Пубертетът при момчетата - 14

• 47 411
  • 773
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ердомеда засилва кашлицата с цел да извади секрета, при нас инхалации вършат тази работа и сироп Димекс.

# 706
Да, с Мукослван се стрясках в началото как засилва кашлицата, но с Ердомед нямах опит.

# 707
  • ВАРНА
Малкият ми син пи до вчера Ердомед (за пръв път) и по същия начин още с втория прием започна да кашля. Реакция от сиропа е. След 5 дни положението е доста по-добре 😉

# 708
  • София
Моят тийн тренира карате от 9 години, беше на 5 като започна. Сега е 180 см и 60 кг, но си вървеше висок от малък. И при нас го има изискването за медицинския преглед, за да може да се състезава. Нашият ЛЛ не прави такива прегледи, водим децата в специален мед.център. Сега поне искат преглед само веднъж годишно, по едно време имаше изискване да минават преди всяко състезание. Не беше толкова подробен както годишния, но си беше ангажимент и допълнителен разход.

# 709
  • София
И аз давам Мукосолван на малката (10 г) + правя по 1 - 2 инхалации на ден, само с физиологичен разтвор. Кашля само, когато усети, че има храчки - иначе не. При нея съм забелязала, че когато изчисти дробчето, кашлицата спира или става суха. Стане ли суха, спирам сиропа - така ми е казала лекарката.

# 710
  • София
Отдавна не съм влизала. Синът ми е в ново у-ще.
В стария си клас беше на 19-20 място от 26 деца по успех Simple Smile В новия клас направо ще излезе отличник, засега има предимно 6-ци. Сега ли му дойде акълът, за който призовавах в 7 клас, учителите ли повече му харесват... Предишната математичка определено му вдъхна отвращение към предмета, въпреки доброто у-ще.
Малко се безпокоя, че са само 7 момчета и 20 момичета, той още не умее да се вписва при момичетата, не е от "готините", още е дечко и на вид, и на акъл.
161 см и 41 кг е, с дрехите е ужас. Поне го навих да носи анцуг, когато има физическо, за да не влачи и торба с екип.
С тази втора смяна не му остава много свободно време и мисля за спорт само през уикенда, но се чудя още какво да е - дали плуване (преди години ходеше) или някаква ОФП за деца. Втория срок планирам да учи немски.

# 711
Отдавна не съм влизала. Синът ми е в ново у-ще.
В стария си клас беше на 19-20 място от 26 деца по успех Simple Smile В новия клас направо ще излезе отличник, засега има предимно 6-ци. Сега ли му дойде акълът, за който призовавах в 7 клас, учителите ли повече му харесват... Предишната математичка определено му вдъхна отвращение към предмета, въпреки доброто у-ще.
Малко се безпокоя, че са само 7 момчета и 20 момичета, той още не умее да се вписва при момичетата, не е от "готините", още е дечко и на вид, и на акъл.
161 см и 41 кг е, с дрехите е ужас. Поне го навих да носи анцуг, когато има физическо, за да не влачи и торба с екип.
С тази втора смяна не му остава много свободно време и мисля за спорт само през уикенда, но се чудя още какво да е - дали плуване (преди години ходеше) или някаква ОФП за деца. Втория срок планирам да учи немски.

Той няма ли мнение за спорта? Не иска ли нещо конкретно?

Моят от шестгодишен сам избира на какво иска да ходи извън училище. Само българското училище му е наложено, ама тази година ще му е последна. Аз държа да ходи на спорт и приемам всичко без бокс. Две години ходи на футбол, после каза, че иска на хокей на трева. Вече четвърта година играе през годината, а лятото го комбинира с тенис.

Може да му е дошъл акълът, защо не?!

# 712
Здравейте! Старата нова тема с екипите? От къде купувате по- плътни, да кажем ватирани екипи, по възможност Найк, но казва, че ако му хареса нещо, може и да не е Найк?

# 713
  • пустинята Гоби
От Спорт депо съм купувала ватирани екипи Найк, мъжка номерация, малки номера. Гледам, че има и детски.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 20:45 от 🌹 Mimi Rose 🌹

# 714
  • София
Ох, тези Найки, всичките тийнове са като зомбирани по тях.
В Спорт депо или Спортвижън има намаления. Също в About you, но трябва да се дебне.
Наскоро от АЮ купих Адидас, но тънък. Може би е евтин, защото размерите бяха през 12 см - 152 и после 164. Вторият висеше като торба на моя клечо.
Не е марков, но в момента носи един ватиран комплект от ЛС Уайкики, купуван преди 2 години, сега го 'напълни' и се харесва с него (черен, разбира се). Скоро гледах пак черен ватиран в LCW, техните за мен са уголемени.
А ето и един син https://www.lcwaikiki.bg/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/%D0%BC%D0%B … 2/6491006/3110216

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 12:41 от Cuckoo

# 715
Ватирани имаме от Pull and Bear.

# 716
  • София
Също от НМ може да се направи комплект от горнище и долнище.
До днес вкл. има 10% отстъпка при 3 или повече артикула.

# 717
Като чета как масово момчетата тренират нещо...Моят на нищо не иска да се запише. Ако има спорт "цъкане на джойстик" може и да се навие 🫣 Предлагаме му от време на време разни варианти, но той категорично отказва.

# 718
  • Варна
  Не  си сама, цветна палитра, и моят е така-пред лаптопа , с мишката и толкоз. През уикендите малко коремни, лицеви, гирички...

# 719
  • пустинята Гоби
Цъкането с джойстика е любимият спорт и вкъщи,, но живеем срещу басейн и щеше да е грехота момчетата да не ходят на плуване.

Общи условия

Активация на акаунт