много се надявам в другите сезони да измислят различна история за да го гледаме всякакъв

Не се учудвам и  защо е в Мугла

# 323
  • Яко в Матрицата...

Heart EyesHeart EyesHeart Eyes 🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Мда... И после защо така, защо онака... Не могат да преглътнат успеха на АфРам...

# 324
Много хубава Афра, пу, пу.

Може ли линк към интервюто на Мерт на руски?

# 325
# 326
Много хубава Афра Heart Eyes

И ги събрали веднага Grinning

# 327
  • София
Много красива Афра!

На знам какво толкова им пречи на някои хора успеха им. Гледах преди малко двете клюкарки пак са обсъждали днес АфРам и подпалих нещо. Едната особено е ужасна злобарка. Милата Афра, сигурно заради такива идиотки после казва, че с месеци не е чувала хубави думи за себе си.... Може ли такова нещо.

# 328
Много е готина на тези снимки ❤️

# 329
  • Яко в Матрицата...

Рошльо Joy Това е или преди, или след вечерята в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт