Къде в Бургас? 61 тема

• 66 436
  • 1 048
  •   1
Отговори
# 885
Благодаря за отговорите!
Не съм ги качвала 3г. Преди да се разболея от ковид бях едни килограми. Лечението продължи около 3м. и тогава се осъзнах че много съм надебеляла. Никакви ограничения в храните не се отразяват на килограмите, но докато лекувах язва и хеликобактер  от само себе си паднаха 6 кг. и около 1-2 месеца след края на лечението се възстановиха. Единствената разлика в храненето е, че до един момент ядях много кисело мляко - 2-3 кофички кисело мляко всеки ден, а после внезапно спря да ми се яде кисело мляко и сега ям до 2- 3 кофички на седмица. Костадинов отказа да ми помогне да се справя с този проблем.

Този билков регулатор с какво търговско наименование е известен в аптеките?

# 886
  • Пловдив
Костадинов знае само да изписва метформин и да казва - Пий го, ще остлабнеш по-лесно.
На мен самият препарат не ми понесе на стомаха, изобщо не потърси друго решение, вдигна рамене, една година ме държа на грешна доза хормон, макар да му споделях, че не ми е добре. Вече има твърде много пациенти и изобщо не е толкова старателен и вникващ в клиничната картина, прегледите за 5 мин ги минава.
По отношение на килограмите в комбинация с автоимунни заболявания е добре да се търси лекар, специалист по хранене, който да изготви режим и препоръки след подробна анамнеза.

# 887
Точно така се казва - Билков регулатор на килограми. Потърсете го в интернет.

Щом не са 25+ килограма за три години, още по-зле, значи са за по-кратко време.
Вероятно са ви лекували с кортикостероиди, те отварят брутален апетит.

# 888
  • Бургас
Да не би да сте пили кортикостероиди по време на ковида. Обикновено при тях има такъв страничен ефект.
Иначе относно отслабването никакви диети и спорт не са ефективни докато не се разбере каква е причината - щитовидна жлеза, хормони, инсулинова резистентност, нещо друго. Има много причини. Не се ли разбере каква е нищо не помага. Говоря за трайно отсрабване. Иначе човек може да гладува или да е на диета колкото си иска, но отслабванено му е временно и се дължи на изтощение на организма, не на здравосровно отслабване и задържане на килограмите.

# 889
Да, пих кортиикостероиди около 3-4 седмици и 3 антибиотика по 10 дни всеки плюс още няколко неща.
Преди това съм отслабвала с две различни диети когато съм качвала до 4-5 кг. Но тези 25+ кг. не реагират нито на глад, нито на диетите които преди са били ефективни. За това очаквах Костадинов да ме праща на изследвания докато открием причината. Но ТСХ и Ф3 и Ф4 бяха в норма, а за изследването с глюкозата каза че е добре, макар че спрямо реф. граници, които намерих имаше леки отклонения и ме прати да си ходя. Нещо казах и в отговор ме върна от вратата да ходим в кабинета с ехографа. Но и за кистичката която откри не ми каза дали трябва да се проследява. Реално с нищо не ми помогна.

# 890
  • Бургас
Д-р Диана Недялкова е детски ендокринолог, но обръща голямо внимание върху затлъстяването и работи с диетолог д-р Евелина Динева от Трета поликлиника. Имат добри резултати. Но не знам дали Недялкова преглежда възрастни.

# 891
Точно Недялкова изписва на едро Глюкофаж. Не съм никак доволна от нея.
Д-р Евелина Динева не работи със ЗК, предполагам, или...?

# 892
  • Бургас
Мисля, че само платено работи, не знам да има ЗК за диетология...

# 893
Здравейте  дали в Бургас  сте виждали мартенички със семена  за засаждане?

# 894
Фирми за пластмасова или алуминиева дограма...без Гика пласт и ВИП пласт?

# 895
  • Бургас
Здравейте  дали в Бургас  сте виждали мартенички със семена  за засаждане?
Какво точно трябва да е това ?🤔

# 896
  • Бургас
Предполагам, че е нещо като картичките със семена, коита засаждаш с хартията и тя се разгражда и семената поникват. Ако не се лъжа де.

# 897
Здравейте  дали в Бургас  сте виждали мартенички със семена  за засаждане?

https://morski-znaci.com/produkt/%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BA% … 0%B5%D0%BD%D0%B0/

Морски знаци имаше около общината и на моста - първото го ремонтирана, а второто незная дали работи.
Но има адрес в Славейков или от онлайн магазина.

Аз съм поръчвала от тези . но незная каква е кълняемостта :
https://studiodada.eu/product-category/marteniczi/

# 898
А морски знаци къде се намира в момента до общината помещението е празно?

# 899
Rum_ka, мога да препоръчам фирма на лични, преди 3 години ни остъклиха едната тераса, сега януари месец остъклиха и другата. Имам 1-2 минимални забележки, но разликата в цената с други фирми беше над 1500 лв, което за мен не е малко.

Общи условия

Активация на акаунт